גם אני יוצאת עם חייל

גם אני יוצאת עם חייל

ממש קצת זמן- שבועיים שבעצם מתוכם נפגשנו פעמיים (חמישי ושבת שעברה) כי הוא סוגר עכשיו 14 יום בבסיס... זה ממש משמח אותי כי כבר חשבתי שאף אחד לא מסתכל עליי כי אני סופר שטוחה...אולי סוף סוף נמצא האחד שלא איכפת לו?!. טוב זו רק התחלה. ובמילא אני רוצה לעשות הגדלת חזה. סיפרתי פה בפורום בנות שאני ממש רוצה לעשות, כי זה יעשה לי טוב, להרגשה, אני אהיה מרוצה מהמראה שלי סוף סוף וזה יפה בעיני. הייתי שבוע שעבר בפגישת ייעו. בכללית אסתטיקה וזה נשמע פחות נוראי ממה שדיימנתי. הקטע הוא ש: א- אם אני אעשה חודש הבא נניח כשחייל חתיך בבסיס והוא יחזור פתאום ויגלה שהחזה שלי גדל..מה הוא יחשוב? אני אמורה לספר לו? ב- אמא שלי אמרה שאני אוכל לעשות רק כשאני בת 18 מבחינתה ואז זה קרוב מידי לצבא! לא בעייתי להתגייס אחרי ניתוח כזה? טירונות וכו'? תנקס בנות

shiri59

New member
את עוד לא בת 18?

עזבי אותך מזה לפי דעתי.. תחשבי על זה ככה, הוא יוצא אותך ורוצה אותך גלל מי שאת- לא בגלל הציצים. יש המון בנות שאני מכירה עם מידות ענקיות פשוט, שוואלה אם מישהו יוצא איתן, הן לא יודעות אם זה רק בגלל הציצים שלהן או מי שהן באמת, וזה באסה. אז למה להרוס את זה? :)

נינה601

New member
צווווווווווווקת ../images/Emo45.gif

מי שאוהב אותך באאאאמת יאהב אוווותך איך שאאאאת ולא בגלל איך שאת ניראת .. לדעעעעעתי שכחי מזה כי החזה זה לא הכל בגוף יש כאלה שבכלל לא אוהבים חזה גדול שמדיפים קטן .. אבל בסוף את תעשי תבחירות שלך אז שיהיה בהצלחה !

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifמודה :)

יש לי חזה ענקי פשוט לא מהעולם הזה וזה קצת מבאס לפעמים חח אבל היו מקרים שבנים מסתכלים על זה ואז רק מנסים להתחיל איתי או שממש באים מול הפרצוף שלי ומסתכלים לי על הציצים. לא נעים. אבל כנראה למזלי פגשתי בחור תמים שלא נגע או נישק בחורה מעולם שטפוטפו שאוהב אותי ונמצא איתי כבר שנה וחצי אוהב אותי כמו שאני. גם אם אני עולה 4-5 קילו וגם אם אני יורדת אותם בחזרה. וגם שעליתי בעוד מידת חזיה מאז שהכרנו. זה לא כאילו לבשתי משהו חשוף שרק הכרנו. הוא בטח לא שם לב לציצים בכלל התמים הזה חחח

toxic babe

New member
זה נשמע שאת ממש מעוניינת בזה

אז אני לא אתחיל לשכנע אותך אחרת. לגבי החבר, לדעתי זה לא יפריע לו, אולי אפילו הפוך. לגבי הצבא, אין לי מושג, אבל אני מתארת לעצמי שתצטרכי תקופה מסויימת אחרי הניתוח להיות במנוחה. יכול להיות שיתנו לך פטור מריצות וכל מיני שטויות כאלו. בקיצור תחשבי טוב טוב על היתרונות והחסרונות. לדעתי לניתוח הזה יש חיסרון ממש אדיר וזה שלא תוכלי להניק את הילדים שלך!

rainbowgirl

New member
היא כן תוכל להניק.

מכניסים את השתלים במקום שלא מפריע לגוף לייצר ולהוציא חלב. ניתוח להקטנת חזה מונע ממך להניק.למרות שאני מכירה מישהי שעשתה ובכל זאת,אחרי הלידה היא הצליחה להניק...

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifזה לא מפריע להניק.

דודה של חבר שלי עשתה הגדלה לפני כמה שנים ניראה לי והיא הניקה כמעט כל השנה האחרונה :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifשמעי..

כל אחת ומה שהיא התברכה בו. ולכל אחת יש בעולם מי שיאהב אותה :) יש בנים שאוהבים שטוחות, יש בנים שאוהבים בנות עם ציצים ענקיים. יש בנים שבכלל בנות שמנות מאוד ממש עושה להם את זה! בקיצור.. לכל בת יש בן
אני מציעה לך לא לעשות.. ובהצלחה עם מר בחור D: אם הוא איתך כנראה שלא מפריע לו שמה שאת אמרת "סופר שטוחה" ואולי הוא אפילו ממש אוהב את זה

Lao

New member
נכנסתי מזה בטעות וקראתי את ההודעה שלך

אני מאוד לא רוצה לצער אותך, ואני יודעת שזה לא ממקומי, אבל תעשי מחקר מקיף ביותר לגבי הגדלת חזה - ישנו סרט תעודי שמסביר שבמהלך השנים התגלו בעיות בריאותיות קשות לנשים שעשו הגדלת חזה. הרי השתלים ששמים {בין אם זה שתלי סיליקון, או שתלי המלח האחרים} הם גושים מימיים כאלו, אבל במהלך הזמן חלקיקים קטנים מהם מתחילים לנוע בגוף {למישהי מצאו חלקיקים מהשתיל באיזור הסינוסים}. ישנם נשים שבריאותן ממש הדרדרה בעקבות זאת. יש אישה אחת, שהייתה אישתו של מנכל חברת ייצור שתלי סיליקון בארה"ב, שעשתה הגדלת חזה ואחרי זמן מאוד קצר הבינה שזה מזיק באופן קיצוני לבריאותה, והיא הוציאה אותם והוא התפטר {או שפטרו אותו} לאחר מכן. כי הוא עמד מאחוריה, לגבי מה שהשתלים עשו לה. לא כולן סובלות מבעיות. אבל הרבה מאוד כן סובלות. לי אף פעם לא הזיז עניין הגדלת החזה, הייתי בקטע של "איש באמונתו יחיה" ואם מישהי רוצה שתעשה בכיף. אבל אז ראיתי את הסרט הזה. זה כמו רולטה רוסית {אם את יודעת מה זה, את לוקחת אקדח שטעון רק בכדור אחד ויורה בראש בתקווה שזה לא היה תורו של הכדור היחידי לצאת מהקנה}. זה הימור מאוד גדול ומסוכן על גופך. תעשי מחקר, כנראה תמצאי הרבה מידע באנגלית, אז אם האנגלית שלך לא מספיק טובה כדי לך לבקש עזרה ממשהו. תמיד יהיה לך זמן לעשות הגדלה. לפחות עכשיו תקדישי את הזמן לראות אם אולי זה מסוכן מדי. אני לא סתם מספרת לך סיפורים ששמעתי מחברה ששמעה מחברה. זה וויכוח גדול מאוד בארצות הברית בין קבוצת נשים שהתארגנה ופעילי בריאות כנגד חברות הסיליקון. בסרט הראו אפילו דיוניים ממשלתיים אם להפוך את זה ללא חוקי וכו'. אני ממש לא זוכרת את שם הסרט, הוא הוקרן ביס 8 לפני כמה שבועות. בהצלחה בכל מה שתעשי!

ענבל1693

New member
אמממ....וואו

תראי גם אני לא מי יודע מה התברכתי בציצי גדול את האמת שהוא דיי קטן אבל וואלה..חברשלי איתי כבר שנה ו3 חודשים ותאמיני לי, ממשממשממש לא מעניין אותו אם הציצי שלי גדול או קטן אמרת בהודעה שזה יעשה לך הרגשה טובה אבל את פחות או יותר בגיל שלי. את עוד לא בת 18 יש מצב שאני אעשה גם אבל אם כן זה יהיה רק אחרי הצבא רק אחרי שאני אדע שהגוף שלי סיים להתפתח סופית ושזה לא יכול להזיק לי ברמה חמורה יש לך את כל החיים לעשות את זה אל תעשי משהו שתתחרטי עליו אחכ החיפזון מהשטן כמו שאומרים

כן

יש עוד קצת זמן עד שאני אוכל לעשות את הניתוח. כי אין לי עדיין מספיק כסף. אני בטוחה שיש המון סיכונים בזה, כמו בכל ניתוח. אבל אם לא לוקחים סיכונים בחיים- לא מגיעים לשום מקום! מבטיחה לקרוא עוד על זה ולשקול ברצינות יתרה! תודה

GrowingMadness

New member
'מה שיוצא- אני מרוצה'!

כמו שנאמר מעליי [לא זוכרת מי כתבה את זה..סורי ^^], אבל לכל בת יש בן! יש בנות ממש שמנות\רזות שיש להן חבר [כמוני ^^], כמו שיש בנות עם ציצי ענק\שטוח שיש להן חבר. המסקנה היא- שבסוף לכל אחת יש חבר שבאמת אוהב אותן כמו שהן! כמו שאני בטוחה שחבר שלך אוהב אותך כמו שאת. לדעתי לא כדאי לך לעשות את הניתוח ולאהוב את הציצי שלך כמו שהוא
בהצלחה

GrowingMadness

New member
ובקשר למה ששאלת בסוף-

א. לדעתי תשאלי מה דעתו על זה, ואם את מחליטה לעשות תספרי לו! הוא יכול ממש לשנוא את זה וגם אם הוא יאהב את זה- לחזור הביתה ולגלות שלחברה שלך יש דאבל די'ז פתאום... קצת מרתיע לא?
ב. אם את בצבא- יתנו לך גימלים. והרבה
הצבא לא רוצה לקחת סיכונים בקטעים האלו. אם את עוד לא בצבא- תדווחי על זה [אל תהיי מאלה שלא מדווחות כי אפשר נורא להידפק מזה. אני מאוד נגד להסתיר...] ואולי יורידו לך פרופיל [חשוב לך פרופיל קרבי?] או יתנו לך סעיף, ובבסיס יתנו לך פטורים כנראה מהמון דברים
[כמו שאמרתי הצבא לא רוצה לקחת סיכון בדברים כאלה..] בהצלחה שוב

למעלה