גם אני חזרתי!!

RomiVais

New member
גם אני חזרתי!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

טוב, אני לא הייתי בשוויץ, אבל בכל זאת היה לי ממש ממש כיף!! והתגעגעתי אליכם... קשה להאמין ששרדתי יומיים שלמים ללא מחשב
בכל מקרה - הדבר השני שאני עושה מהרגע שנחתתי (כי הראשון היה הרבה נשיקות וחיבוקים לאמא שלי
) הוא לכתוב לכם!!
אני חוזרת מאוחר היום אבל אני אנסה להיכנס לצ´אט!! זה כנראה יהיה בסביבות 22:00... שיהיה לכולכם יום נפלא ביותר
שולחת לכם המון
רומי

סיאמית

New member
רומי´לה!!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

איזה כיף! אחד אחד נאספים...
גם אני מקווה שאוכל להכנס לצ´ט ולו רק לכמה דקות. אני די בשוק שחזרתי לארץ, כאילו, מה היה לי לחזור?!?!!? אלו מאיתנו שנעזרים בקביים או כסאות גלגלים ושאר צעצועים, אז כדאי לדעת שהיחס לנכים בשוויץ הוא פשוט מושלם... כל הכבוד להם!!! וגם רוב המקומות מאוד נגישים ותמיד יש מי שמוכן לעזור וכאלה. החבר שלי (שגם הוא טרשתי-נפוצי) היה עם כסא גלגלים (חדש וכחול!!!) וקביים, וקיבלנו יחס של 5 כוכבים. בקיצור - היה אחלה! נשיקות לכולכם

RomiVais

New member
נהדר!!! ../images/Emo8.gif

זה ממש נחמד לשמוע... ובאמת כל הכבוד להם, אבל רק שתדעי שזה לא ככה רק בשוויץ, בהרבה מקומות בחו"ל תמצאי את אותו הדבר - זה הכל עניין של חינוך והרגלים. אפילו כאן בארץ תמצאי אבל לצערנו אנשים כאלה הם ספורים ומעטים ביחס לשאר... הרבה פעמים נתקלתי בנהגי מוניות בדרך כלל שיכלו לעזור לי עם הכיסא של אמא שלי ולא עשו זאת. ולעומת זאת יצא לי לנסוע עם נהגי מוניות מקסימים שיצאו מהאוטו ועזרו לי ואני אף פעם לא אשכח אחד מהם שעזר לי למנוע את נפילתה של אמא שלי ברגע של חולשה. אז באמת שיש מהכל... שמחתי מאוד מאוד לשמוע שהיה לכם כל כך נעים ונחמד!!! שיהיה לך לילה טוב ונדבר בקרוב, רומי

natangil

New member
היי

קצת באיחור אבל אני כאן. אני במקביל גם בצ´ט אז בואו נשוחח !!!

RomiVais

New member
אין כזה דבר באיחור ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, לא?
והשאר כנראה לא יכלו להגיע... בכל מקרה, נעלמת מהצ´אט... אני מקווה שהמחשב לא עושה יותר מדי צרות
אין לי מושג למה הצ´אט נתקע כל הזמן...
שיהיה לכולם לילה טוב, חלומות מקסימים ויום נפלא מחר!! רומי

למעלה