גם אני חדשה (יחסית)

גם אני חדשה (יחסית)

טוב אז אני בת 13 (כמעט
) אני גרה ליד טבריה(חור{אל תעלבו}) ואני ממש אוהבת את ספרי הארי פוטר .את האחרון (השישי) קראתי בשבע שעות ואת כל השאר קראתי פעם ראשונה ברצף ב-5 ימים.(כן אני יודעת, אני קוראת ממש מהר). אני מבקשת ממכם שתכתבו סקרים חדשים וכאלה של היכרויות כי אחרת בחיים לא נוכל להכיר את שאר חברי הפורום. אני ממש מקווה שלא השארתי רושם פקאצי (כי אני ממש ההפך). לא חשבת- אל תדבר דיברת- אל תבטיח הבטחת- אל תכתוב כתבת- אל תחתום חתמת- אל תתפלא! אם אני אומרת שאוהב אותך לנצח- זה לא אומר שאקיים

ברוחע הבעה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני אברהם אבי אביהו ארבמיקו בן ביבי נתניהו בן 15 מיהוד. פתחתי שני שרשורים כאלה לפני כמה זמן... חפשי ואם בא לך - תעשי עוד אחד קטן כזה... לא שאלון ארוך, יעני...
ברוחע הבעה..
אגב, שמך בישראל הוא..

שמי בישראל הוא...

שמי בישראל הוא הדס. אני גרה בקיבוץ (בבקשה בלי סטיגמות) , אני מחוננת (בלי סטיגמות בבקשה) ,ואני מנגנת 4 שנים בכינור (בלי סטיגמות, כבר אמרתי?). חוץ מזה אני די משועממת בחיים. מקווה שלא שעממתי יותר מדי.. לא חשבת- אל תדבר דיברת- אל תבטיח הבטחת- אל תכתוב כתבת- אל תחתום חתמת- אל תתפלא! אם אני אומרת שאוהב לנצח- זה לא אומר שאקיים

Buffy lover

New member
היי...

אני עפרה כהן, מחור נידח ליד חיפה (ציפורי... יותר גרוע! תאמיני לי...)

meital f

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני מכרמיאל זה חצי שעה מטבריה

ברוכה הבאה

שמי משה ,אני בן כמעט 20 ומירושלים. מקווה שתשתלבי יפה ותהני פה. אגב: אני לא סתם אדם,אלא אני "שר". חחח....סתםםםם צחקתי.

2 Mיכל

New member
../images/Emo24.gifוולקאם../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

השתלבות נעימה

black robe

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo90.gif../images/Emo63.gif

אני נטלי, בת 12 וחצי
שהות נעימה

למעלה