גם אני יעשה שאלון!

גם אני יעשה שאלון!

מזמן לא עשיתי! האם אתה הולך להיות בקהל של יומטוב? האם אתה מאושר מעובדה זו? האם התקמצנת על ה90 שקל ואמרת לעצמך "גם ככה יהיה בטלויזיה" ולכן לא הלכת? האם אתה מודע לכך שהחלק הכיף ביותר הוא אלה שמצונזרים עקב דומיה מול 3000 איש? (אוי הרוע) האם יש לך מישו לולנטיין? במידה ואין לך מה מידת הבאסה? במידה ויש לך מה קנית לו מתנה? האם אתה משכנע את עצמך שולנטיין זה חג קיטשי וממוסחר ואין לחגוג אותו אבל מפנטז על דובי לבבות כשאתה עובר בהפנינג? האם יש מישו שהייתם רוצים לבלות עמו את ולנטיין? האם הוא יודע? אולי תאמרו לו? האם אתה צריך לעבוד בולנטיין בחנות שהכל קשור שם לאהבה וזוגיות ובא לך לדפוק תראש בקיר עם כל חבר שקונה משו לחברה? האם כבר הבנת את רמות המרמור שבתוכי לגבי היום הזה? האם הגבת בפורום של האתר? האם אתה מודע לכך שזה מאוד חשוב? האם אתה יודע שכשאתה רואה תמונה יפה אתה מוריד אותה ולא "שמור כ"? זה חשוב! האם אתה מחכה בשקיקה לאקדמיה לצחוק 2? האם נהנית מהשאלון?

NimaZ

New member
פחעע../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

האם אתה הולך להיות בקהל של יומטוב? יאפ האם אתה מאושר מעובדה זו? כעע
האם התקמצנת על ה90 שקל ואמרת לעצמך "גם ככה יהיה בטלויזיה" ולכן לא הלכת?
האם אתה מודע לכך שהחלק הכיף ביותר הוא אלה שמצונזרים עקב דומיה מול 3000 איש? (אוי הרוע) יש כאלה?
הורעע! האם יש לך מישו לולנטיין? לא
במידה ואין לך מה מידת הבאסה? מתמודדים במידה ויש לך מה קנית לו מתנה? האם אתה משכנע את עצמך שולנטיין זה חג קיטשי וממוסחר ואין לחגוג אותו אבל מפנטז על דובי לבבות כשאתה עובר בהפנינג?
האם יש מישו שהייתם רוצים לבלות עמו את ולנטיין? לא... האם הוא יודע? :| אולי תאמרו לו? האם אתה צריך לעבוד בולנטיין בחנות שהכל קשור שם לאהבה וזוגיות ובא לך לדפוק תראש בקיר עם כל חבר שקונה משו לחברה? למה להתאכזר?
האם כבר הבנת את רמות המרמור שבתוכי לגבי היום הזה? *תומכת*
האם הגבת בפורום של האתר?יאפ
האם אתה מודע לכך שזה מאוד חשוב? יאפ
האם אתה יודע שכשאתה רואה תמונה יפה אתה מוריד אותה ולא "שמור כ"? זה חשוב! כןכן
האם אתה מחכה בשקיקה לאקדמיה לצחוק 2? לא בשקיקה... אבל מחכה
האם נהנית מהשאלון? למה לא?

עמית 2007

New member
חידון

מי איחין את האתר? יש לי שאלה שאני יחול לאנות אליה לבד מי מלך? תשובה:אני

הכין*

ואני ודפנה (יותר נכון אני כי דפנה מתעצלת פתאום זה כבר לא מה שהיה פעם את לא משקיעה בנו יותר אני לא קונה לנו כלום ליום האהבה)

moi <אמרתי כבר שאני מתה על

השאלונים שלך?
> האם אתה הולך להיות בקהל של יומטוב?לא
האם אתה מאושר מעובדה זו?לא
האם התקמצנת על ה90 שקל ואמרת לעצמך "גם ככה יהיה בטלויזיה" ולכן לא הלכת?לא האם אתה מודע לכך שהחלק הכיף ביותר הוא אלה שמצונזרים עקב דומיה מול 3000 איש? (אוי הרוע) אוי זה באמת רע :| לא זה דווקא לא כיף
האם יש לך מישו לולנטיין?לא במידה ואין לך מה מידת הבאסה?אמממ סבירה במידה ויש לך מה קנית לו מתנה? האם אתה משכנע את עצמך שולנטיין זה חג קיטשי וממוסחר ואין לחגוג אותו אבל מפנטז על דובי לבבות כשאתה עובר בהפנינג?לא...אני אוהבת את החג הזה האם יש מישו שהייתם רוצים לבלות עמו את ולנטיין?כן האם הוא יודע?לא חושבת אולי תאמרו לו?אולי לא האם אתה צריך לעבוד בולנטיין בחנות שהכל קשור שם לאהבה וזוגיות ובא לך לדפוק תראש בקיר עם כל חבר שקונה משו לחברה?לא האם כבר הבנת את רמות המרמור שבתוכי לגבי היום הזה?כן :| האם הגבת בפורום של האתר?כן האם אתה מודע לכך שזה מאוד חשוב?כן האם אתה יודע שכשאתה רואה תמונה יפה אתה מוריד אותה ולא "שמור כ"? זה חשוב!
כן האם אתה מחכה בשקיקה לאקדמיה לצחוק 2?לא הייתי אומרת בשקיקה אבל בהחלט מחכה האם נהנית מהשאלון?יס

sivanvano

New member
אנייי../images/Emo66.gif

האם אתה הולך להיות בקהל של יומטוב? כן אכן יש מצבב
האם אתה מאושר מעובדה זו? ברורררררררר
האם התקמצנת על ה90 שקל ואמרת לעצמך "גם ככה יהיה בטלויזיה" ולכן לא הלכת? לאא
האם אתה מודע לכך שהחלק הכיף ביותר הוא אלה שמצונזרים עקב דומיה מול 3000 איש? (אוי הרוע) פחעעעעע האם יש לך מישו לולנטיין? ?!?!?!?! במידה ואין לך מה מידת הבאסה? ממממ לא דעת במידה ויש לך מה קנית לו מתנה? לא קניתי האם אתה משכנע את עצמך שולנטיין זה חג קיטשי וממוסחר ואין לחגוג אותו אבל מפנטז על דובי לבבות כשאתה עובר בהפנינג? אה האא האם יש מישו שהייתם רוצים לבלות עמו את ולנטיין? כןן האם הוא יודע? ברוררר אולי תאמרו לו? אמרתי לוו
האם אתה צריך לעבוד בולנטיין בחנות שהכל קשור שם לאהבה וזוגיות ובא לך לדפוק תראש בקיר עם כל חבר שקונה משו לחברה?לאא האם כבר הבנת את רמות המרמור שבתוכי לגבי היום הזה? אכן כןן האם הגבת בפורום של האתר? אני לא בטוחה האם אתה מודע לכך שזה מאוד חשוב? אכן כןן האם אתה יודע שכשאתה רואה תמונה יפה אתה מוריד אותה ולא "שמור כ"? זה חשוב! האם אתה מחכה בשקיקה לאקדמיה לצחוק 2? האמת שקצת האם נהנית מהשאלון? למה לא?!

EagleGirl

New member
ציצים תעשי לי ילד

האם אתה הולך להיות בקהל של יומטוב? שורה ראשונה גוש ב' האם אתה מאושר מעובדה זו? ברור האם התקמצנת על ה90 שקל ואמרת לעצמך "גם ככה יהיה בטלויזיה" ולכן לא הלכת? לאא אני הולכת פעם שניה האם אתה מודע לכך שהחלק הכיף ביותר הוא אלה שמצונזרים עקב דומיה מול 3000 איש? (אוי הרוע) - חנה לסלאו האם יש לך מישו לולנטיין? תכננתי..אולי חיים הליצן? במידה ואין לך מה מידת הבאסה? לא יודעת.. אבל גם ככה אני בטח לא אצא בגלל שכל השבוע אני אצא ויש לי לימודים עניינים.. מקסימום נלך לאסף במידה ויש לך מה קנית לו מתנה? אין אבל יש לי מה להביא... האם אתה משכנע את עצמך שולנטיין זה חג קיטשי וממוסחר ואין לחגוג אותו אבל מפנטז על דובי לבבות כשאתה עובר בהפנינג? חחחחחחחחחח האם יש מישו שהייתם רוצים לבלות עמו את ולנטיין? כן האם הוא יודע? לא... אולי תאמרו לו? לא.. האם אתה צריך לעבוד בולנטיין בחנות שהכל קשור שם לאהבה וזוגיות ובא לך לדפוק תראש בקיר עם כל חבר שקונה משו לחברה? יוו מה דפקו אותך!?!? האם כבר הבנת את רמות המרמור שבתוכי לגבי היום הזה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה עליך תעשי לי ילד.. האם הגבת בפורום של האתר? לא האם אתה מודע לכך שזה מאוד חשוב? כן האם אתה יודע שכשאתה רואה תמונה יפה אתה מוריד אותה ולא "שמור כ"? זה חשוב! חחחחחחחחחחחחחחחחחח האם אתה מחכה בשקיקה לאקדמיה לצחוק 2? לא ממש תאמת האם נהנית מהשאלון? כן היו דאחקות

יו שכחתי לענות בעצמי

האם אתה הולך להיות בקהל של יומטוב? לא ידוע היום אדע האם אתה מאושר מעובדה זו? האם התקמצנת על ה90 שקל ואמרת לעצמך "גם ככה יהיה בטלויזיה" ולכן לא הלכת? כן האם אתה מודע לכך שהחלק הכיף ביותר הוא אלה שמצונזרים עקב דומיה מול 3000 איש? (אוי הרוע) כן!!!! האם יש לך מישו לולנטיין? לא נו מה (חחחח רוסים תמיד יש להם "נו מה" אחרי המשפט זה במקום נקודה)*הברבור במידה ואין לך מה מידת הבאסה? מרמור מרמור במידה ויש לך מה קנית לו מתנה? האם אתה משכנע את עצמך שולנטיין זה חג קיטשי וממוסחר ואין לחגוג אותו אבל מפנטז על דובי לבבות כשאתה עובר בהפנינג? נו מה האם יש מישו שהייתם רוצים לבלות עמו את ולנטיין? נו מה אפילו 3 האם הוא יודע? לא נראה לי אולי תאמרו לו? לא נראה לי אני לא עלוקה האם אתה צריך לעבוד בולנטיין בחנות שהכל קשור שם לאהבה וזוגיות ובא לך לדפוק תראש בקיר עם כל חבר שקונה משו לחברה? כן!!!!! יום שלם! האם כבר הבנת את רמות המרמור שבתוכי לגבי היום הזה? נו מה האם הגבת בפורום של האתר? כן האם אתה מודע לכך שזה מאוד חשוב? כן מאוד מאוד האם אתה יודע שכשאתה רואה תמונה יפה אתה מוריד אותה ולא "שמור כ"? זה חשוב! ברור האם אתה מחכה בשקיקה לאקדמיה לצחוק 2? כן האם נהנית מהשאלון? בטח הוא גאוני

../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

האם אתה הולך להיות בקהל של יומטוב? כןןן
האם אתה מאושר מעובדה זו? כמובן
האם התקמצנת על ה90 שקל ואמרת לעצמך "גם ככה יהיה בטלויזיה" ולכן לא הלכת? לא
האם אתה מודע לכך שהחלק הכיף ביותר הוא אלה שמצונזרים עקב דומיה מול 3000 איש? (אוי הרוע)
:| האם יש לך מישו לולנטיין?
מוות לאירועים האלה! במידה ואין לך מה מידת הבאסה? גדולה
במידה ויש לך מה קנית לו מתנה?
האם אתה משכנע את עצמך שולנטיין זה חג קיטשי וממוסחר ואין לחגוג אותו אבל מפנטז על דובי לבבות כשאתה עובר בהפנינג?
:-ג
האם יש מישו שהייתם רוצים לבלות עמו את ולנטיין? כן.. :-\ האם הוא יודע? לא
אולי תאמרו לו? ממש לא
האם אתה צריך לעבוד בולנטיין בחנות שהכל קשור שם לאהבה וזוגיות ובא לך לדפוק תראש בקיר עם כל חבר שקונה משו לחברה?
האם כבר הבנת את רמות המרמור שבתוכי לגבי היום הזה? כן
האם הגבת בפורום של האתר? לא
האם אתה מודע לכך שזה מאוד חשוב? כן!
אני אגיב
האם אתה יודע שכשאתה רואה תמונה יפה אתה מוריד אותה ולא "שמור כ"? זה חשוב! כן
האם אתה מחכה בשקיקה לאקדמיה לצחוק 2? כן
האם נהנית מהשאלון? מאוד

only ronly

New member
עונה לשאלון הכל כך מעציב הזה../images/Emo10.gif

האם אתה הולך להיות בקהל של יומטוב? לא
האם אתה מאושר מעובדה זו? בכלל לא!
האם התקמצנת על ה90 שקל ואמרת לעצמך "גם ככה יהיה בטלויזיה" ולכן לא הלכת? לא!
פשוט ידעתי מההתחלה שאין סיכוי שאני יכולה להגיע לשם, וניסיתי, תאמינו לי שניסיתי, אין, אמא קשה כמו אבןןןן:|
האם אתה מודע לכך שהחלק הכיף ביותר הוא אלה שמצונזרים עקב דומיה מול 3000 איש? (אוי הרוע) :|לא ידעתי
האם יש לך מישו לולנטיין? לאאאא
במידה ואין לך מה מידת הבאסה? גדולהה:|
במידה ויש לך מה קנית לו מתנה? אם היה הייתי קונה לו חנות שלמה! (אם היה לי אותו, אבל הוא אדם, מיוחד במינו, אוו, הוא מושלם..
:|)
האם אתה משכנע את עצמך שולנטיין זה חג קיטשי וממוסחר ואין לחגוג אותו אבל מפנטז על דובי לבבות כשאתה עובר בהפנינג? אני לא מנסה לשכנע את עצמי כי אני יודעת שאני לא אצליח.
ובקשר להפנינג- כן!
האם יש מישו שהייתם רוצים לבלות עמו את ולנטיין? כן.:|
האם הוא יודע? לא:|
:|
אולי תאמרו לו? בחיים לא:|:|:|:|:|:|
מה הוא לא רואה אותי ממטר!
האם אתה צריך לעבוד בולנטיין בחנות שהכל קשור שם לאהבה וזוגיות ובא לך לדפוק תראש בקיר עם כל חבר שקונה משו לחברה? אווו:|
האם כבר הבנת את רמות המרמור שבתוכי לגבי היום הזה? את עוד לא הבנת את רמת המירמור שבי!:|
האם הגבת בפורום של האתר? עוד לא
האם אתה מודע לכך שזה מאוד חשוב? כן:((סורי, אני אגיב!
האם אתה יודע שכשאתה רואה תמונה יפה אתה מוריד אותה ולא "שמור כ"? זה חשוב! כעע, אני יודעת, יודעת
האם אתה מחכה בשקיקה לאקדמיה לצחוק 2? כעעעעעעעעע
האם נהנית מהשאלון? לא.:((הוא העציב אותי

למעלה