גם אני מחפשת נגן : )

honeycombs

New member
גם אני מחפשת נגן : )

אני רוצה משהו באזור ה4 ג'יגה. (האמת שרציתי 6-8, אבל אני סטודנטית מובטלת..) אני רואה בזאפ דברים זולים להחריד של חברות כמו: melody. clubin, prosound האם אלה חברות שכדאי להסתכן איתן? ואם לא, מה הייתם ממליצים? אני לא צריכה וידאו, אבל חשוב לי ממשק נח שאני אוכל לדפדף בקלות יחסית תוך כדי ריצה.

יאיר B

New member
למה שאת רואה בזאפ אנו קוראים נגני מדבקה.

למה מדבקה? כי הם מיוצרים במפעלים שונים בסין (אף אחד חוץ מהיבואן לא יודע מי היצרן בפועל) לכל מי שרוצה (וקונה כמות גדולה). הוא מדביק עליו מדבקה עם השם שלו ומוכר כאילו זה נגן שלו (לפעמים עם שם מפוצץ כמו פרוסאונד). אפשר לבדוק נגני מדבקה אם מחפשים את השם בגוגל. אם זאת חברה רצינית - אתר החברה יופיע בעמוד הראשון. אם יש תוצאות רק מהארץ ומאתרי מכירה - זה נגן מדבקה. לגבי לקנות נגן מדבקה - יש בזה סיכון. יכול להיות שתפלי על נגן טוב שיחזיק יפה ויכול להיות שהוא ישבות אחרי שבוע של שימוש (ואז צריך לרוץ לממש את האחריות...). לשיקולך. מכשיר זול ופשוט של 4GB (וגם מאיכות לא רעה בכלל): http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5414&perur=2&t=12&c=373

honeycombs

New member
יש מה להגיד על הממשק שלו?

אני לא כל כך יודעת מה האופציות, אבל אם יש לכם מה להגיד בנושא אני אשמח.

tweeg

New member
בוא נתחיל מהתחלה

תקציב: חשיבות לסאונד: חשיבות לוידאו: חשיבות לבטריה: וכו' לדעתי הm6 של ה4 ג'יגה הוא פתרון טוב לנגן ביניים יש לו סאונד טוב ווידאו טוב והוא ממש זול (400 ל4 ג'יגה,מסך 2.4 ,וסאונד טוב+-)

honeycombs

New member
בוא.

אין צורך בוידאו בכלל. נהפוכו, אם זה יגדיל את המכשיר אז זה אפילו חסרון. סאונד חשוב, אבל אני לא מתכננת להשקיע מאות שקלים באזניות אז צריף סאונד סביר, אבל לא להגזים. בטריה ממוצעת תספיק. איזור ה 500 ש"ח לפי מה שראיתי אמור להספיק לי לנגן כזה, לא? תודה על העזרה.

tweeg

New member
באתי

אמממ נגני מוזיקה בסביבות 4 ג'יגה... m3 e200 i7 t60 לדעתי הt60 יתן לך סאונד טוב,בלא הרבה כסף

honeycombs

New member
t60

ה- t60, האמת שחשבתי עליו רק חבל שהוא כזה מכוער. בכל אופן המון תודה על העזרה : )

trakl95

New member
ה-T60- עוצמת ווליום ברצפה

ולפחות לדעתי,בתור מי שהוא לא מומחה גדול, הג'ויסטיק בעייתי/קשה לתפעול. אני פשוט מצטער שקניתי אותו...

tweeg

New member
באמת?

שקלתי לקנות אותו בתקופה מסוימת איזה אוזניות יש לך?על כמה אתה שומע?

trakl95

New member
אוזניות AKG,לא זוכר את הדגם

כמובן שזה בגלל,אני מתאר לעצמי,הגבלת הווליום המאוסה הזו, וכמובן שאני מאזין בעיקר למוסיקה קלאסית,שבה עוצמת הווליום פחותה מאשר ברוק/הקלטות רוק וכד', אבל בכל אופן הגענו לזה שאני משתמש בנגן להאזנה כשמחכים בתור בבנק או בקופת-חולים וכד', היכן שלא נעים,או לא רצוי להפציץ בווליום. ב-G3,שקניתי לפני כחודש ומשהו או באייריבר IFP795 הוותיק שלי, אני לא פעם מוריד את הווליום אפילו עד לחצי,אם לא ליותר מזה... ובנוגע לג'ויסטיק, הוא כ"כ מוצלח עד שד'בר ראשון החלטתי שהמכשיר פגום,והוא נשלח אחר כבוד למעבדה,וחזר משם בדיוק אם אותה ה"תקלה". אחרי התדיינויות לא מעטות על זה שנגן חדש חלוטין שהתגלה כפגום,אולי במקום לשגר למעבדה,שיחליפו אותו, אכן החליפו,ושוב- אותו הדבר, ואז כבר היה ברור שזה לא פגם של הנגן,אלא ככה הוא עובד...

tweeg

New member
מממ

הakg הם לא אוזניות שקל ל"דחוף" אותם,אבל עם הg3 מצליח.... g3 שליטה bye the way,בד"כ אני על 13 עם הcx300 לפעמים עולה ל16 ברעש. את הקטע עם הג'ויסטיק זה נראה לי פעם ראשונה שאני שומע,את הקטע עם הווליום אני חושב שממעתי איפשהו. מהיום ההמלצות שלי קופצות מהקליפ ישר לi7

tweeg

New member
אין שום נגן ראוי באמצע

אכן הi7 כ"כ מסתמן בתור הנגן הבא שלי

honeycombs

New member
בוצעה רכישה

טוב, לא כתבת את ה f2, אבל הגעתי לחנות ואמנם ה i7, היה יותר חמוד, אבל אני לא אוהבת את הכפתורי מגע כל כך. והחמוד הזה היה עוד 100 ש"ח. אז עכשיו אני עם ה f2, שנראה כמו נוקיה קטן. (ואסור להגיד שום דבר רע עליו שאני לא אתבאס..) שוב תודה על כל העזרה.

tweeg

New member
לא כתבתי כי הi7 שווה את ההפרש

אבל הf2 גם נגן טוב,והחברה מעולה

למעלה