"גם אני חננה..."

Delirium 85

New member
"גם אני חננה..."

שבת שלום לכולם :) כבר כמה שנים שאני מתעניין במו"ד והניסיון שהיה לי לצערי לא היה הכי מספק או רציני :\ את ספר השחקן של גירסא 3.5 יש לי, גם את המפלצות ואת הספר למדריך המבוך... אבל מעבר ללקרוא בהם ללא הפסקה ולדמיין בעצמי איך אני מרכיב את האשף שלי, החלטתי לצאת מהמדף ולהכנס לאינטרנט בנתיים את תשוקתי לשחק אשף אני מממש מול המחשב בסיפוק עצמי במשחקים כמו נוורווינטר נייט, בלדורס גייט וכו... תהיתי לעצמי - מעבר לכך שזאת הודעתי הראשונה פה בפורום, ובתקווה לעוד... רציתי לשאול, איך לעזאזל אני מצליח להתברג (מהמידה בורג) בעולם של שחקנים ושה"מים, וכיצד מוצאים קבוצה מאפס לאחר שבמעגל החברים שלי גיליתי שאין עניין בתחביב... ?

panters

New member
ברוכים הבאים

ומזל טוב על ההצטרפות לפורום. אני מציע שתפנה לאתר בשם הגילדה. זה אתר שמרכז את כל השחקנים בארץ (שרשומים בו) אני לא זוכר את הכתובת אבל חפש בגוגל ישראל "הגילדה" ותמצא

Delirium 85

New member
האמת שכבר נכנסתי לשם...

ואני חייב לציין שהוא לא ממש עוזר להשתלב האתר הזה... אז היתי מעוניין לדעת איך אתם התחלתם לשחק, מצאתם קבוצה וכל זה...

IceL

New member
את הקבוצה הנוכחית שלי,

דווקא מצאתי דרך הגילדה. הוא יותר נכון הם מצאו אותי.

DDN

New member
חננה זה משהו שיוצא מהאף.

ברוך הבא לפורום! (עכשיו אני צריך לרוץ לפורום היאבקות כדי להעלות את הסוגייה, האם 'סמארק', שפירושו אוהד היאבקות שמבין עניין הוא למעשה חננה. אחרי הכל, שניהם דברים שיוצאים מהאף) עושה רושם שבגילדה אמרת שהיית, אחת הדרכים להכיר חבר'ה חדשים ולשחק היא פורומים באינטרנט או כנסים. היות וכרגע פספסת את אייקון, אני מניח שהאינטרנט הוא הברירה הטובה יותר שלך.
אני רואה לפי העולם שלך שאתה מראשון ואתה בן 19. זה גיל מצויין, וראשון היא עיר גדולה, ואני בטוח שיש בה שחקנים. אם לא ממעגל החברים שלך, הגיע הזמן להגדיל את המעגל! בינתיים, נגב האבק מגלימתך וספר לנו על הרפתקאותיך (או על הרצון בהן)

Delirium 85

New member
אפרופו גלימה

מצחיק שאתה מעלה את זה דווקא כי השתתפתי שהייתי איזה בן 14 בRDND בפארק הירקון, תפרתי עם אמא גלימה מושקעת... אבל מצאתי שלזרוק אורז על אנשים זה לא בדיוק אותו ריגוש כמו לתכנן קסמי הגנה על הספר לחשים שלך, או טקטיקה עם היציר סוד.

DDN

New member
היו לארפים בפארק הירקון? ../images/Emo2.gif

אני לא יודע כנראה מה מתרחש מטר מהבית שלי. . . מצד שני, אף פעם לא התחברתי לצד של הלארפים.

DDN

New member
ה ב נ ת - ה נ ק ר א !

לא התחברתי לצד של הלארפים, לא כתבתי שלא התחברתי ללארפיסטים. חוצמזה, שאנימוס גם משחק שולחני.

בקטנה, גבר, בקטנה...

לרוב הוא לא משחק שולחני. הוא שיחק שולחני כי אני סחבתי אותו לשחק שולחני. בכלל, צריך לסחוב אותו בכלליות.

למעלה