גם אני לא מבינה

s u g e r

New member
גם אני לא מבינה

איך לכולם יש פה כ"כ הרבה כסף לקנות מכוניות יקרות. גם אני יכולה לקנות מכונית יקרה, אבל מה? להוציא את כל הכסף שלי? אני עוד תקועה עם הרצון לקנות מזדה 121. זוכרים? ואם לא אז לנסר או DL רק יד 1 עם קילומטראז נמוך. רק במזדה התפשרתי על יד שניה... אבל אני לא מוצאת. יש איזה טלפון שלקחתי מהאינטרנט והוא כל הזמן לא זמין. המספר הוא 502269-058 יד 1 89000 ק"מ. אם מישהו יצליח לתפוס אותו אני אשמח. בטח האוטו כבר נמכר. איזה יאושששששששששש אני קוראת כאן שכולכם כבר מכרתם או קניתם. יופי לכם. ומה איתי? בעעעעעסססססססהההההההההה.

B.M.F

New member
איציק - מורה לחיים טובים יותר.

itzik93

New member
דרך אגב,רננה, ניסית להתקשר למודעה מ

לוח MYCAR ? 121 אוטומטית מודל 95 יד 1 חיים 058502269 במידה והתקשרת, ראי מודעה זו כמבוטלת
איציק

Ferrari

New member
תני לזמן ולטלפון לעשות את שלו...

דרך אגב אם את רוצה למצוא רכב טוב אני ממליץ לא רק עיתונים ומודעות.. אלא גם להסתובב קצת בעיר ליד בתים וכו´ שם בדר"כ מוצאים את מה שרוצים.., בהצלחה! את בסוף תמצאי!

kompy

New member
אנשים בעלי זמן פנוי מוצע הפתרון הבא

פשוט מאוד לגשת לאחד ממכוני הרישוי,למסלול הטסט,ופשוט מוד להיטפל אל ציבור הלקוחות ולשאול בפשטות "האם הרכב עומד למכירה?" לעיתים גם אם בעל הרכב לא התכוון למכור למכור או למכור בזמן הקרוב,עיניין הפנייה משנה את דעתו ב-180 מעלות. כך מרוויחים מכל הכיוונים: א.רכב עם טסט לשנה. ב.רכב שמוצא חן בעיניכם ולא איזו שהיא פשרה כואבת. ג.אפשרות לבדיקה על המקום. kompy

Alfa156 GTA

New member
אמת ככה מכרתי את הפונטו שלי,

אבל תרשי לי לציין כל אחד שאת תיטפלי אליו ירצה מעל המחירון, אני מכרתי את הפונטו שלי 8K מעל (וזה לא בגלל המערכת ... ממש....)....

גרמי

New member
ראיתי היום 121 למכירה

על השלט היה כתוב יד ראשונה מהשכרה, זאת אומרת שזה בעצם יד שניה. לא היה כתוב איזה מודל, קילומטראז´ ואם זה אוטומטי או לא. רשמתי את המספר. אם את מעוניינת, תכתבי כאן הודעה ואני ארד לאוטו להביא אותו. אני מזכיר לך שלדעתי כדאי לך להתפשר אם תמצאי אוטו במצב טוב. הסיכוי שמתצאי יד ראשונה עם פחות מ 100K ק"מ נמוך מאוד.

למעלה