גם אני חדש כאן.

לירון פ

New member
גם אני חדש כאן.

אני לירון, מהרצליה, בן 16.5 התחלתי לשמוע משינה רק לפני שנה בערך.... אבל אני שומע כמעט ורק משינה. ואני מצטער, אבל אין לי חמישה שירים שאני הכי אוהב, כל פעם אני חושב שיש ואז אני מתלבט מחדש..... יש לי שאלה- מישהו מוכן להסביר לי איך כל השירים בשיא הרגש מתקשרים לסיפור של לוי מטאל ופחי שואו? בינתיים הבנתי את הקשר רק בשירים פחי שואו ונובל (למרות שגם בנובל אני לא בדיוק בטוח)

ברוך הבא

יש באמת את פחי שואו, ומרצדס/מיכל שהיא הבת של לוי מטאל. יש עוד איזכור לפחי לפני גברת שרה השכנה "...פחי, תן לנו איזה שיר של גיבורים...". כיוון שקונספט אופרת הרוק נזנח ונשארו רק השירים, הקשר הידוע בין השירים לרסיסי המידע שפיזרו חברי הלהקה בנוגע לעלילת אופרת הרוק מסתכם בשירים שציינת. בקשר לחמישה שירים, הבחירה אכן קשה. בינתיים אתה יכול לספר לנו מהו האלבום האהוב עליך, איך נדבקת בחידק הידידותי משינה, ואם ראית הופעות של משינה (למרות הגיל הצעיר...) או של יובל בנאי/שלומי ברכה. תהנה.

לירון פ

New member
תשובות

מצטער, אבל אין לי אלבום מועדף, אני מתלבט בין שיא הרגש למפלצות התהילה (ואני אוהב גם את האלבום הראשון). התחלתי לאהוב את משינה כשמצאתי בבית את גבירותיי ורבותי לפני שנה בערך... זה היה של אבא שלי, שקנה את הדיסק, לא אהב אותו ובינתיים זה התמלא באבק.. כשראיתי את הדיסק נזכרתי שכשהייתי ילד קטן הייתי הולך לישון עם זה, כי נורא אהבתי את המוזיקה, אז כששמעתי את הדיסק עשר שנים אח"כ, זה העלה בי זכרונות והמשכתי לשמוע אותו, ואז פשוט התמכרתי.... סיפרתי את זה לחברים שלי והם קנו לי את להתראות נעורים והעמותה. נורא אהבתי את האלבומים האלה ואז פשוט הורדתי את שאר השירים. עכשיו אני מחכה ליומולדת הבאה שלי שיקנו לי את שאר הדיסקים.... לא ראיתי הופעות של משינה, כי הייתי בן 8 כשהם התפרקו. לגבי הופעות של שלומי ויובל, גם לא מהסיבה הפשוטה שאין לי עם מי, החברים שלי לא משוגעים עליהם... והם לא יבואו להופעות. יש לי שאלה: בני כמה אתם? סתם שתהיה לי פרופורציה לגבי הגילאים.....

Vdrums

New member
גבירותי ורבותי,

אני גם התמכרתי למשינה מהאלבום הזה ב89'... אני בן 23+, יחסית זקן לשאר האנשים פה (נראה לי) תקנו אותי אם אני טועה...

לירון פ

New member
איך קוראים לך?

שכבה, כיתה וכו' אני מכיר כמה אנשים מהיובל דווקא.....

לירון פ

New member
אני מכיר אנשים רק מי"א ביובל.

אבל נחמד לדעת שיש עוד אנשים כמוני שאוהבים משינה... אני מכיר אחד שקוראים לו נתי, גם מהיובל, בי"א, והוא גם אוהב משינה...

למעלה