גם אני חדשה פה גם אותי תקבלו באהבה?
פ פומיקי פה פומיקי שם New member 20/4/03 #2 מה? לא הייתי מספיק נחמדה? אף אחד לא מתייחס אליי . אני חדשה קצת פירגון מה יש??? אולי אני הזמין אותכם לעוגה כשרה לפסח אני מבטיחה.... אולי לכוס קפה ?????????????????
מה? לא הייתי מספיק נחמדה? אף אחד לא מתייחס אליי . אני חדשה קצת פירגון מה יש??? אולי אני הזמין אותכם לעוגה כשרה לפסח אני מבטיחה.... אולי לכוס קפה ?????????????????
ט טאKילה New member 20/4/03 #5 פומיקי פה פומיקי שם ברוכה הבאה../images/Emo39.gif גם אותך נקבל באהבה,בכייף.. חג שמח..
L Loliti New member 20/4/03 #6 אז ממשתתפת חדשה למשתתפת חדשה שלום לך! כינוי ממש חמוד, מזכיר לי נשכחות...
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 20/4/03 #7 גמני ישן פה אז למה לא מקבים אותי באהבה ??? למה למה למה הלך עלי ...
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 20/4/03 #9 תוכיחי-כאן ועכשיו../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif על השולחן מתחתיו מיד !
ש שבלולנית New member 20/4/03 #10 לכל החדשים ולכל הותיקים מאחלת אני יום נפלא ומדהים קבלו בזאת קבלת פנים אוהבת עם הרבה ים ות נים וריקודים והרבה שימחת חיים לחדשים מבינכם בהצלחה ולותיקים שנמשיך ביחד עם החדשים לעשות חגיגה חג שמח לכולם
לכל החדשים ולכל הותיקים מאחלת אני יום נפלא ומדהים קבלו בזאת קבלת פנים אוהבת עם הרבה ים ות נים וריקודים והרבה שימחת חיים לחדשים מבינכם בהצלחה ולותיקים שנמשיך ביחד עם החדשים לעשות חגיגה חג שמח לכולם
ח חתולון* New member 20/4/03 #14 ברוכה הבאה פומיקי עכשיו אני אחרי ארוחת צהריים שותה לי קפה, קפה של בוהוריים מזמין אותך לכאן כל יום כל הזמן ברוכה הבאה אלינו, חבל על הזמן שבי מיד כתבי, שרשרי ורק תשמחי איתנו דימעה, לעולם לא תימחי
ברוכה הבאה פומיקי עכשיו אני אחרי ארוחת צהריים שותה לי קפה, קפה של בוהוריים מזמין אותך לכאן כל יום כל הזמן ברוכה הבאה אלינו, חבל על הזמן שבי מיד כתבי, שרשרי ורק תשמחי איתנו דימעה, לעולם לא תימחי