גם אני חדשה...

מצב
הנושא נעול.
גם אני חדשה...

גם אני חדשה...
שלום לכל חברי הפורום. הגעתי אליכם כשאני במצוקה .והיום הרבה יותר מעודדת. אני נימצאת בשלב של ליפני החזרה של 3 עוברים מוקפאים.הכל קרה אצלי כ"כ מהר ...המעבר מi.v.f. להחלטה על תרומה. לא לקחתי לעצמי זמן לעקל את השלב החדש... ובפורום קיבלתי הרבה כח כדי להחליט. היום אני מרגישה שההחלטה שקיבלתי היא הנכונה עבורי ועבור בין זוגי...ואני מאוד מודה לכם. מחר אני צריכה להתחיל לקבל את זריקות הגסטון...קראתי את כל הטיפים שצרפתם במשך הזמן.ורציתי לדעת אם יש אפשרות להזריק בשעות הבוקר או שרק בערב...? ושוב תודה אפרסמונית 61

מדוע זה משנה

גם אני חדשה...
שלום לכל חברי הפורום. הגעתי אליכם כשאני במצוקה .והיום הרבה יותר מעודדת. אני נימצאת בשלב של ליפני החזרה של 3 עוברים מוקפאים.הכל קרה אצלי כ"כ מהר ...המעבר מi.v.f. להחלטה על תרומה. לא לקחתי לעצמי זמן לעקל את השלב החדש... ובפורום קיבלתי הרבה כח כדי להחליט. היום אני מרגישה שההחלטה שקיבלתי היא הנכונה עבורי ועבור בין זוגי...ואני מאוד מודה לכם. מחר אני צריכה להתחיל לקבל את זריקות הגסטון...קראתי את כל הטיפים שצרפתם במשך הזמן.ורציתי לדעת אם יש אפשרות להזריק בשעות הבוקר או שרק בערב...? ושוב תודה אפרסמונית 61
מדוע זה משנה
לאפרסמונית , שלום וברכה לי בזמנו קלדרון אמר , שהזריקה מחזיקה יותר מ24 שעות , אני הזרקתי שתי אמפולות כל פעם , אז את יכולה פעם אחת לעבור ואם יותר נוח לך בבקר עשי זאת , בהצלחה ותזכי לבשרינו בשורות טובות

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גם אני חדשה...
ברוכה הבאה

מדמה לי הזה לא משנה איזה שעה מזריקים את הגסטון אלא שזו תהיה אותו שעה כל יום פלוס מינוס שעה כל פעם. אני זוכר שכאשר הזרקרתי לפלפלת את הגסטון (לפני שנתיים) זה היה ממש טקס ן- QUALITY TIME עם הישבנים שלה
שערך בים 20 דקות לחצי שעה. (חימום,זריקה, עיסויים, קרח וכמובן הנשיקה הכל כך חשובה על המקום) ברוכה הבאה ומהון המון בהצלחה

גסטון את יכולה להזריק מתי שנוח לך.

גם אני חדשה...
אני בהתחלה הזרקתי אחה"צ ואח"כ בבוקר לפני שיצאתי לעבודה.בהצלחה.

Pugili

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני בהתחלה הזרקתי אחה"צ ואח"כ בבוקר לפני שיצאתי לעבודה.בהצלחה.
ברוכה הבאה

כמו שכבר אמרו לך ,בוחרים שעה מסויימת אם זה בבוקר או בערב וממשיכים עם אותה שעה פלוס מינוס שעתיים לפי מה שהרופא אמר לי. בהצלחה

זריקת הקרח...

ברוכה הבאה

כמו שכבר אמרו לך ,בוחרים שעה מסויימת אם זה בבוקר או בערב וממשיכים עם אותה שעה פלוס מינוס שעתיים לפי מה שהרופא אמר לי. בהצלחה
זריקת הקרח...
תודה על התגובות.. קיבלתי את הזריקה בבוקר . הקראתי לבן זוגי את הרשמים שאספתי מהפורום ובעיקר את הפרוט המפורט של מלח מאז וזה מאוד עזר לנו ..אני רוצה להמליץ מאוד על הקרח שלפני וגם עוד עצה שקראתי בפורום של פרופ' זיידמן ... לשים את המזרקים במקפיא עד לרגע ההזרקה... לא הירגשתי את הזריקה...מקוה שכך ימשיך..

לגבי הגסטון וחוסר הצלחה...

זריקת הקרח...
תודה על התגובות.. קיבלתי את הזריקה בבוקר . הקראתי לבן זוגי את הרשמים שאספתי מהפורום ובעיקר את הפרוט המפורט של מלח מאז וזה מאוד עזר לנו ..אני רוצה להמליץ מאוד על הקרח שלפני וגם עוד עצה שקראתי בפורום של פרופ' זיידמן ... לשים את המזרקים במקפיא עד לרגע ההזרקה... לא הירגשתי את הזריקה...מקוה שכך ימשיך..
מידי פעם כשאני קוראת על הגסטון, אני נזכרת שהפעם האחרונה שלא צלחה, הייתי כל כך עסוקה שעברו למעלה מ5 שעות מהמועד שהייתי צריכה להזריק. זה היה ביום השלישי או הרביעי להחזרה ( הקריטיים לדעתי להשרשה) ואני כועסת על עצמי ששכחתי. ( זו היתה החזרה שניה של טריים). האם באמת זה פוגע במידה כזו שלא יכול להווצר הריון כי התמיכה באותם שעות לא היתה שם? אשמח להתייחסות

בריזה1

New member
פיה יקירתי מה שלומך

מידי פעם כשאני קוראת על הגסטון, אני נזכרת שהפעם האחרונה שלא צלחה, הייתי כל כך עסוקה שעברו למעלה מ5 שעות מהמועד שהייתי צריכה להזריק. זה היה ביום השלישי או הרביעי להחזרה ( הקריטיים לדעתי להשרשה) ואני כועסת על עצמי ששכחתי. ( זו היתה החזרה שניה של טריים). האם באמת זה פוגע במידה כזו שלא יכול להווצר הריון כי התמיכה באותם שעות לא היתה שם? אשמח להתייחסות
פיה יקירתי מה שלומך
אל תייסרי את עצמך לא נראה לי שפעם אחת שלא מזריקים בזמן יכולה לקבוע אם תהיה השרשה או לא. אני אספר לך סיפור מדהים שסיפר לי הרופא שלי.. מישהי שהבטא שלה היתה 3 כלומר אין הריון הרופאים ביקשו ממנה להפסיק תמיכה והיא כמובן הפסיקה וחיכתה למחזור כדי להתחיל טיפול נוסף מאחר והוא לא הגיע היא הלכה לבדיקה ובאולטרסאונד נצפה ד ו פ ק זה נשמע הזוי אני הייתי בשוק כששמעתי את הסיפור הזה אבל הוא קרה למישהי שטופלה במסלול רומניה ע"י לויט/קלדרון והיא לא קיבלה תמיכה מיום הבטא( בבדיקה שעשו הרופאים בספרות הרפואית נמצא רק עוד מקרה כזה בעולם, הם כמובן התאכזבו כי הם רצו לפרסם .) אז זה לא שאני ממליצה חלילה למישהי להפסיק תמיכה או לזלזל בהוראות של הרופאים אבל חמש שעות ששכחת פעם אחת לא הם שקבעו אם את בהריון או לא. המון הצלחה

אדוינה

New member
הי פייה!

הי פייה!
מסכימה לחלוטין עם בריזה. לתרופה יש רמה מסויימת בדם בזמן שלוקחים אותה, שכל עוד היא בטווח מסויים אז זה תקין. התרופה נשארת בדם זמן רב לאחר לקיחתה.כך ש5 שעות של איחור לא משנות בכלל. אל תתיסרי. שיהיה בהצלחה בהמשך!

תודה בריזה ואדוינה ../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

הי פייה!
מסכימה לחלוטין עם בריזה. לתרופה יש רמה מסויימת בדם בזמן שלוקחים אותה, שכל עוד היא בטווח מסויים אז זה תקין. התרופה נשארת בדם זמן רב לאחר לקיחתה.כך ש5 שעות של איחור לא משנות בכלל. אל תתיסרי. שיהיה בהצלחה בהמשך!
תודה בריזה ואדוינה

בריזה1

New member
היי אפרסמונית

גם אני חדשה...
היי אפרסמונית
לא חשוב מתי מזריקים את הגסטון מה שחשוב זה להזריק פחות או יותר בזמנים קבועים..אני ממליצה להזריק בזמן פנוי ולא לפני שיוצאים לעבודה או נורא ממהרים. גסטון דורש השקעה, עיסוי וכ"ו.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה אפרסמונית!../images/Emo140.gif

גם אני חדשה...
ברוכה הבאה אפרסמונית!

גם אני חושבת כמו המשיבים הקודמים לגבי הגסטון. היכן את מטופלת והאם היה טיפול קודם של טריים? מאחלת הצלחה קרובה מאוד!

מצב
הנושא נעול.
למעלה