גם אני חזרתי

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
גם אני חזרתי

יומיים לא הייתי פה בסה"כ ועושה רושם שלא חסרתי לאף אחד, אפילו לא שאלתם מה קורה עם הסיכום השבועי, טוב כנראה שלא אוהבים אותי יותר ?! סתם התקפה של חוסר צומי אבל אני בסדר והכל בסדר, פשוט עובדים הרבה ויש גם מבחנים אז אני נעלם מדי פעם אבל אל תדאגו אני אחזור... אגב למי ששאל sunbird ו nazmps זה כינויים נוספים שלי, סתם רציתי להצביע לעצמי. אניווי שיהיה שבוע קסום ומהנה לכולם

DidjiT

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יא מפגר!!!!!!!!!! עלק עשית כינוים חדשים כדי להצביע לעצמך?..חחח קרעת אותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל לא משנה, ולא נכון.. היום הילה שאלה אותי עם עשית סיכום שבועי.. וכן אכפת לנו ממך! אתה האבא של הפורום..חחח במובן החיובי של המילה.. :) אוהבת אותך המון המון!!!! ובהצלחה עם המבחנים והכללללללללללל

nawa

New member
לא לא לא

לא פתחתי כינויים חדשים במיוח הם קיימים כבר ממזמן מזמן ! האבא של הפורום ?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DidjiT

New member
חחח

שמחה שהצחקתי אותך! נו באמת, מי החזיר אותנו הבייתה , עד הבית! מי עלה לשתות אצל עדי קפה? רק אבא עושה ככה.. אתה האבא הרוחני שלנו.. :) פחחחחחחחחחחח

הייתה לי הרגשה שזה אתה....

אוי יצאת יצור אז.... ולא רציני... יומיים... די להיות צומי נאור! אם יש משהו שאתה רוצה לספר לנו או משו.... לך על זה.... אל תהיה כזה.....

ברוכ השב../images/Emo70.gif|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

התגעגענו..
וגאד אתה תחמן
מה זה להצביע בניקים אחרים?!נטו באמת,נאור..:)

למעלה