גם אני לא מצליח לכן

מצב
הנושא נעול.
גם אני לא מצליח לכן

גם אני לא מצליח לכן הבאתי גרף שבועי למעוף החל מיולי 99 אפשר לראות בבירור כי רמות התמיכה נפרצו מזמן והיעד של שוק המניות כלפי מטה לגבי ה MACD שהוזכר כאן הוא עדיין חיובי מה שאומר שיש מקום לרדת. כריש

ייי

New member
את שלך אני מצליח אבל

גם אני לא מצליח לכן הבאתי גרף שבועי למעוף החל מיולי 99 אפשר לראות בבירור כי רמות התמיכה נפרצו מזמן והיעד של שוק המניות כלפי מטה לגבי ה MACD שהוזכר כאן הוא עדיין חיובי מה שאומר שיש מקום לרדת. כריש
את שלך אני מצליח אבל אני לא חושב שקו התמיכה שבחרת לצייר נכון ,

ברגע שיש לי שלשה נגיעות

את שלך אני מצליח אבל אני לא חושב שקו התמיכה שבחרת לצייר נכון ,
ברגע שיש לי שלשה נגיעות על קו התמיכה אז הוא אמין לגבי הזמן של השנה וחצי בערך זה מה שיש לי ומשם התחלתי לנתח,כמו כן שים לב שקו זה החזיק את השוק גם באוק` השחור וזה אומר הרבה כמו כן קו ההתנגדות מרמות של 580 ומטה אמין בעיני באותה מידה. כריש

ייי

New member
רוצה קובץ עם נתונים יומיים

ברגע שיש לי שלשה נגיעות על קו התמיכה אז הוא אמין לגבי הזמן של השנה וחצי בערך זה מה שיש לי ומשם התחלתי לנתח,כמו כן שים לב שקו זה החזיק את השוק גם באוק` השחור וזה אומר הרבה כמו כן קו ההתנגדות מרמות של 580 ומטה אמין בעיני באותה מידה. כריש
רוצה קובץ עם נתונים יומיים לתקופה של 9 שנים?????

ייי

New member
ניסיון שני

יש!!הבעיה לא אצלי!!!!!!!!!!!
ניסיון שני קובץ ה GIF איננו תמונה אלא קובץ ZIP תורידו אותו ותשמרו לדיסק ,תשנו את הסיומת ל ZIP , ותפתחו ,הקובץ שבפנים הוא קובץ CSV ואותו ניתן לפתוח עם EXCELL

ייי

New member
זה בכלל לא הלך,מצטער

ניסיון שני קובץ ה GIF איננו תמונה אלא קובץ ZIP תורידו אותו ותשמרו לדיסק ,תשנו את הסיומת ל ZIP , ותפתחו ,הקובץ שבפנים הוא קובץ CSV ואותו ניתן לפתוח עם EXCELL
זה בכלל לא הלך,מצטער

ייי

New member
הקובץ איננו gif אלא נתונים

נשלח ,אבל תכתוב בבקשה אם התקבל והכל בסדר
הקובץ איננו gif אלא נתונים תורידו את הקובץ המצורף ותשמרו אותו לדיסק,הוא לא תמונה,תשנו לו את הסיומת מ GIF ל CSV ,ואז תפתחו עם אקסל, הנתונים הם בפורמט date open high low close ונקווה שיעבוד

מצב
הנושא נעול.
למעלה