גם אני יעשה שאלון!

גם אני יעשה שאלון!

נתחיל ברגיל שם: גיל: לו יכולת להיות סטאנדאפיסט כלשהו מי היית בוחר? למה? נראה לך שכיף לו בחיים? האם אתה צופה בתכנית "הרצועה"? האם אתה צופה ב"משחק מכור"? האם אתה חושב ששגיב פרידמן צריך להיות לפחות פעם אחת בקאסט וששילובו עם ליאור שליין יהיה קורע עד דמעות? לו יכולת להיות מישו מהקאסט של ארץ נהדרת במי היית בוחר? האם אתה צופה באסף הראל? האם אתה חושב שאסף הראל תשרוד עוד חצי שנה? לו יכולת לבחור בין להיות אסף הראל או יצפאן במי היית בוחר? למה? האם אתה צופה בשישי עם מיכל זוארץ? האם אתה מתכוון לצפות באקדמיה לצחוק 2? האם אתה הולך להצביע ולבוא להופעות? ולמוזיקה... מי הלהקה האהובה עליך בארץ? לו יכולת לבחור להיות סולן של להקה כלשהי בארץ במי היית בוחר? האם אתה חושב שאמסי מנצור והגב צריכים להוציא קליפ ודיסק ולהיות מושמעים כל דקה וחצי בגלגלצ? האם אתה מקשיב לתכנית של שחר אדם יוסי ב100FM? לו יכולת לבחור להיות שחר אדם או יוסי במי היית בוחר? מדוע? האם אתה חושב שלהקות ישראליות שרות באנגלית זה פטאתי או מגניב? מי הזמרת האהובה עליך? האם זה בגלל שהיא כוסית? לו יכולת לבחור להיות זמרת מסוימת במי היית בוחר? ולפרסומות: האם ראית את הפרסומת עם הכלב והשניצל? האם עברה בך התחושה שהשניצל עשוי מהכלב באיזשהו שלב של הפרסומת? האם ראית את הפרסומת החדשה של קליה הכוח הורוד שמנצח את הכתמים? האם ידעת כי זהו אחד מאמני הבית של הקאמל? האם ראית את הפרסומת לאסקייפ? האם אתה מודע לכך שזהו גיל קופטש הסטאנדאפיסט המיתולוגי? ולכללי: האם שמעת פעם צחוק משעשע מהקהל באסף הראל? האם אתה מודע לכך שזוהי סיוון? האם אתה מודע לכך שדפנה היא מנהלת שותפה באתר הסטאנדאפ? camel.tipo.co.il האם דרגת את האתר כל יום כפי שבקשתי? האם אתה מודע לכך שהצחוק המשעשע שנשמע בארץ נהדרת ביום ראשון האחרון זו יעל? האם אתה מודע לכך שעוד מעט נגמר החורף ובכלל לא היה חורף? האם הרגשת בחסרונה של ליהי בפורום? מה חשת שאתה רוצה לעשות בנידון? האם אתה יודע למה ליהי נטשה בפתאומיות? אם לא למה אתה חושב שליהי נטשה בפתאומיות? האם אתה חש שליהי לא נורמלית כי היא מדברת על עצמה בגוף שלישי? האם הלכת לראות את ליהי מופיעה (בחימום סיוון תורכיה ורועי לוי)? האם נהנית מהשאלון המקורי? מה היתה השאלה האהובה עליך? יום טוב

ח ב ו ד ה

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

שם: דניאל
לו יכולת להיות סטאנדאפיסט כלשהו מי היית בוחר? הממ... יש המון אפשרויות... וואי באמת שאין לי מושג...
למה? כי אני ילדה שמאוד קשה לה להחליט?
נראה לך שכיף לו בחיים? למי?
האם אתה צופה בתכנית "הרצועה"? כן
האם אתה צופה ב"משחק מכור"? כן
האם אתה חושב ששגיב פרידמן צריך להיות לפחות פעם אחת בקאסט וששילובו עם ליאור שליין יהיה קורע עד דמעות? כן
לו יכולת להיות מישו מהקאסט של ארץ נהדרת במי היית בוחר?הממ... קיציס
האם אתה צופה באסף הראל? כן
האם אתה חושב שאסף הראל תשרוד עוד חצי שנה? אני מקווה שכן... לו יכולת לבחור בין להיות אסף הראל או יצפאן במי היית בוחר?אסף הראל!!! אני רואה יצפאן רק בגלל אמא שלי... למה? תשובה למעלה
האם אתה צופה בשישי עם מיכל זוארץ? רק שאמא שלי רואה... האם אתה מתכוון לצפות באקדמיה לצחוק 2? כן...
האם אתה הולך להצביע ולבוא להופעות? קודם נראה מי המתחרים... ולמוזיקה... מי הלהקה האהובה עליך בארץ? בוטן
לו יכולת לבחור להיות סולן של להקה כלשהי בארץ במי היית בוחר?אני לא מכירה את כולם...
האם אתה חושב שאמסי מנצור והגב צריכים להוציא קליפ ודיסק ולהיות מושמעים כל דקה וחצי בגלגלצ? כן?
האם אתה מקשיב לתכנית של שחר אדם יוסי ב100FM?לא.. אין לי רדיו... רגע בעצם יש לי?
לו יכולת לבחור להיות שחר אדם או יוסי במי היית בוחר? שלושתם שולטים
מדוע? כי... הם שולטים
האם אתה חושב שלהקות ישראליות שרות באנגלית זה פטאתי או מגניב? מאוד מאוד פטאתי... מי הזמרת האהובה עליך?איימי לי... ואורית
האם זה בגלל שהיא כוסית? לא.. לו יכולת לבחור להיות זמרת מסוימת במי היית בוחר? התחרות קשה... ולפרסומות: האם ראית את הפרסומת עם הכלב והשניצל? הע?! לא... האם עברה בך התחושה שהשניצל עשוי מהכלב באיזשהו שלב של הפרסומת?:| מה??? האם ראית את הפרסומת החדשה של קליה הכוח הורוד שמנצח את הכתמים? זה שהוא שופך על אנשים דברים?
האם ידעת כי זהו אחד מאמני הבית של הקאמל?באמת? אני לא בטוחה שאנחנו מדברות על אותה פרסומת...
האם ראית את הפרסומת לאסקייפ?איזה מהן? האם אתה מודע לכך שזהו גיל קופטש הסטאנדאפיסט המיתולוגי?לא...
ולכללי: האם שמעת פעם צחוק משעשע מהקהל באסף הראל?תמיד! האם אתה מודע לכך שזוהי סיוון? באמת?
האם אתה מודע לכך שדפנה היא מנהלת שותפה באתר הסטאנדאפ?שמעתי על כך
camel.tipo.co.il האם דרגת את האתר כל יום כפי שבקשתי? מתי ביקשת?:| (אני נוטה לשכוח דברים בזמן האחרון
) האם אתה מודע לכך שהצחוק המשעשע שנשמע בארץ נהדרת ביום ראשון האחרון זו יעל? לא ראיתי.. האם אתה מודע לכך שעוד מעט נגמר החורף ובכלל לא היה חורף?
כן... האם הרגשת בחסרונה של ליהי בפורום? כן...
מה חשת שאתה רוצה לעשות בנידון? לקםוץ מהחלון ולנסות להיות חסידה שהורגת תינוקות
האם אתה יודע למה ליהי נטשה בפתאומיות?לא...
אם לא למה אתה חושב שליהי נטשה בפתאומיות? האמת שממש אין לי מושג... האם אתה חש שליהי לא נורמלית כי היא מדברת על עצמה בגוף שלישי? לא... זה קורה לכולם...
האם הלכת לראות את ליהי מופיעה (בחימום סיוון תורכיה ורועי לוי)? לא... הייתי בקאמל רק פעם אחת
האם נהנית מהשאלון המקורי?כן.. מה היתה השאלה האהובה עליך?אממ.. אני לא זוכרת...

יו יו יו

שם: נתי חסיד גיל: 22 לו יכולת להיות סטאנדאפיסט כלשהו מי היית בוחר? ג'רי סיינפלד למה? כי הוא אגדה וכי הוא טחון נראה לך שכיף לו בחיים? דההה?!? האם אתה צופה בתכנית "הרצועה"? לא, ממש לא מצחיק (ואמא הורידה את ביפ) האם אתה צופה ב"משחק מכור"? בוודאי! האם אתה חושב ששגיב פרידמן צריך להיות לפחות פעם אחת בקאסט וששילובו עם ליאור שליין יהיה קורע עד דמעות? אהההה... לא לו יכולת להיות מישו מהקאסט של ארץ נהדרת במי היית בוחר? פיניש האם אתה צופה באסף הראל? לעיתים ממש רחוקות האם אתה חושב שאסף הראל תשרוד עוד חצי שנה? כן לו יכולת לבחור בין להיות אסף הראל או יצפאן במי היית בוחר? יצפאן למה? מאני מאני מאני האם אתה צופה בשישי עם מיכל זוארץ? בעעעעעעעעעעעעע האם אתה מתכוון לצפות באקדמיה לצחוק 2? כנראה האם אתה הולך להצביע ולבוא להופעות? כנראה ולמוזיקה... מי הלהקה האהובה עליך בארץ? הדג נחש לו יכולת לבחור להיות סולן של להקה כלשהי בארץ במי היית בוחר? מרסדס בנד - הבנאדם הכי מגניב בארץ האם אתה חושב שאמסי מנצור והגב צריכים להוציא קליפ ודיסק ולהיות מושמעים כל דקה וחצי בגלגלצ? בטח! אין לי מושג איך הוא לא כוכב עדין האם אתה מקשיב לתכנית של שחר אדם יוסי ב100FM? לצערי לא לו יכולת לבחור להיות שחר אדם או יוסי במי היית בוחר? שחר! מדוע? כי יש לו חיוך מפגר האם אתה חושב שלהקות ישראליות שרות באנגלית זה פטאתי או מגניב? תלוי כמה המבטא עילג מי הזמרת האהובה עליך? לוריין היל האם זה בגלל שהיא כוסית? לא ממש לו יכולת לבחור להיות זמרת מסוימת במי היית בוחר? דנה אינטרנשיונל (לא מוותר על הזין!) ולפרסומות: האם ראית את הפרסומת עם הכלב והשניצל? אה? האם עברה בך התחושה שהשניצל עשוי מהכלב באיזשהו שלב של הפרסומת? אה?? האם ראית את הפרסומת החדשה של קליה הכוח הורוד שמנצח את הכתמים? כן! האם ידעת כי זהו אחד מאמני הבית של הקאמל? לא, גרוע האם ראית את הפרסומת לאסקייפ? כן האם אתה מודע לכך שזהו גיל קופטש הסטאנדאפיסט המיתולוגי? דההההה ולכללי: האם שמעת פעם צחוק משעשע מהקהל באסף הראל? לא זוכר האם אתה מודע לכך שזוהי סיוון? יופי לה האם אתה מודע לכך שדפנה היא מנהלת שותפה באתר הסטאנדאפ? לא camel.tipo.co.il האם דרגת את האתר כל יום כפי שבקשתי? לא האם אתה מודע לכך שהצחוק המשעשע שנשמע בארץ נהדרת ביום ראשון האחרון זו יעל? בטח! לא האם אתה מודע לכך שעוד מעט נגמר החורף ובכלל לא היה חורף? הללויה האם הרגשת בחסרונה של ליהי בפורום?לא מה חשת שאתה רוצה לעשות בנידון? לרוץ ערום במורד הרחוב האם אתה יודע למה ליהי נטשה בפתאומיות? היא חתמה אצל ג'י-יוניט אם לא למה אתה חושב שליהי נטשה בפתאומיות? ^^^ האם אתה חש שליהי לא נורמלית כי היא מדברת על עצמה בגוף שלישי? WTF האם הלכת לראות את ליהי מופיעה (בחימום סיוון תורכיה ורועי לוי)? WTF האם נהנית מהשאלון המקורי? לא ממש מה היתה השאלה האהובה עליך? משהו עם ציצים

זה כי סיון עצלנית!!!

שם: סיון גיל: 16 וחצי ביום ראשון לו יכולת להיות סטאנדאפיסט כלשהו מי היית בוחר?רשף לוי אלוהים למה? כי הוא הכי מצחיק נראה לך שכיף לו בחיים? לא משתמשים אצלו בגלולות... האם אתה צופה בתכנית "הרצועה"? כשיוצא האם אתה צופה ב"משחק מכור"? ברור האם אתה חושב ששגיב פרידמן צריך להיות לפחות פעם אחת בקאסט וששילובו עם ליאור שליין יהיה קורע עד דמעות? לא בטוחה.. לו יכולת להיות מישו מהקאסט של ארץ נהדרת במי היית בוחר?פיניש ופרידמן ואורנה בנאי.. האם אתה צופה באסף הראל? ברור.. אני גם הצחוק שלו.. האם אתה חושב שאסף הראל תשרוד עוד חצי שנה? מקווה בשבילו.. לו יכולת לבחור בין להיות אסף הראל או יצפאן במי היית בוחר? אסף הראללל למה? כי מחלקים בירות האם אתה צופה בשישי עם מיכל זוארץ? סמיילי... רק אם יש מישהו מעניין האם אתה מתכוון לצפות באקדמיה לצחוק 2? כן - כי אני גם אהיה שם האם אתה הולך להצביע ולבוא להופעות? אני אשלח לעצמי אסאמאס?? לבוא להופעות - אני אופיע. ולמוזיקה... מי הלהקה האהובה עליך בארץ? להקת הפליז לו יכולת לבחור להיות סולן של להקה כלשהי בארץ במי היית בוחר? מודי מלהקת הפליז האם אתה חושב שאמסי מנצור והגב צריכים להוציא קליפ ודיסק ולהיות מושמעים כל דקה וחצי בגלגלצ? כןןןןןןןן יא אללה האם אתה מקשיב לתכנית של שחר אדם יוסי ב100FM? כןן דדי ההולךךך לו יכולת לבחור להיות שחר אדם או יוסי במי היית בוחר? אני יודעת לעשות חיקוי של אדם בתקופת הקוקו מדוע? כי אני יודעת לעשות חיקוי של אדם בתקופת הקוקו האם אתה חושב שלהקות ישראליות שרות באנגלית זה פטאתי או מגניב? מגניב.. מי הזמרת האהובה עליך? רוני סופרפארם (אורן יאדגר) האם זה בגלל שהיא כוסית? לא, כי אורן אומר עליה סופרפארם וזה מצחיק.. לו יכולת לבחור להיות זמרת מסוימת במי היית בוחר? ליידי אם. הייתי עושה שיר עם שחר ולפרסומות: האם ראית את הפרסומת עם הכלב והשניצל? לא האם עברה בך התחושה שהשניצל עשוי מהכלב באיזשהו שלב של הפרסומת? לא האם ראית את הפרסומת החדשה של קליה הכוח הורוד שמנצח את הכתמים? גבירותיי ורבותיי... רן אפלברגגגגג האם ידעת כי זהו אחד מאמני הבית של הקאמל? יאאא אני ידעתי על זה לפני כולם.. הוא סיפר לי יום לפני הצילומים האם ראית את הפרסומת לאסקייפ? אחד הרקדנים דומה להוא מאסף הראל האם אתה מודע לכך שזהו גיל קופטש הסטאנדאפיסט המיתולוגי? אף פעם לא שמעתי הופעות שלו ותעני על השאלות שיש רק פה שזה החלק האחרון

NimaZ

New member
אני../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

נתחיל ברגיל שם: נעמה גיל: 13 לו יכולת להיות סטאנדאפיסט כלשהו מי היית בוחר? נמנמ... אין לי מושג:| למה? כי כולם טובים
נראה לך שכיף לו בחיים? האם אתה צופה בתכנית "הרצועה"? לעתים
האם אתה צופה ב"משחק מכור"?כע
האם אתה חושב ששגיב פרידמן צריך להיות לפחות פעם אחת בקאסט וששילובו עם ליאור שליין יהיה קורע עד דמעות? הע
כן
לו יכולת להיות מישו מהקאסט של ארץ נהדרת במי היית בוחר? אממ.. קיציס?! האם אתה צופה באסף הראל? בקושי האם אתה חושב שאסף הראל תשרוד עוד חצי שנה? כע לו יכולת לבחור בין להיות אסף הראל או יצפאן במי היית בוחר? אסף הראל למה? כי יצפאן לא מצחיק האם אתה צופה בשישי עם מיכל זוארץ? לא האם אתה מתכוון לצפות באקדמיה לצחוק 2? כע
האם אתה הולך להצביע ולבוא להופעות?מקווה
ולמוזיקה... מי הלהקה האהובה עליך בארץ? אינפקציה לו יכולת לבחור להיות סולן של להקה כלשהי בארץ במי היית בוחר? נמנמ.. אינפקציה?! האם אתה חושב שאמסי מנצור והגב צריכים להוציא קליפ ודיסק ולהיות מושמעים כל דקה וחצי בגלגלצ? אוקע
האם אתה מקשיב לתכנית של שחר אדם יוסי ב100FM? לא כ"כ לו יכולת לבחור להיות שחר אדם או יוסי במי היית בוחר? נמנמנ... שחר? מדוע?כי הוא מצחיק האם אתה חושב שלהקות ישראליות שרות באנגלית זה פטאתי או מגניב? אם הם גרות שם, אז זה הגיוני. אבל להקות ישראליות ששרות באנגלית של פתטי מי הזמרת האהובה עליך? אין האם זה בגלל שהיא כוסית? לו יכולת לבחור להיות זמרת מסוימת במי היית בוחר? מנמנמנ ולפרסומות: האם ראית את הפרסומת עם הכלב והשניצל?
האם עברה בך התחושה שהשניצל עשוי מהכלב באיזשהו שלב של הפרסומת?
האם ראית את הפרסומת החדשה של קליה הכוח הורוד שמנצח את הכתמים? כע האם ידעת כי זהו אחד מאמני הבית של הקאמל? הו?
מי?
האם ראית את הפרסומת לאסקייפ?כע האם אתה מודע לכך שזהו גיל קופטש הסטאנדאפיסט המיתולוגי?יאפ ולכללי: האם שמעת פעם צחוק משעשע מהקהל באסף הראל? לא רואה כ"כ אסף הראל:S האם אתה מודע לכך שזוהי סיוון? אם אני אשמע אז כן
האם אתה מודע לכך שדפנה היא מנהלת שותפה באתר הסטאנדאפ? יאפ camel.tipo.co.il
האם דרגת את האתר כל יום כפי שבקשתי? לא כל יום... נכנסתי פעם אחת האם אתה מודע לכך שהצחוק המשעשע שנשמע בארץ נהדרת ביום ראשון האחרון זו יעל?
עכשיו כן האם אתה מודע לכך שעוד מעט נגמר החורף ובכלל לא היה חורף? כע
האם הרגשת בחסרונה של ליהי בפורום? כע
מה חשת שאתה רוצה לעשות בנידון? להחזיר אותה
האם אתה יודע למה ליהי נטשה בפתאומיות? כע
אם לא למה אתה חושב שליהי נטשה בפתאומיות? האם אתה חש שליהי לא נורמלית כי היא מדברת על עצמה בגוף שלישי? כע
האם הלכת לראות את ליהי מופיעה (בחימום סיוון תורכיה ורועי לוי)? לא
אבל זאת התכנית לפסח
האם נהנית מהשאלון המקורי? כע
מה היתה השאלה האהובה עליך? "האם ראיתם את הפרסומת עם הכלב והשניצל"

ידעתי!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

איזה יום אחד ראיתי עם מישהו טלוויזיה... והיה את זה... והתחלתי לשגע אותו ולהגיד שהוא נורא מוכר לי ואני לא זוכרת מי זה!
ואח"כ חשבתי על זה שזה אולי היה הוא...חחחחח

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif

שם: הילה גיל: עוד מעט 16! סופסוף!
לו יכולת להיות סטאנדאפיסט כלשהו מי היית בוחר? שאלה ממש קשה :| למה? כי יש מלא שאני אוהבת נראה לך שכיף לו בחיים? כן האם אתה צופה בתכנית "הרצועה"? כן!
האם אתה צופה ב"משחק מכור"? כן...אני הילה ואני מכורה למשחק מכור (יש פה איזה משחק מילים או שזה רק אני?) האם אתה חושב ששגיב פרידמן צריך להיות לפחות פעם אחת בקאסט וששילובו עם ליאור שליין יהיה קורע עד דמעות? מממ הצעה מאוד מוכרת,אני ממש בעד!! לו יכולת להיות מישו מהקאסט של ארץ נהדרת במי היית בוחר? אלי פיניש.הוא ענק..וגם עלמה זק..וגם מריאנו..וקיציס בכלל... האם אתה צופה באסף הראל? כן! האם אתה חושב שאסף הראל תשרוד עוד חצי שנה? כן לו יכולת לבחור בין להיות אסף הראל או יצפאן במי היית בוחר? אסף הראל למה? כי התוכנית שלו יותר טובה וכי יצפאן מעצבן אותי האם אתה צופה בשישי עם מיכל זוארץ? לא
האם אתה מתכוון לצפות באקדמיה לצחוק 2? כן האם אתה הולך להצביע ולבוא להופעות? אולי,אם זה יהיה שווה את זה ולמוזיקה... מי הלהקה האהובה עליך בארץ? מוניקה סקס לו יכולת לבחור להיות סולן של להקה כלשהי בארץ במי היית בוחר? לא יודעת :| האם אתה חושב שאמסי מנצור והגב צריכים להוציא קליפ ודיסק ולהיות מושמעים כל דקה וחצי בגלגלצ? גלגלצ?זה יהיה מוזר מידי...יש להם כבר קליפים אגב האם אתה מקשיב לתכנית של שחר אדם יוסי ב100FM? כן! לו יכולת לבחור להיות שחר אדם או יוסי במי היית בוחר? שחר מדוע? כי הוא הכי מצחיק? לא יודעת האם אתה חושב שלהקות ישראליות שרות באנגלית זה פטאתי או מגניב? פטאתי מי הזמרת האהובה עליך? לא נראה לי שיש אחת כזאת האם זה בגלל שהיא כוסית? קשה להגיד לו יכולת לבחור להיות זמרת מסוימת במי היית בוחר? ?!?! ליהי מה זה השאלות האלו?!? ולפרסומות: האם ראית את הפרסומת עם הכלב והשניצל? כן האם עברה בך התחושה שהשניצל עשוי מהכלב באיזשהו שלב של הפרסומת? לא אבל זה משעשע האם ראית את הפרסומת החדשה של קליה הכוח הורוד שמנצח את הכתמים? לא האם ידעת כי זהו אחד מאמני הבית של הקאמל? מי?! האם ראית את הפרסומת לאסקייפ? כן האם אתה מודע לכך שזהו גיל קופטש הסטאנדאפיסט המיתולוגי? כן,זיהיתי את הקול שלו עוד בפירסומת הראשונה ולכללי: האם שמעת פעם צחוק משעשע מהקהל באסף הראל? כן האם אתה מודע לכך שזוהי סיוון? כן... האם אתה מודע לכך שדפנה היא מנהלת שותפה באתר הסטאנדאפ? לא..מזל טוב,והאם זה היה פירסומת סמויה? האם דרגת את האתר כל יום כפי שבקשתי? לא
האם אתה מודע לכך שהצחוק המשעשע שנשמע בארץ נהדרת ביום ראשון האחרון זו יעל? לא שמעתי את הצחוק האם אתה מודע לכך שעוד מעט נגמר החורף ובכלל לא היה חורף? נכון! איפה השלג המובטח בירושלים איפה?! האם הרגשת בחסרונה של ליהי בפורום? כן מה חשת שאתה רוצה לעשות בנידון? להרביץ לה האם אתה יודע למה ליהי נטשה בפתאומיות? יש מצב אם לא למה אתה חושב שליהי נטשה בפתאומיות? באמת לכתוב את זה פה?! האם אתה חש שליהי לא נורמלית כי היא מדברת על עצמה בגוף שלישי? את האמת קצת... האם הלכת לראות את ליהי מופיעה (בחימום סיוון תורכיה ורועי לוי)? ראיתי בחימום סיון וגרינברג..זה גם טוב? האם נהנית מהשאלון המקורי? כן
מה היתה השאלה האהובה עליך? האם שגיב ושליין צריכים להיות צמד במשחק מכור (כן ! כן ! כן !) יום טוב--גם לך קוקי

מי טו :)

שם:אביטל גיל:16.7 לו יכולת להיות סטאנדאפיסט כלשהו מי היית בוחר?אורי חזקיה למה?כי אני מתה על ההומור שלו נראה לך שכיף לו בחיים?לא יודעת האם אתה צופה בתכנית "הרצועה"?כמעט ולא האם אתה צופה ב"משחק מכור"?כשאני לא שוכחת..אבל אחלה תכנית האם אתה חושב ששגיב פרידמן צריך להיות לפחות פעם אחת בקאסט וששילובו עם ליאור שליין יהיה קורע עד דמעות?למה לא?גם שגיב וגם ליאור תותחים לו יכולת להיות מישו מהקאסט של ארץ נהדרת במי היית בוחר?איל קיציס האם אתה צופה באסף הראל?מדי פעם האם אתה חושב שאסף הראל תשרוד עוד חצי שנה?כן לו יכולת לבחור בין להיות אסף הראל או יצפאן במי היית בוחר?אסף הראל למה?כי אני לא מתה על יצפאן האם אתה צופה בשישי עם מיכל זוארץ?לא האם אתה מתכוון לצפות באקדמיה לצחוק 2?בטח האם אתה הולך להצביע ולבוא להופעות?בטח ולמוזיקה... מי הלהקה האהובה עליך בארץ?הדורבנים לו יכולת לבחור להיות סולן של להקה כלשהי בארץ במי היית בוחר?לוידעת :| האם אתה חושב שאמסי מנצור והגב צריכים להוציא קליפ ודיסק ולהיות מושמעים כל דקה וחצי בגלגלצ?כן האם אתה מקשיב לתכנית של שחר אדם יוסי ב100FM?לא...אבל אם אני אדע מתי זה כנראה שאני אשמע לו יכולת לבחור להיות שחר אדם או יוסי במי היית בוחר?שחר מדוע?כי הוא הכי מצחיק אותי משלושתם האם אתה חושב שלהקות ישראליות שרות באנגלית זה פטאתי או מגניב?זה לא משנה לי מי הזמרת האהובה עליך?כריסטינה אגילרה האם זה בגלל שהיא כוסית?לא לו יכולת לבחור להיות זמרת מסוימת במי היית בוחר?^ ולפרסומות: האם ראית את הפרסומת עם הכלב והשניצל?לא נראה לי האם עברה בך התחושה שהשניצל עשוי מהכלב באיזשהו שלב של הפרסומת?
האם ראית את הפרסומת החדשה של קליה הכוח הורוד שמנצח את הכתמים?כן האם ידעת כי זהו אחד מאמני הבית של הקאמל?לא <עכשיו אני יודעת...אני מתביישת בעצמי
> האם ראית את הפרסומת לאסקייפ?כן האם אתה מודע לכך שזהו גיל קופטש הסטאנדאפיסט המיתולוגי?כן ולכללי: האם שמעת פעם צחוק משעשע מהקהל באסף הראל?כן
האם אתה מודע לכך שזוהי סיוון?כן, וגם ליהי<אל תכחישי
><הן ישבו מאחורי> האם אתה מודע לכך שדפנה היא מנהלת שותפה באתר הסטאנדאפ?כן האם דרגת את האתר כל יום כפי שבקשתי?דרגתי אתמול אני חושבת והיום עוד לא נגמר
האם אתה מודע לכך שהצחוק המשעשע שנשמע בארץ נהדרת ביום ראשון האחרון זו יעל?לא...חשבתי שזה פרידמן משום מה
האם אתה מודע לכך שעוד מעט נגמר החורף ובכלל לא היה חורף?כן
אני עם גופיה עכשיו! האם הרגשת בחסרונה של ליהי בפורום?כן מה חשת שאתה רוצה לעשות בנידון?להחזיר אותה האם אתה יודע למה ליהי נטשה בפתאומיות?כן האם אתה חש שליהי לא נורמלית כי היא מדברת על עצמה בגוף שלישי?דווקא לא האם הלכת לראות את ליהי מופיעה (בחימום סיוון תורכיה ורועי לוי)?הלכתי אבל היא הייתה חולה <
> בכל מקרה,אני אבוא שוב
האם נהנית מהשאלון המקורי?מאוד! מה היתה השאלה האהובה עליך?"האם עברה בך התחושה שהשניצל עשוי מהכלב באיזשהו שלב של הפרסומת?" יום טוב. גם לך!

dk6

New member
תשובות

נתחיל ברגיל שם: דפנה גיל: 17 לו יכולת להיות סטאנדאפיסט כלשהו מי היית בוחר? רשף לוי למה? הוא קורע ברמות הוא גאון נראה לך שכיף לו בחיים? האמת שכן האם אתה צופה בתכנית "הרצועה"? כן האם אתה צופה ב"משחק מכור"? כן לפחות מנסה האם אתה חושב ששגיב פרידמן צריך להיות לפחות פעם אחת בקאסט וששילובו עם ליאור שליין יהיה קורע עד דמעות? אכן כן לו יכולת להיות מישו מהקאסט של ארץ נהדרת במי היית בוחר? לא יודעת האם אתה צופה באסף הראל? לפעמים האם אתה חושב שאסף הראל תשרוד עוד חצי שנה? כן לערוץ עשר אין ברירה לו יכולת לבחור בין להיות אסף הראל או יצפאן במי היית בוחר? אסף הראל יצפאן ממש טמבל למה? כי יצפאן ממש טמבל האם אתה צופה בשישי עם מיכל זוארץ? חס וחלילה האם אתה מתכוון לצפות באקדמיה לצחוק 2? כן האם אתה הולך להצביע ולבוא להופעות? אם את תיהיי אז כן ולמוזיקה... מי הלהקה האהובה עליך בארץ? הג'יגלס לו יכולת לבחור להיות סולן של להקה כלשהי בארץ במי היית בוחר? ירמי קפלן האם אתה חושב שאמסי מנצור והגב צריכים להוציא קליפ ודיסק ולהיות מושמעים כל דקה וחצי בגלגלצ? לא. זה לא מתאים וגם הם כבר לא מופיעים יחד האם אתה מקשיב לתכנית של שחר אדם יוסי ב100FM? מנסה להקשיב לו יכולת לבחור להיות שחר אדם או יוסי במי היית בוחר? שחר מדוע? כי הוא מגניב האם אתה חושב שלהקות ישראליות שרות באנגלית זה פטאתי או מגניב? תלוי מי ולמה מי הזמרת האהובה עליך? בריטני ספירס... חח לא. לא כ"כ אוהבת זמרות האם זה בגלל שהיא כוסית? כן לו יכולת לבחור להיות זמרת מסוימת במי היית בוחר? לא רוצה לא תודה ולפרסומות: האם ראית את הפרסומת עם הכלב והשניצל? \לא האם עברה בך התחושה שהשניצל עשוי מהכלב באיזשהו שלב של הפרסומת? לא ראיתי האם ראית את הפרסומת החדשה של קליה הכוח הורוד שמנצח את הכתמים? כן האם ידעת כי זהו אחד מאמני הבית של הקאמל? כן האם ראית את הפרסומת לאסקייפ? כן האם אתה מודע לכך שזהו גיל קופטש הסטאנדאפיסט המיתולוגי? כן ולכללי: האם שמעת פעם צחוק משעשע מהקהל באסף הראל? כן. האם אתה מודע לכך שזוהי סיוון? כן היא ישבה לידי האם אתה מודע לכך שדפנה היא מנהלת שותפה באתר הסטאנדאפ? כן camel.tipo.co.il האם דרגת את האתר כל יום כפי שבקשתי? לא האם אתה מודע לכך שהצחוק המשעשע שנשמע בארץ נהדרת ביום ראשון האחרון זו יעל? ידוע האם אתה מודע לכך שעוד מעט נגמר החורף ובכלל לא היה חורף? מה חדש? האם הרגשת בחסרונה של ליהי בפורום? ברור מה חשת שאתה רוצה לעשות בנידון? לשכנע אותה לחזור האם אתה יודע למה ליהי נטשה בפתאומיות? כן אם לא למה אתה חושב שליהי נטשה בפתאומיות? עזבו חסוי האם אתה חש שליהי לא נורמלית כי היא מדברת על עצמה בגוף שלישי? לא גם אני עושה את זה האם הלכת לראות את ליהי מופיעה (בחימום סיוון תורכיה ורועי לוי)? ברור האם נהנית מהשאלון המקורי? אפילו מאוד מה היתה השאלה האהובה עליך? על הזמר והלהקה... יום טוב: יום מצויין

Obi Dan Kenobi

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo118.gif

שם: דן גיל: 14 לו יכולת להיות סטאנדאפיסט כלשהו מי היית בוחר? שחר חסון למה? כי הוא אנרגטי בטירוף, מטורף, ואני לא יודע אם שמים לב, אבל הוא די מצחיק
נראה לך שכיף לו בחיים? למה לא
האם אתה צופה בתכנית "הרצועה"? בטח
האם אתה צופה ב"משחק מכור"? בוודאי
האם אתה חושב ששגיב פרידמן צריך להיות לפחות פעם אחת בקאסט וששילובו עם ליאור שליין יהיה קורע עד דמעות? את האמת, אני מחכה כבר כמה זמן ששגיב פרידמן יהיה שם..
לו יכולת להיות מישו מהקאסט של ארץ נהדרת במי היית בוחר? אני באמת צריך לענות על זה?
האם אתה צופה באסף הראל? לא
האם אתה חושב שאסף הראל תשרוד עוד חצי שנה? אין סיבה שלא..
לו יכולת לבחור בין להיות אסף הראל או יצפאן במי היית בוחר? ברור שיצפאן
למה? כי לדעתי, הוא אחד האנשים הכי מצחיקים שאני מכיר
האם אתה צופה בשישי עם מיכל זוארץ? לא..
האם אתה מתכוון לצפות באקדמיה לצחוק 2? בטח
האם אתה הולך להצביע ולבוא להופעות? אין סיבה שלא ולמוזיקה... מי הלהקה האהובה עליך בארץ? הדורבנים לו יכולת לבחור להיות סולן של להקה כלשהי בארץ במי היית בוחר? אני לא יודע לשיר
האם אתה חושב שאמסי מנצור והגב צריכים להוציא קליפ ודיסק ולהיות מושמעים כל דקה וחצי בגלגלצ? אה, אין להם כבר דיסק?
סתם, לא מכיר אותם.. אבל בהצלחה להם
האם אתה מקשיב לתכנית של שחר אדם יוסי ב100FM? לא לו יכולת לבחור להיות שחר אדם או יוסי במי היית בוחר? שחר מדוע? ע"ע תשובה למעלה האם אתה חושב שלהקות ישראליות שרות באנגלית זה פטאתי או מגניב? פטאתי..
מי הזמרת האהובה עליך? אין אחת כזאת
האם זה בגלל שהיא כוסית? X לו יכולת לבחור להיות זמרת מסוימת במי היית בוחר? ולפרסומות: האם ראית את הפרסומת עם הכלב והשניצל? כן
האם עברה בך התחושה שהשניצל עשוי מהכלב באיזשהו שלב של הפרסומת?
האם ראית את הפרסומת החדשה של קליה הכוח הורוד שמנצח את הכתמים? אהא
האם ידעת כי זהו אחד מאמני הבית של הקאמל? לא..
האם ראית את הפרסומת לאסקייפ? כן
האם אתה מודע לכך שזהו גיל קופטש הסטאנדאפיסט המיתולוגי? בטח!
ולכללי: האם שמעת פעם צחוק משעשע מהקהל באסף הראל? לא האם אתה מודע לכך שזוהי סיוון? אה.. לא.. האם אתה מודע לכך שדפנה היא מנהלת שותפה באתר הסטאנדאפ? עכשיו כן
camel.tipo.co.il האם דרגת את האתר כל יום כפי שבקשתי? לא יצא לי להיות ליד המחשב
האם אתה מודע לכך שהצחוק המשעשע שנשמע בארץ נהדרת ביום ראשון האחרון זו יעל? לא..
האם אתה מודע לכך שעוד מעט נגמר החורף ובכלל לא היה חורף? כן! בקושי היה גשם!
האם הרגשת בחסרונה של ליהי בפורום? אה.. כן
מה חשת שאתה רוצה לעשות בנידון? לא הייתה לי דרך ליצור "איתה" קשר..
ראיתי שכולם כבר רוצים. האם אתה יודע למה ליהי נטשה בפתאומיות? לא ממש
אם לא למה אתה חושב שליהי נטשה בפתאומיות? אין לי מושג
האם אתה חש שליהי לא נורמלית כי היא מדברת על עצמה בגוף שלישי? לא, אני עושה את זה מדי יום
האם הלכת לראות את ליהי מופיעה (בחימום סיוון תורכיה ורועי לוי)? לא האם נהנית מהשאלון המקורי? כן
מה היתה השאלה האהובה עליך? "אם אתה חושב ששגיב פרידמן צריך להיות לפחות פעם אחת בקאסט וששילובו עם ליאור שליין יהיה קורע עד דמעות?"
יום טוב - גם לך

אני...../images/Emo13.gif

נתחיל ברגיל שם:אורלי גיל:פיזה!(בגיוון...חחח!) 18 לו יכולת להיות סטאנדאפיסט כלשהו מי היית בוחר?אין לי מושג למה?כי אין לי מושג?!
נראה לך שכיף לו בחיים?אממ... יכוליות... האם אתה צופה בתכנית "הרצועה"?אם יוצא, פשוט יש המון שידורים חוזרים אז בסופו של דבר יוצא... האם אתה צופה ב"משחק מכור"?לא יצא לי לראות את זה הרבה... האם אתה חושב ששגיב פרידמן צריך להיות לפחות פעם אחת בקאסט וששילובו עם ליאור שליין יהיה קורע עד דמעות?*חושבת על זה...* נכון!!!
לו יכולת להיות מישו מהקאסט של ארץ נהדרת במי היית בוחר?אין לי מושג! האם אתה צופה באסף הראל?ברורררר!!!(התוכנית היחידה שאני עוד רואה...
) האם אתה חושב שאסף הראל תשרוד עוד חצי שנה?אמממ... נקווה מאוד שכן!
לו יכולת לבחור בין להיות אסף הראל או יצפאן במי היית בוחר?אסף הראל! למה?כי.. כי... נו זה אסף הראל באמת!
האם אתה צופה בשישי עם מיכל זוארץ?לא! האם אתה מתכוון לצפות באקדמיה לצחוק 2?נדמה לי... האם אתה הולך להצביע ולבוא להופעות?אמממ... מי יודע ולמוזיקה... מי הלהקה האהובה עליך בארץ?אלג'יר&דורבנים וגם מרסדס...
לו יכולת לבחור להיות סולן של להקה כלשהי בארץ במי היית בוחר?המממ...אולי איתי?! כי הוא בודק גיטרות כל הופעה..אהמ אהמ...
ואביב בגלל שככה לא יהייה לנו כוסית בלהקה ונוכל לחשוק בשאר בכיף...
האם אתה חושב שאמסי מנצור והגב צריכים להוציא קליפ ודיסק ולהיות מושמעים כל דקה וחצי בגלגלצ?לא.... מה הם מאיה בוסקילה?!
האם אתה מקשיב לתכנית של שחר אדם יוסי ב100FM?אני צפונבונית.. אין בצפון ת'תחנה הזאתי... :| לו יכולת לבחור להיות שחר אדם או יוסי במי היית בוחר?שחר?!אדם?!יוסי?!הא?! אין לי מושג!!! (סורי על הקטע שאין לי מושג מדברים..
) מדוע?^(והתנצלתי אפילו...
) האם אתה חושב שלהקות ישראליות שרות באנגלית זה פטאתי או מגניב?תלוי איזה להקות... יש כאלה שעושות שירים חביבים ביותר באנגלית..
מי הזמרת האהובה עליך?נקסט! (יצא מצב שאני שונאת זמרות.. ביום שאני אמצא אחת חביבה אני אדאג להודיע לעולם...)...בעצם, אפשר להגיד אפרת?! זאת חברה שלי והיא שרה לה והיא נחשבת לזמרת כי הופיעה ושרה אז זה נחשב לא?!
האם זה בגלל שהיא כוסית?^ ובקשר לאפרת.. היא כ(/ב)וסית ברור!
לו יכולת לבחור להיות זמרת מסוימת במי היית בוחר?נקסט?! ולפרסומות: האם ראית את הפרסומת עם הכלב והשניצל?
האם עברה בך התחושה שהשניצל עשוי מהכלב באיזשהו שלב של הפרסומת?יש סיבה ללמה אני צמחונית...חחח האם ראית את הפרסומת החדשה של קליה הכוח הורוד שמנצח את הכתמים?כן (קרוב לאכסניה המפוקפקת..) האם ידעת כי זהו אחד מאמני הבית של הקאמל?לא... אבל עכשיו כן, תודה לך!
האם ראית את הפרסומת לאסקייפ?כן האם אתה מודע לכך שזהו גיל קופטש הסטאנדאפיסט המיתולוגי?כן
ולכללי: האם שמעת פעם צחוק משעשע מהקהל באסף הראל?מחלישים את הצחוקים בתוכנית!חצופים! האם אתה מודע לכך שזוהי סיוון?^ ... אבל אני מודעת לצחוקים של סיון..
האם אתה מודע לכך שדפנה היא מנהלת שותפה באתר הסטאנדאפ?כן
camel.tipo.co.il האם דרגת את האתר כל יום כפי שבקשתי?אפשר לדרג כל יום?!
אופס... אני אזכור עכשיו...
האם אתה מודע לכך שהצחוק המשעשע שנשמע בארץ נהדרת ביום ראשון האחרון זו יעל?לא ראיתי ארץ נהדרת...
האם אתה מודע לכך שעוד מעט נגמר החורף ובכלל לא היה חורף?כן, עצוב למדיי...
האם הרגשת בחסרונה של ליהי בפורום?בטח שכן! מה חשת שאתה רוצה לעשות בנידון?לא היה לי כל כך מה לעשות.. אבל סיון ודפנה עשו המון... יפה לכן!
האם אתה יודע למה ליהי נטשה בפתאומיות?כן.... אם לא למה אתה חושב שליהי נטשה בפתאומיות?... האם אתה חש שליהי לא נורמלית כי היא מדברת על עצמה בגוף שלישי?לא, קורה לפעמים...
האם הלכת לראות את ליהי מופיעה (בחימום סיוון תורכיה ורועי לוי)?לא... אני מהצפון זה בעייתי...
אבל דיברתי עם סיון ואני מאוד מקווה שליהי וסיון יבואו להופיע כאן!
ומתישהו לכשאוכל אני מבטיחה לבוא לראות אתכן בקאמל...
האם נהנית מהשאלון המקורי?מאוד! מה היתה השאלה האהובה עליך?מממ... לוידעת...
יום טוב תודה! גם לך!

למעלה