בעילום שם כרגע
New member
גם אני כאן- ילחדה בת 7
אני ההיא שמפעילה צהרון לילדה שנוטלת רטלין. (לא פולשת מהחלל
)
וכעת כשאני בבית ורואה את ביתי מכינה שיעורים אני מבינה שיש כניראה גם לה בעיה .... בת 7 בכיתה ב .
זה היה בתת מודע כניראה עוד לפני שהתפנתי להיות איתה ובשבילה ופשוט לא שמנו לב .
קבעתי תור לנוירולוג לינואר זה הכי מוקדם שהיה .
ובעצם אני דיי לא יודעת מה לעשות .
עם המחנכת דיברה שטענה - שהילדה בסדר ג מ ו ר ואי ן לה כלום וזה סתם קשור לעבודה שלי שאני בעצם לא נותנת רק לילדה תשומת לב ...
והילדה מחפשת צומי וזה יה טבעי שהמצב הזה יגיע.
אולי היא צודקת אבל לא בגלל זה לוקח לבת שלי 5 שעות להכין ש.ב.
ואולי אני לא מבינה כמה דברים אבל אתן דוגמאות למצבים ותנו דעתכם...
- היא שוכחת להכניס את כל הציוד לתיק כאשר מכינה מערכת ליום הלימודים. כך שיוצא שיש הערות במחברת קשר על אי הבאת ציוד.
- שוכחת לפעמים איך כותבים אות או מספר מסויים. ואומרת את זה בקול- "איך,איך כותבים 8 ?" אחריי שניה כבר זוכרת לבד או לפעמים בעזרה שלי
- כשהיא צריכה להכין ש.ב גם במסרגת הצהרון זה עבורה סיוט - היא בוכה ורצה ברחבי הבית למצוא לעצמה פינה שקטה . כל רעש מפריע לה מסביב וכשהן מכינים ש.ב אין דממה אבל יש אוירה לימודית .
-שנה שעברה היא תמיד פיספסה במבחנים שאלות - טענה שפשוט לא שמה לב .
-היא מאוד מאוד ישרה - הכל חייב להיות עם קוים ישרים במחברת פסיקים נקודות הכל מאוד מתוקתק
-אולי זה לא קשור אבל מאוד קשה לה למצוא בגדים - שוב דבר כמעט לא נוח לה - מכנסיים ארוכים (עכשו לקראת החורף) זה הסיוט שלה . המון בגדים קנינו התחייבה ללבוש ואיננה מסוגלת לשים אותם . היא איננה ילדה שמנה להפך רזה יחסית .
האם נוירולוג זו באמת הכתובת הראשונה לדעת מה לעשות הלאה?
תור אצלו זה 45 דקות - מה עושים בהם? רק מדברים או שהוא גם בוחן את הילדה בעוד דרכים?
יש טעם לפנות למכון ניצן או מכון צעדים שיתנו הדרכה לפני אבחון?
ואם המורה לא משתפת פעולה - מה אני עושה ?
הילדה שלי בבעיה - אני כמעט בוכה איתה תמיד . כואב לי עליה היא באמת לא מצליחה לעשות ש.ב לא בגלל התוכן הש.ב אלא מחוסר ריכוז חוסר הצלחה להוציא הדברים למחברת...
כל תמיכה ועזרה תתקבל בברכה ...
אני ההיא שמפעילה צהרון לילדה שנוטלת רטלין. (לא פולשת מהחלל
וכעת כשאני בבית ורואה את ביתי מכינה שיעורים אני מבינה שיש כניראה גם לה בעיה .... בת 7 בכיתה ב .
זה היה בתת מודע כניראה עוד לפני שהתפנתי להיות איתה ובשבילה ופשוט לא שמנו לב .
קבעתי תור לנוירולוג לינואר זה הכי מוקדם שהיה .
ובעצם אני דיי לא יודעת מה לעשות .
עם המחנכת דיברה שטענה - שהילדה בסדר ג מ ו ר ואי ן לה כלום וזה סתם קשור לעבודה שלי שאני בעצם לא נותנת רק לילדה תשומת לב ...
והילדה מחפשת צומי וזה יה טבעי שהמצב הזה יגיע.
אולי היא צודקת אבל לא בגלל זה לוקח לבת שלי 5 שעות להכין ש.ב.
ואולי אני לא מבינה כמה דברים אבל אתן דוגמאות למצבים ותנו דעתכם...
- היא שוכחת להכניס את כל הציוד לתיק כאשר מכינה מערכת ליום הלימודים. כך שיוצא שיש הערות במחברת קשר על אי הבאת ציוד.
- שוכחת לפעמים איך כותבים אות או מספר מסויים. ואומרת את זה בקול- "איך,איך כותבים 8 ?" אחריי שניה כבר זוכרת לבד או לפעמים בעזרה שלי
- כשהיא צריכה להכין ש.ב גם במסרגת הצהרון זה עבורה סיוט - היא בוכה ורצה ברחבי הבית למצוא לעצמה פינה שקטה . כל רעש מפריע לה מסביב וכשהן מכינים ש.ב אין דממה אבל יש אוירה לימודית .
-שנה שעברה היא תמיד פיספסה במבחנים שאלות - טענה שפשוט לא שמה לב .
-היא מאוד מאוד ישרה - הכל חייב להיות עם קוים ישרים במחברת פסיקים נקודות הכל מאוד מתוקתק
-אולי זה לא קשור אבל מאוד קשה לה למצוא בגדים - שוב דבר כמעט לא נוח לה - מכנסיים ארוכים (עכשו לקראת החורף) זה הסיוט שלה . המון בגדים קנינו התחייבה ללבוש ואיננה מסוגלת לשים אותם . היא איננה ילדה שמנה להפך רזה יחסית .
האם נוירולוג זו באמת הכתובת הראשונה לדעת מה לעשות הלאה?
תור אצלו זה 45 דקות - מה עושים בהם? רק מדברים או שהוא גם בוחן את הילדה בעוד דרכים?
יש טעם לפנות למכון ניצן או מכון צעדים שיתנו הדרכה לפני אבחון?
ואם המורה לא משתפת פעולה - מה אני עושה ?
הילדה שלי בבעיה - אני כמעט בוכה איתה תמיד . כואב לי עליה היא באמת לא מצליחה לעשות ש.ב לא בגלל התוכן הש.ב אלא מחוסר ריכוז חוסר הצלחה להוציא הדברים למחברת...
כל תמיכה ועזרה תתקבל בברכה ...