גם אני מתנתק!

כמה יגיעו לשם?

מאה או מאתיים? אה, אולי יביאו לשם אנשים עם כסף כדי שיהיה קצת יותר... עזבו, אל תעשו לעצמכם פדיחות...

st dragon flame

New member
אתם לא אלו...

אתם לא אלו שמביאים רק את אותם תושבי התנחלויות כל פעם, ועוד בהסעות מסודרות?

youvall

New member
המממ

בוא נזכיר רגע, שאת ההפגנה הגדולה ביותר של הימין בזמן האחרון הייתה לא יותר מ200 אלף,וכללה הסעות מסודרות, השבתת יום לימודים, ועוד 1001 מניפולציות כדי להגיע למספר המרשים הזה... לעומת זאת, השמאל אירגון במאי האחרון הפגנת תמיכה בהתנתקות, היו שם קרוב ל300 אלף בלי הסעות מאורגנות מידי! ולפני קריאה ראשונה בכנסת-הפגנה מול הכנסת, לפי המשטרה-כמעט 100 אלף...ובלי הסעות מאורגנות(ועוד בערב של עבודה)... בקיצור, השמאל, המרכז למעשה, מצליחים להוציא הרבה יותר מ100 או 200 איש לרחובות! כשצריך...נוציא שוב גם 400 אלף, ואני לא אתפלא אם בהפגנה הזו, ב19.3, יהיו גם 450 או 500 אלף איש ואישה!

הצחקתם אותי...

לשמאל לא הגיעו 300,000 איש. התקשורת יודעת לסלף יפה מאוד את המספרים. תלוי מאיזה צד המפגינים. יובל, החתימה שלך להעמיד לדין את מבצעי רצח רבין היא תמוהה עד דבילית. כידוע יגאל וחגי עמיר, לשמחתי, נמצאים מאחורי סורג ובריח. אבל האמת, במחשבה שניה, כנראה שאתה צודק. את אבישי רביב ומפעיליו מהשב"כ, טרם הכניסו לכלא. אולי אתה מתכוון אליהם? אם כך, אני חוזר בי ממה שכתבתי על החתימה שלך.

Lord Buksht

New member
אתה חי בפקציה

עם המצאת הבורג, יכולת לפחות לחבר את עצמך קצת יותר חזק למציאות

האמת היא...

שממנהל פורום הייתי מצפה להודעות מעט יותר אינטלגנטיות ופחות מתנשאות. לגבי מה כתבת את השטויות שלך? לגבי רביב או הפגנות השמאל? ככלל, שמתי לב מזמן, שלשמאל יש איזה עניין להתנשאות על הימין ולהתחנף לערבים. במקום בהם נגמרות הטענות, מתחילות ההתנשאויות.

סלוניק

New member
ויכוח ריק מתוכן.

אני לא מאמין שהגיעו 300,000 איש, זה נשמע כמו דיווח מוגזם למדי (הערכות המשטרה היו נמוכות בהרבה בכל אופן). ובכל זאת, מה דין שמיטה להר סיני? האם צדקת הדרך שלכם טמונה בכמות המפגינים שמגיעים לכיכר רבין? זה שרשור כל כך מיותר, בחייכם.

youvall

New member
שני דברים...

א'- לשמאל כן מגיעים מספרים כאלה... אני גם אגיב לטענה של סלוניק...בזמן שהערכות מארגני ההפגנה היו מעל 400 אלף, והערך המשטרה כ250...לקחתי את האמצע כאיזשהו סימן לכמות האנשים הגיעו... ופנחס, לא מבצעי רצח רבין-אחראי רצח רבין! אותם רבנים שהוציא דין בוגד ודין רודף על רבין! אותם אישי ציבור שהיו על המרספת בזמן שתמונות מסיתות נגד רבין התנוססו בהפגנה! אותם אנשי דת שהתירו את דמו של רבין! הם אלה שצריכים לעמוד לדין!

אתה שטוף הסתה!!!

גם אני מסכים שהאחראים לרצח צריכים להיענש בחומרה אך טעית בכתובת. האחראים הם אבישי רביב ומפעיליו מהמחלקה היהודית בשב"כ ולא רבנים שמעולם לא הסיתו (קרא אתה דו"ח וועדת שמגר). ניסו להוכיח את אשמת הרבנים וכשלו כי אין חיה כזאת. עכשיו תאמר, מן הסתם שעשו פולסא דנורא. אם שה לא היה כ"כ עצוב, הייתי מתגלגל מצחוק. האדם שעשה את הדבר הזה, הוא לא רב ואף ימני לא הכירו עד שהתקשורת עשתה לכולנו היכרות איתו. גם בעניין תמונות ההסתה בהפגנה בכיכר ציון זה לא היה אחר מידידנו מר שמפניה הנכבד בידיעת מפעיליו. כמו כן הוא גם הקים את הארגון הפיקטיבי 'אי"ל' ועשה את טקס ההשבעה המפוברק בהר הרצל בבימויו של כתב הערוץ הראשון. ומעבר לכך, תסתכל פעם מהמרפסת הגבוהה שם ותאמר לי בהגיון אם אפשר לראות משם איזו תמונה המונפת אי שם בקהל. אבל, תתפלא לשמוע, אני דווקא מאוד מבין אותך. לאחר שמאכילים אותך שלש פעמים ביום ועוד ארוחות ביניים בלוקשיפ הדבילים האלו, שוטפים אותך בשנאה ובהסתה נגד אחד הציבורים הנאמנים ביותר והתורמים ביותר למדינה, רק משום דעותיהם השונות. זה החל כמעט מראשית הציונות וממשיך עד עצם היום הזה. והכל בשביל ליצור דה לגיטימציה לפעילות הימין.

youvall

New member
כמה דברים!

א'-יש והיו רבנים שהוציאו פסקי הלכה שמי שמוסר חלקים מא"י חל עליו דין רודף, ומותר דמו ועוד 1001 דברים! ב'-אם לא ראו במרפסת-בטח ראו בטלוויזיה-ולא אמרו שום דבר נגד זה! ג'-אין לי בעיה עם פעולות הימין...עד לרגע שהם עוברים את הגבול המאוד עבה שבין דיבורים להסתה!

די לצביעות זולה!

זה רק אני, או שבאמת לא התייחסת לכל הטענות שלי על המחלקה היהודית בשב"כ? ב. תן לי שם של רב אחד כזה. ג. מי שהפיץ את התמונות זה אבישי רביב. ד. מה גבול ההסתה?

youvall

New member
אין בעיה...

רוצה שמות-ופרצופים? לך לך למרכז רבין לחקר ישראל ותבקש את הקלטת של הסרטון על ההסתה שקדמה לרצח...תראה שם שמות ופוצופים של מסיתים מיצהר, ומתפוח! רבנים ואישי ציבור! מה גבול ההסתה? כשקוראים לסירוב פקודה-הסתה והמרדה נגד מוסדת המדינה(מקיסמום-מוות!) כשאומרים ששרון מביא שואה-הסתה(יש משום ההשוואה לנאצים!) כשאומרים שהמתנחלים הם כמו היהודים במגורשים מגרמניה ופולין-סימן שמי שמגרש אותם הם כמו החיילם הגמרניים-הסתה! הימין עבר היום מזמן כבר את גבול ההסתה-והוא עבר אותו גם בעבר!

shay or eli

New member
השמאל לא מביא בתי-ספר להפגין,

גם לא יישובים שלמים, ואין לכל משפחה 8 ילדים ומעלה להביא להפגין. ואת התקציב של מועצת יש"ע, שבא ישר ממשלם המיסים הישראלי, גם אין לשמאל. אבל בכל זאת המחנה הזה הצליח לגייס את הכמות הזאת בעצרת האחרונה
יום טוב.

לשמאל יש מקורות משונאי ישראל!

אחד ממוקדי המימון הגדולות של השמאל, כולל ההפגנות, זה האיחוד האירופי שהוא אנטי ישראלי ופרו פלשתינאי. וזאת הסיבה שהוא תורם לשמאל. כי השמאל, ללא כוונה, עושה נזק למדינה.

אשרת

New member
כשנגמרות הטענות, מתחילות השטויות.

אתה לא הצלחת לסתור דבר וחצי דבר ממה שנאמר מלעלה. אתם מביאים ישובים שלמים, משביתים ימי לימודים (כנראה שחינוך ילדכם לא שווה לכם הרבה), משפחות מרובות ילדים וכו'. בעוד שהשמאל לא ממש מארגן הסעות מאורגנות מכל ישוב, בדרך כלל לאנשי השמאל אין טונה של ילדים גם אף אחד מהם לא חשב בכלל על השבתת הלימודים בישובים שלהם, וכמובן.. כמו שנטען, משלם המיסים לא מוציא כסף מיותר על ההפגנות הללו. עכשיו לגבי השטות שלך על האיחוד. נשמח לקרוא מידע מגורם מהימן על כך שהאיחוד האירופי ממן את הפגנות השמאל בישראל, ובין היתר גם הפגנות שמפלגת העבודה מארגנת.

the man is back

New member
../images/Emo128.gif

>>אתם מביאים ישובים שלמים<< אז מה רע? >>משביתים ימי לימודים<< הפגנת ה- 200,000 נערכה בערב אז על איזו השבתה את מדברת? ובוא לא נזכיר את המקום שבו מתקיימות תמיד הפגנות השמאל, כיכר רבין, באמצע צפון ת"א ואני לא צריך להזכיר לך איזו אוכלוסייה מתגוררת שם. >>שנטען, משלם המיסים לא מוציא כסף מיותר על ההפגנות הללו<< ההפגנות ממומנות ע"י תורמים יהודים מחו"ל.

the man is back

New member
אני לא יודע בקשר לעבודה, אבל שלום

עכשיו,למשל, ממומנת ע"י האיחוד האירופי האנטישמי. >>עם פרוץ אינתיפדת אל-אקצה וגל הטרור כנגד ישראל, נראה היה שהתנועה נקלעה לתקופה של שפל, לנוכח מה שנראה כקריסתו של תהליך השלום שהחל באוסלו. כמו כן הושפע השפל משמועות שהתבררו לבסוף כמבוססות (לאחר שאילתה בפרלמנט האירופי ב-2003) על מימון המתקבל מהאיחוד האירופי (דרך "הקרן לשלום וביטחון באירופה"). באותו זמן התמקדה שלום עכשיו בעיקר במעקב אחרי הבנייה בהתנחלויות. << http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D_%D7%A2%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%95

למעלה