גם אני חדש בפורום! אני בעצם מעומר.. אבל אני באר7יי גאה. אז שלום וביטחון לכל החברים
P pikitup New member 24/9/02 #1 גם אני חדש בפורום! אני בעצם מעומר.. אבל אני באר7יי גאה. אז שלום וביטחון לכל החברים
P Papito New member 24/9/02 #2 אז יאללה ג´וין דה קלאב מה גם שראיתי אותך כותב במתופפים אז בכלל יהיה לנו על מה לדבר בכל מקרה נעים מאוד אני אלון כיתה י´ב גיטריסט באנומליה ומתופף חובב
אז יאללה ג´וין דה קלאב מה גם שראיתי אותך כותב במתופפים אז בכלל יהיה לנו על מה לדבר בכל מקרה נעים מאוד אני אלון כיתה י´ב גיטריסט באנומליה ומתופף חובב
P Papito New member 26/9/02 #5 רוק כל הרוק שבעולם חוץ מניו מטאל טוב לא ממש מוגדר גם כרוק אבל ההתמחות שלי היא בעיקר רוק קלאסי וגראנג´ אבל בכל זאת אתה מוזמן לדבר כאן על כל דבר
רוק כל הרוק שבעולם חוץ מניו מטאל טוב לא ממש מוגדר גם כרוק אבל ההתמחות שלי היא בעיקר רוק קלאסי וגראנג´ אבל בכל זאת אתה מוזמן לדבר כאן על כל דבר
P Papito New member 26/9/02 #7 כן אני מאוד אוהב פאנקרוק אתה מתכוון מה אני מנגן שאני לבד בבית? בעיקר אלתורים של בלוז ולעיתים אני חוטא במטאל וברוק קלאסי וישראלי כשאני בחזרות של אנומליה אני מנגן שירים של אנומליה
כן אני מאוד אוהב פאנקרוק אתה מתכוון מה אני מנגן שאני לבד בבית? בעיקר אלתורים של בלוז ולעיתים אני חוטא במטאל וברוק קלאסי וישראלי כשאני בחזרות של אנומליה אני מנגן שירים של אנומליה
P Papito New member 26/9/02 #9 אה.... גיטרה חשמלית,אקוסטית,וקלאסית למרות שאני לא אוהב את הסאונד שלה מפוחית פה בסולם דו מאז´ור תופים באופן חובבני ובס כנ"ל
אה.... גיטרה חשמלית,אקוסטית,וקלאסית למרות שאני לא אוהב את הסאונד שלה מפוחית פה בסולם דו מאז´ור תופים באופן חובבני ובס כנ"ל