גם אני חזרתי

גם אני חזרתי../images/Emo34.gif

אהלן, אחים שלי הרגע חזרתי משיקגו היה פצייץ. תשמעו היה במלון בנאדם נתן לי מלא דיסקים של ראפ ומזה ישנים של לפני יותר מ5 שני ככה. אולי תתנו לי מידע? הנה השמות: a tribe called quest spice 1 1990 - sick westside connection - bow down & doo bangin´ too $hort coctails

Pace

New member
הנה:

A Tribe Called Quest - לא ציינת איזה דיסק, אבל לא משנה איזה דיסק יש לך, כולם מומלצים, חוץ מהאחרון The Love Movement שהיה די חרא. שילוב ענק של ראפ-ג´אז. Spice 1 - 1990 Sick - אחד הדיסקים הפחות טובים שלו. אני קצת משוחד לגביו בגלל שאני חולה על ה-flow שלו, אבל ההפקה בדיסק הזה היא לא משהו והמילים מדברות כרגיל על אקדחים, אקדחים, אקדחים. חלק אוהבים את הדיסק הזה וחלק שונאים. אני באמצע. Westside Connection - Bow Down - מממ... ההפקה בדיסק היא מצוינת. גם הזרימה של Ice Cube, WC ואפילו (!) Mack 10 (הבינוני בד"כ) מעולה. בעיה אחת - התוכן המילולי ומקוריות, שכמעט ולא קיימת כאן. זה בעצם דיסק שיצא בעיצומו של הסכסוך בין החוף המערבי למזרחי, וכולו מלא בשירי הלל ל-Westside ולגנגסטריזם, כולל ירידות על ראפרים מהחוף המזרחי וגם על סייפרס היל. בקיצור, דיסק מצוין לנסיעה באוטו... Too Short - Cocktails - אף פעם לא הבנתי מה המהומה סביב הראפר הזה מאוקלנד, שיש לו קול וליריקס מונוטונים. אבל עם הצלחה לא מתווכחים. במקרה יש לי את הדיסק הזה, ואני יכול להגיד לך שהוא לא רע בכלל. מבחינת הפקה, אחלה Funk בחסות המפיק המצוין Ant Banks. מבחינת התוכן, Too Short לא משנה את הסגנון וכמו תמיד רוב הראפ שלו סובב סביב Bitches, דבר שאותי בד"כ משעמם. השיר עצמו, Cocktails מייצג את הדיסק עצמו - הוא מספר סיפור טיפוסי ושוביניסטי, אבל המוזיקה עצמה היא בת-זונה. זהו...

למעלה