גם אני חדשה

TT2006

New member
גם אני חדשה

שלום שלום, הצצתי לכם קצת כבר לפני חודשיים, אבל לא העזתי ממש לדבר. ועכשיו, כשבאופן רישמי גם אני גרושה צעירה בת 29 (לפני ילדים למזלי) חשבתי אולי למצוא כאן חברים. יש עוד מישהו במצבי המשונה או שכולם כאן עם ילדים?

TT2006

New member
אז ספרו לי קצת...

מה עושים פה? האמת שמעולם לא הייתי חברה בשום פורום, עד עכשיו החברים הפיזים הספיקו לי. אבל המצב החדש שינה את התמונה מן הסתם. חלק מהחברים נעלמו איתו, החברים שנשארו לי לא כ"כ מבינים את מצבי, וגם נו, אני לא רגילה להיות לא בזוג. אחרי 5 שנים יחד, לא קל בכלל לאדם זוגי כמוני לחזור לבית ריק. מרגישה מוכנה לאהבה, אבל לא יודעת מה עושים...

tintong

New member
קצת...

פה ...זה העולם החדש....
את יודעת ....כל אחד חי בעולם שלו..... פה משטפים.....שואלים....נפגשים.......מדברים...במסרים....בפון... פה תמצאי חברים שכן יבינו את מצבך.. פה תקבלי הרבה אהבה.. פה לא תצטרכי לדעת הרבה מה עושים...רק תבואי למפגשים ...אנחנו נעשה בשבילך...
(האמת רמוני נעלם לי.......תישאלי עליו.........אחשלי אפא אתהההההההההההה) עכשיו אני הולך להיתקלח......לבד......פישששששששש נהיה קשה לי לבד...

שונרא29

New member
אני בלי ילדים

והחל משבוע הבא גם בלי מיטה בלי טלויזיה וגם בלי ספה בסלון ובלי מחשב (הבעל עושה העברה שבוע הבא...) אבל יש לי חתולה אחת שיש לה מזל שאני אוהבת אותה כי אחרת היא היתה עוברת לגור ברחוב אחרי הפעם הראשונה שהיא העירה אותי בבוקר רק כי היא נורא רוצה לשחק... ויש לי את הביטחון והאמונה שעוד מעט יהיה לי ממש טוב
חיזקי ואימצי שונרא

TT2006

New member
טוב, מינימליזם זה לא רע

האמת שגם הבחור שלי לקח את רוב הדברים, אבל איכשהו חלק מהם חזרו אליי, וחוץ מזה שמסתדרים. אני חייבת לעוץ לך עצה חשובה! בין הפרידה לגירושין עצמם עברה אצלנו כמעט שנה, וכבר היו לשנינו בני זוג חדשים. בקיצור, בתמימותי עניתי את האמת כששאלו אותי בבית הדין הרבני את פרטיו של החבר החדש, וכך הפכו אותי ל"אסורה" לבחור (וגם לבעלי). בקיצר, טעות של טירונית. עצה - אל תתרמי מידע מיותר... למזלי נפרדנו גם ככה בסוף. לגבי חלוקת הרכוש - אני חייבת להגיד לך שאנחנו הסתדרנו מצוין עם חלוקת הרכוש בינינו. זה היה תהליך קשה ריגשית אבל לגמרי חברי. אם אני קולטת את הזוגיות שלך נכון, תנסי לדעתי לעשות את זה גם ככה. אני חושבת שללכלך את העסק משאיר יותר צלקות וזה לא חייב להיות ככה. בקיצר, בהצלחה... אם את צריכה עצות, הכל מאוד טרי אצלי ואשמח לתרום

Bubble Girl 27

New member
גם החתולה שלך?!

מהההה יש להם? חמש בבוקר היא משחקת לי עם השיער ומלקקת אותי!!!! ועכשיו בעוד שאני כותבת היא יושבת לי על הכתף כמו תוכי! יש עדים שהיא עושה את זה!! מלקקת לי את האוזן
טוב זה נעים...

שונרא29

New member
עכשיו אני מרגישה מרומה

ליסה היא חתולה מדהימה חכמה בטירוף שובבה ושידה חובבת פינוקים וליטופים מגרגרת כאילו אין מחר אבל היא כמעט אף פעם לא מלקקת אותי ועוד את האוזן גררררררררררר..........פפפפפר....... עם חתולה כזאת מי צריך גברים..... (טוב, לא נגזים...) שונרא

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif

לא יודעת מה יש לה היא מתיישבת לי על הכתף ומלקקת! עכשיו התעוררנו משנ"צ והיא שיגעה אותי גיגרה לי מעל הראש וליקקה אותי שוב חצי שעה!!!! גילי יש לך מתחרה קשה בייבי!

תגידי תודה שזה רק בבוקר,

את סאקי צריך לזרוק מהמיטה לפעמים כדי לעשות סקס...

Bubble Girl 27

New member
תולה רואה את גילי ויודעת שעדיף לה

לתפוס מרחק ביטחון... הקללות שהוא מרביץ בה
היא רק רואה אותו זה "טווווווווווווב הגיע הזמן לעוף מפה" ואז רואים רק גוש פרווה מנופח ומבוהל עושה חליקות על הרצפה!

למעלה