גם אני גם אני חדשה.. מה המצב כולם?? חברה שלי שכנעה אותי להיכנס לפה.. אני דיי חדשה בפורום הזה..
M MoRuSh New member 1/3/02 #1 גם אני גם אני חדשה.. מה המצב כולם?? חברה שלי שכנעה אותי להיכנס לפה.. אני דיי חדשה בפורום הזה..
T tal89 New member 1/3/02 #2 היי מה קורה... היי מה קורה אצלי הכול סבבי בבי כיף פה כיף לשגע ילדים קוראים לי טל ואני מהצפון ואני בת 15!!! ואת?
היי מה קורה... היי מה קורה אצלי הכול סבבי בבי כיף פה כיף לשגע ילדים קוראים לי טל ואני מהצפון ואני בת 15!!! ואת?
ז זו אני New member 1/3/02 #3 מור ברוך הבא!! מה שם משפחה שלך?... אל תדאגי.. אני לא אעשה עם זה כלום...... ביי ביי -מאיה-
ז זו אני New member 2/3/02 #5 אהה אוקי בסדר..... הסתפקתי בזה כי את לא מי חשבתי שאת,לא נורא אני גם מגבעתיים)
ז זו אני New member 4/3/02 #8 אמםםםם..... בטוח את לא מכירה אותי.... אבללל.... מאיזה תיכון את??? ביי ביי מאיה
S shiri-d New member 2/3/02 #6 היי../images/Emo70.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני שירי... ואני מקווה שתהני אצלנו בפורום... בעצם אני בטוחה...
היי../images/Emo70.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני שירי... ואני מקווה שתהני אצלנו בפורום... בעצם אני בטוחה...