גם אני חדשה פה..

אלה123

New member
גם אני חדשה פה..

שלום לכולם קוראים לי אלה, ואני בת 16 מנתניה. אני מאוד אוהבת לחיי האהבה ואני גם אוהבת קטנטנות. אלה שתי הטלנובלות האהבות עלי. לפי דעתי, קטנטנות העונה החדשה קצת מעניינת, אבל אני מעדיפה את העונה הקופדמת, העונה ה-4 ושתדעו העונה הזאת (5) היא העונה הכי ארוכה בכל העונות. אז תתכוננו לזוועה! לחיי האהבה זו טלנובלה מאוד מאוד מעניינת ממש כמו לגעת באושר. אני מופתעת מזה שמאיה כבר יכולה ללכת בלי קביים. וזה מאוד יפה יהיה לראות אותה חוזרת לרקוד. לפי דעתי, סמדר היא סתם "נחש" שמתעללת במאיה ושונאת אותה. כמו שראינו בפרק אחד שהיא דיבה עם ורדה שהיא רק מנסה להיות נחמדה כדי לשפר את יחסיה עם דורון. אך, מאיה מאוד חכמה, ויודעת לאן היא מובילה אותה. אז נסכם פה, שהסידרה לחיי האהבה היא טלנובלה מאוד יפה אז לכל אלה שלא צופים בסדרה אני ממליצה לכם!, כל יום (ראשון עד חמישי) בשעה 20:10 שידור חוזר יום למחרת בשעה 2:30. לא כדי לראות שידור חוזר כי אז תפסידו קטנטנות. בהצלחה בהמשך, אלה

לירן2002

New member
ברוכה הבאה, אלה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo149.gif

ולחיי האהבה שולטת עם דניאלה וירצר המושלמת ויהודה הלוי החתיך והמושלם!
קראת את הכתבה עליהם בפנאי פלוס? אני קראתי! איזו מקסימה הבת של סופי צדקה !!! והעיניים הכחולות של יהודה לוי !!! הוא בחור לעניין !!! והחברה שלו כזו חמודה, קוראים לה אפרת. אני מכור ל"לחיי האהבה" ואיני מפסיד אף פרק! אין סיכוי שאפסיק לאהוב אותה !!!
לירן.

ברוכה הבאה אלה! כנסי לפה שניה

דבר ראשון ברוכה הבאה ואני מקווה שתהני מהפורום למרות שאת לא רואה הרבה טלנובלות כמוני... ורק רציתי להגיד לך שתשימי
שסמדר כל הזמן לבשה באדום ושחור כדי שהיא תיראה שטן... לא שאני אוהבת אותה היא סתם אבלה מחושבת אבל תשמי לזה
ובקשר לצ´יקיטיטס באמת העונה שעכשיו היא סתם חרא כאילו זה גם מעניין יותר את אחיות של חברות שלי נו אז מה רוצים ממנו... שיביאו לנו לראות את הסדרה עם
וזהו! נו באמת... בקיצר אנחנו ביחד בעניין הזה ב
מעין

למעלה