גם אני ברוקדים!

ניר4819

New member
גם אני ברוקדים!

קבלתי את הספר היום, ואתחיל לקרוא בו הערב. צפו מחר להתרשמויות ראשונות. לא אגזים אם אומר שהיו לי ממש דמעות בעיניים מרוב התרגשות. 11 שנים הגיעו לקיצם. פרקים חדשים של טיריון, דאני, ג'ון, דאבוס, בראן (שאני מקווה שיהיה דמות יותר מעניינת מאשר עד כה, הוא בלי ספק לא האהוב עלי מבין ילדי סטארק, אפילו לא קרוב לזה). אח, הגרון נחנק מרוב התרגשות ושמחה. החל מהיום, גם אני רוקד עם דרקונים!

nathaliesh

New member
ברכות! תתכונן לריקוד פראי ../images/Emo8.gif

מזל טוב! סוף-סוף! מאיפה הזמנת שזה לקח כ"כ הרבה זמן? תתכונן להבהיל את סביבתך הקרובה בצעקות בלתי נשלטות כמו "כן! יש!" ו-"מה?! לא יכול להיות?!" תתכונן לנפילת לסת ולשינוי בקשות שהתפללת אליהן, או כמו תמיד אצל מרטין-תתכונן לבלאגן מופלא. מעניין מאוד אם תהיה מאוהבי או ממאוכזבי החלק הזה.

nathaliesh

New member
../images/Emo13.gif הגיוני שהתרגום יקרא כך

זה נשמע הרבה יותר אפוסי מ"סתם" ריקוד

ellendili

New member
מחכים בקוצר רוח להתרשמויות.

ואל! אל תקרא יותר ספוילרים!!

CallMeCavanaugh

New member
מזל טוב

גם אני התחלתי לרקוד לא מזמן, בינתיים עוד לא ראיתי דברים יוצאי דופן, אבל רק התחלתי.

amberos

New member
עד לאיפה הגעת?

היום סוף סוף המבחן האחרון שלי אז מעכשיו יהיה לי זמן לקרוא כמו שצריך

CallMeCavanaugh

New member
הדבר האחרון שקראתי ../images/Emo58.gif5

טיריון וג'ורה נפגשים בבית זונות. נשמע כמו התחלה של בדיחה

CallMeCavanaugh

New member
אני מתנצל

בכוונה כתבתי על משהו שהוא לא באמת ספויילר, וגם לא כתבתי שום פרטים, אבל אם קילקלתי, אני מתנצל.

ellendili

New member
../images/Emo6.gif

אתה נהנה עד עכשיו? אני כבר בשלב הזה הייתי מוכנה לסגוד למרטין ולו רק בגלל הפרקים הגאוניים של ג'ון.

CallMeCavanaugh

New member
כמו שכבר אמרתי במקום אחר

היו הרבה חדשות טובות עד עכשיו, וזה מדאיג אותי, כי זה גורם לי לחשוב שיהיו חדשות רעות מאוד לקראת סוף הספר. נראה מה יהיה.

CallMeCavanaugh

New member
אני לא יודע מה איתו

מבחינתי, היו לא מעט חדשות טובות בתחילת הספר, וזה גורם לי לחשוב שעוד יהיו חדשות רעות מאוד לקראת הסוף.

CallMeCavanaugh

New member
../images/Emo58.gif5

אני מוכרח לדעת - אני היחיד שקפץ משמחה כשיאנוס סלינט איבד את הראש ובפרק הראשון של ת'יאון, עם כל תיאורי הזוועות שעברו עליו?

nathaliesh

New member
ממש לא ../images/Emo13.gif ספויילר 5

את צווחות השמחה שלי ושל אלנדילי שמע כל מי שנכנס להודעות המספליירות בפורום
גם ממש אהבתי את הצורה שבה זה נכתב, את כל התיאור של התהליך חשיבה של ג'ון נוסח "ג'ון היה יכול.... ג'ון היה יכול... ג'ון אמר" וגם את העובדה שפתאום הוא משנה את דעתו וכקורא אולי עובר בך איזה הרהור אם הוא נבהל אבל מה פתאום, הוא סתם הבן של אבא שלו

CallMeCavanaugh

New member
האמת היא שלא ../images/Emo58.gif5

כשהוא שינה את דעתו, לא היה לי שום ספק לאן הדברים הולכים. רגע, אז אני יכול לקרוא את שירשור הספויילרים שלך ושל אלנדילי? הייתי בטוח שמדובר בספויילרים משלב מתקדם יותר בעלילה.

nathaliesh

New member
המממ... לא כדאי

לפחות עד שאני אבדוק לך איזה משרשורים מתייחסים למקומות שכבר הגעת אליהם

CallMeCavanaugh

New member
כן, פתחתי את ההודעה הראשונה

וראיתי שם אזהרת ספויילרים למי שלא הגיע לעמוד חמש מאות ומשהו, אז סגרתי. למרות שקצת קשה לי לדעת באיזה עמוד אני נמצא, כי אני עדיין קורא את העותק הדיגיטלי - עוד לא קיבלתי את העותק הפיזי (אבל בזמן שהייתי במילואים הגיע פתק שמבשר על חבילה. עכשיו נשאלת השאלה - זה הספר, או שזאת ההזמנה מדיל אקסטרים?)

למעלה