גם אני מכשפך.....

ovrelord

New member
גם אני מכשפך.....

איזה שטיות אתם רואים למה אני מתכוון אתם אומרים שאתם מכשפים ומאיפה אתם יודעים מה הייתים גלגול שעבר אתם יודעים אני יכול לירות ברקים מן התחת כמו שאתם יודעים מה הייתים זאת השפע שלכם על הנוער גורמים להם לחשוב שיש להם כוחות מיוחדים ומזה בכלל בעל אוב בטח תגידו שאתם גם נקרומנסרים ופלאדינים נכון יש לכם השפע מזהמת על הנוער למה אני לא רואה שטיות כמו שאתם רואים ? כי אין כזה דבר!!!!!!!!

morning star

New member
אז זה שורש הבעיה

ללא ספק, קראת ספר פנטזיה אחד יותר מדי (או ששחקת קצת יותר מדי די אנד די). זה שאתה לא רואה משהו, זה לא אומר שזה אינו קיים. לפני 2000 שנה לא ידעו כיצד נראה אטום או אם הוא בכלל קיים, אך פילוסוף יווני בכל זאת הגדיר מושג זה. רק בשלוש מאות השנים האחרונות החלו לחקור תחום זה ולהגיע לא רק להוכחת קיומו של האטום אלא גם לגילוי חלקיקים קטנים יותר. קיומה של הילה הינה דבר שנחקר ע``י חלק מקהילת המדענים כבר בימינו בעזרת מכשירים מתוחכמים לגלוי ספקטרומים עדינים (ותתפלא או לא, בעזרת צילום קיריליאני התגלה שדה כלשהו העוטף את הגוף האנושי וכל גוף חי אחר). ``גלוי`` כח המשיכה מיוחס לסר אייזיק ניוטון - אך 2000 שנה לפניו, אובידיוס כתב במטמורפוזות כי דברים נמשכים אל האדמה. קופרניקוס הוא כביכול מי שניסה להוכיח כי העולם העגול (וגלילאו הוכיח את טענותיו), אך ניסוי שנערך באלכסנדריה לפני אלפי שנים הוכיח זאת. קודם הזכרתי כי שחקת קצת יותר מדי די אנד די. אני מצטער, מאגיה לא עובדת במלמול לחשים, הנפת ידיים והופ! חזיז ברק הופך את אויביך לאפר. מאגיה היא נושא של לימודים ארוכים, מיומנות נפשית ורוחנית, מחשבה והרבה אימון. תוצאותיה עדינות ולא מורגשות ע``י הסובבים (בד``כ), מאחר ומאגיה היא מנטלית.

ovrelord

New member
כולם לקרוא הייתי רוצה לראות מה דעתכם

זה לא אמור להיות אכפת לי אתם מדברים על לראות רוחות וכו למה לא כל אחד רואה כי זה בולשיט!! זה לכול מתכתבי הפרום למה פתחו את הפרום מה אתם לו יכולים לדבר בטלפון פתאום התחלתם להיות מודרנים הפרום זהז משפיע לרע אתם מתרבים אתם בכל מקום כל מקום אני הולך ברוח אני רואה משוגע שחושב שיש לו יכולות על אני רואה בטלויזיה תכניות תיעוד ואני רואה איזה מושגעת שאוהבת חתולים כי יש להם כוחת הם רואים רוחות מה שזה לו היה אפילו על המבוגרים אתם משפיעים איך שהבנתי היא הייתה מכשפה לו כמו בסיפורים אחת טובה בטח היא שיחת לכם היא כאן מתכתבת אני בתוך שיש כאן עוד מכשפות חוץ מזה למה החלתם ללמוד מגיה? מה זה עושה לכם? מה הרגשה נפלאה אני טוב לב די למלחמה רק לשלום אני בטוח שזה איזה סיני לראשונה בא לישראל ולימד את כולם מי שזה לו היה למה ישראל למה לזהם אותה תחזור לסין או יפן.

למעלה