גם אני מעדכנת...

גם אני מעדכנת...

אחרי ivf ראשון שהראה הריון כימי החזרה שנייה של עוברים יפים ורירית יפה מאוד אך..., אחרי 11 ימים דימום מאסיבי והכאבים הנוראיים והידועים. סרבתי להאמין אבל זה מה יש.

הי ליאת וגם למינה

שולחת לכן
אפילו שאני לא מכירה אתכן, ומבינה אתכן למרות שעוד לא עברתי את זה, אבל בחצי השנה האחרונה מאז שאני מנסה מדי חודש בחודשו להיכנס להריון, הלב שלי כואב לי כל פעם שאני מקבלת, אפילו שאני צריכה להגיד תודה, תודה ושוב תודה על יובלי המקסימה שלי, אבל בגיל שבו היא נמצאת כבר חשבתי שאני אהיה בהריון....והפחד הזה של להתחיל טיפולים כי גם אני התחלתי לעשות בדיקות פוריות בתה"ש אפילו שאני מהצפון מתחיל לאט לאט לחלחל אצלי, כל פעם שאני רואה תינוקות בזמן האחרון, מתכווץ לי הלב ושוב, יש לי ילדה מקסימה שבקרוב תהיה בת 4 אבל.....אני רוצה עוד אחד, קטן, מתוק.....מקווה שזה יהיה מהר....וגם לכן אני מאחלת שבפעם הבאה, יהיו לכן בשורות טובות ומשמחות, הלוואי, הלוואי.

בוקר טוב עדן

מאחלת לך שבקרוב מאוד תבשרי לנו בשרות טובות על הריון ואח/ות ליובלי חיבוק

ר ו מ י ה

New member
מצטערת כל כך ../images/Emo201.gif

יודעת שהכאב הוא עז ולמילים יש כח קטן ברגעים האלו. ולמרות הכל- אצטט מה שהרופא שלי אמר לי בזמנו- " עם עוברים יפים ורירית יפה, זה רק עניין של זמן עד שתקלטי..." מקווה שהזמן שלך יגיע כבר בסבב הבא. חיבוק ענק

liatsw1

New member
הצטערתי לשמוע...

בס"ד יכולה רק לשלוח לך חיבוק גדול
ולאחל שבעז"ה בפעם הבאה יהיה יותר מוצלח. צריך הרבה כוחות להתמודד עם זה וכחולות אנדו אנו מלאות בכאלה.

../images/Emo10.gif../images/Emo14.gif מבינה לליבך...

גם אצלי תמיד ישנם עוברים יפים ורירית יפה... אך כואב הלב כל כך לשמוע על הריון כימי...אני בלב בפנים תמיד רוצה שאם זה לא זה, אז שיהיה שלילי וזהו מלכתחילה. שולחת חיבוק ענק
עם תקווה גדולה
שבפעם הבאה ימשיכו העוברים היפים עם רירית יפה עם הריון בריא
.

ha1231

New member
צר לי על השלילי../images/Emo201.gif

אני מבינה את הכאב שלך חויתי אותו בעצמי עם כל שלילי מחדש אבל זה רק עניין של זמן ולכל אחת מגיע המזל בזמן שלו.

בלגן2

New member
מצטערת לשמוע../images/Emo201.gif

מאחלת לך שההריון המיוחל יגיע במהרה והיה קליל, עגול ובריא! ולא פחות חשוב (בעיני לפחות) - שהדרך להריון לא תהיה קשה ומייסרת

למעלה