גם אני חדשה :)

elcooper

New member
ברוכה החדשה! ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

ZVI Z

New member
היי ברוכה הבאה

מקווה גם שתכתבי בניגוד לאחרים שמצטרפים ונרדמים(לא כולם!נציין לטובה את מחוממת המוח..והבובה היקרה) אז תגידי לנו על עצמך..(כמה נדוש)

... מדברים על החמור... ../images/Emo9.gif

מלא מלא זמן לא הייתי כאן אז קפצתי לבקר
:) אוהבת את כולכם!!! רביט רביט (או איך שצפרדע לא עושה...)

היי.

אני לא יודעת בדיוק מי את... אבל השם-אהבתי! כי אתמול קראתי את הסיפור על פסחזון החזיר... זה משם אני מקווה!

אני? "אחרי הכל אני-

כבשה קטנה,
(<-הכי קרוב לכבשה שמצאתי כאן) רק עוד מוצר אחד של החברה!" (מוניקה סקס) סתם נו... אני ענבל מראשון והאמת שההתחלה שלי פה היא עוד לפני שהיית פה (את זאת עם הסיפור של דנה משהו... נכון..?) זהו. אני קוראת פה לעיתים, ומגיבה לעיתים רחוקות. מאוד רחוקות.

כן..

זאת אני עם הדנה...אנחנו לא מדברות יותר ... אמממממממ רגע-אז את לא פסחזון החזיר? טוב...אולי מוניקה סקס לקחו את השם פסחזון מהחזיר...לא משנה! אבל אחרי ספחזון עומד לו סיפור עם המון משמעות יפה מאוד! כדאי לקרוא-מתוך הספר "געגועי לקיסינג'ר" של אתגר קרת.... ו.......באמת למה נטשת?

RoMik

New member
../images/Emo140.gif אחלה סיפור! מאד מאד מומלץ !

האתגר קרת הזה מוכשר!

תשובותתשובותתשובותתשובותתשובותתשובו

לכרמית: לא נטשתי. פשוט יש לי תקופה עמוסה ולא יוצא לי להכנס הרבה, אז אם אני כבר נכנסת אין לי כל כך כוח להגיב. לנועה: חחח אל תנסי למצוא את הקשר למוניקה סקס, כי אין. הקשר הוא לסיפור של אתגר "לשבור את החזיר". ולרומי: יאאא אתגר רולז!

כן....אתגר קרת..

לה התכוונתי-לחזיר שלו קראו פסחזון...... את אמרת משהו על מוניקה סקס,אז לא יודעת!!! חחח

RoMik

New member
יאאלה שיהיה.. אני רק רציתי להגיד

שאני מאד אוהבת את עברי לידר אני חושבת שהוא אחלה של זמר ושהוא עושה מוזיקה מהמשובחות ביותר בארץ!
ושיש לכם את המנהל הכי הכי שבעולם
זהו..רק שתדעו!

סנטה

New member
רומי ! ! ! ברוכה הבאה לפורום !

תכירו את רומי ידידה טובה וסקסית בטירוף
חיחיחיחי !

RoMik

New member
שגיא! ששש......../images/Emo98.gif שב בשקט! ../images/Emo9.gif

ZVI Z

New member
אובג'קשן

עם כל הכבוד ההערכה וההערצה אל המנהל שלנו(שנטה(הטעות במקור) אוהבים אותך) אז המנהל מספר 1 הוא המנהל של פורום בייסבול תיכנסו לשם ותראו איזה השקעה(גם בלי לאהוב בייסבול אי אפשר שלא להתרשם)

RoMik

New member
בלי כוונה להעליב או משהו...../images/Emo24.gif

שגיא מנהל גם את פורום נערי החוף אילת
...(שגיא תשוויץ קצת מה יש?!) והוא אחד האנשים הכי מתוקים שיש!
(טוב די להחמיא עוד יתפח לך האגו!) ובקשר לפורום בייסבול.. אני יעשה קפיצה לראות במה מדובר..

סנטה

New member
אני וחברה שלי נפרדנו כבר... וד"א

אכן פורום בייסבול הוא פורום טוב !
דוד שלך מנהל אותו לא?

למעלה