גם אני חדשה! :)

mimi96

New member
גם אני חדשה! :)

היי לכולם אני מרינה בת 17 וחצי חולה על הסאגה!! קראתי את כל 4 הספרים (את הרביעי סיימתי השבוע!) וראיתי את הסרט (הייתי בפרימיירה פה בארץ) והחלטתי להצטרף כי גם לי בא לדבר על דמדומים חחחח...

Emergency Exit

New member
חחחחחחח../images/Emo125.gif../images/Emo41.gif../images/Emo210.gif

בהחלט סיבה טובה להצטרף. אני ליאור, בת 16 [וחודשיים!] מנתניה.

mimi96

New member
חחחחחחחח...

סיבה מצויינת! אני מרגישה שאני צמאה לעוד! אחרי שראיתי את הסרט אולי איזה 4 פעמים ואחרי שקראתי את הספרים אני מרגישה כאילו לא מספיק לי אני רוצה עוד עוד ועוד! חחחחחחחחח אז אני ניזונה מהפורומים ומאתרי המעריצים חחחחח...

just orr

New member
ברוכה הבאה D:

אור, 16 וחצי ואת יכולה לקרוא גם את מידנייט סאן (שזה טוויילייט מהנק' מבט של אדוארד, אבל זה לא גמור וזה רק טיוטה שסטפני מאייר פרסמה באתר שלה) אם את ממש רוצה משהו חדש חח ^^

mimi96

New member
היי אור :)

תודה רבה לך אני יודעת שיש גם את מיידניט סאן ואני גם יודעת מזה אבל זה נורא נורא מבאס שזה רק טיוטה וזה לא מושלם (למרות שכן יש לי את הטיוטה!) אז אני לא ממש יודעת מה לעשות אם לקרא או לא חח... את קראת את אותו? והאם יש לך מושג מה קורה אם מידנייט סאן האם סטפני מאייר כבר הגיעה להחלטה אם להשלים את הספר או לא ואם כן אז מתי..?

just orr

New member
חח כן אני קראתי

תראי, אין לי מושג מתי זה ייצא ואם בכלל, אז החלטתי לקרוא חחח למה סתם למשוך את הזמן ולחכות למשהו שלא בטוח יגיע?
אבל איך שאת רוצה, כמובן ^^

Sacred Lie

New member
הייייי ברוכה הבאההההההה../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo80.gif

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifברוכה הבאה מרינה ../images/Emo13.gif

יהיה לך מאוד כיף פה

למעלה