גם אני חדש ;) נחמד לדעת שיש לבאר-שבע מקום בתפוז ;)
C crovee New member 28/8/02 #2 ברוך הבא אם תרצה להכיר מישהי ממש נחמדה, אני אכיר לך אותה בלי בעיות- מיתר שקט, היא דווקא מככבת פה בפורום. היא מחפשת מישהו חדש. והיא מחפשת כבר המון זמן. בבקשה תעזור לה!
ברוך הבא אם תרצה להכיר מישהי ממש נחמדה, אני אכיר לך אותה בלי בעיות- מיתר שקט, היא דווקא מככבת פה בפורום. היא מחפשת מישהו חדש. והיא מחפשת כבר המון זמן. בבקשה תעזור לה!
מ מיתר שקט New member 29/8/02 #3 עינעל @#$#@!!&^%&*&*&% ההודעה מצונזרת!!! ממש כמו פרק בתוכנית של ג´רי ספרינגר. קיצר, אני לא מחפשת ותסתמי!! מה יש לך?! אני מצאתי כבר...חבל שהוא לא מצא אותי אבל חפיף, התרגלתי.
עינעל @#$#@!!&^%&*&*&% ההודעה מצונזרת!!! ממש כמו פרק בתוכנית של ג´רי ספרינגר. קיצר, אני לא מחפשת ותסתמי!! מה יש לך?! אני מצאתי כבר...חבל שהוא לא מצא אותי אבל חפיף, התרגלתי.
C crovee New member 29/8/02 #4 היי בובה! זה בסדר. יש מלא מחזרים שהיו מתים לעשות איתך מה שאני עשיתי נחשי מי קיבלה את הציון הכי גבוה בשכבה במבחן במתמטיקה...?
היי בובה! זה בסדר. יש מלא מחזרים שהיו מתים לעשות איתך מה שאני עשיתי נחשי מי קיבלה את הציון הכי גבוה בשכבה במבחן במתמטיקה...?
מ מיתר שקט New member 30/8/02 #5 ../images/Emo13.gif תמיד ידעתי ש... השוגר שלי חכמה (תראי, אין לך את זה במיטה...את חייבת להיות טובה במשהו!!).
../images/Emo13.gif תמיד ידעתי ש... השוגר שלי חכמה (תראי, אין לך את זה במיטה...את חייבת להיות טובה במשהו!!).
R rainbowgirl New member 30/8/02 #6 ברוכ הבא../images/Emo70.gif הגר-למה את לא כותבת עוד בפורומ אביב גפנ?
מ מיתר שקט New member 30/8/02 #8 המממ...(2) תראי, את לא יכלת להפסיק אז אמרתי, נו טוב, נתן לה... לא רציתי להיות רעה!!! <הגר, בפרץ אהבה עצמית ראשון מסוגו..>
המממ...(2) תראי, את לא יכלת להפסיק אז אמרתי, נו טוב, נתן לה... לא רציתי להיות רעה!!! <הגר, בפרץ אהבה עצמית ראשון מסוגו..>