גם אני בנאדם!

Raichu

New member
גם אני בנאדם!

זה ממש מעצבן אותי שיש אנשים שחושבים את עצמם כאילו שהם מי יודע מה והם בעצם לא ממש מי יודע מה, ורק מזלזלים באחרים ולא מפרגנים להם בכלל. אתמול הלכתי לי בתל אביב ומישהו שם חילק הזמנות למסיבה פיצוף עם אלכוהול חופשי. הוא חילק לכול מי שעבר שם במדרכה, אבל לי הוא דווקא לו חילק ואני ממש לא מבין איך זה קרה. הוא בכלל לא מכיר אותי והוא ככה ישר פוסל אותי - אולי אני בנאדם סבבה? אולי ממש כיף שאני יבוא למסיבה - רק בגלל שאני לא מחמצן את השיער או שם טונה של ג`יל זה אומר שאני פחות טוב ממנו? למי הוא חושב את עצמו? אם זה היה ההיפך, אני בטח הייתי מחלק לו הזמנה.

שלומצי

New member
מה לעשות...

אולי נראית לו צעיר מדי? אולי הוא סתם לא שם לב? מה לעשות שחלק גדול מהחיים שלנו פועל לפי שיקולים שטחיים, של מראה- לבוש- טון, ולא בדיוק לפי כמה אתה מוכשר או נחמד או אחלה בנאדם. ככה זה ולפעמים זה נורא מעליב ומעצבן. ראה עצמך מוזמן למסיבה הוירטואלית של הפורום שלנו!

עזוב אחי אל תיקח קשה

סך הכל באמת מי הוא בכלל שתיפגע ממנו סתם הוא בטח אחד שנולד עם בקבוק בירה ביד עזוב אלה סוג של אנשים שלא ממש שמים עליך ועל אחרים כך שאתה ואחרים לא צריכים לשים עליו ותמיד תזכור מי שלא מכבד אותך ולא מתיחס אליך גם לא ראוי שאתה תתיחס או תכבד אותו אתה מבין? או שאולי אתה קטן מדי בשביל כאלה מסיבות או שאתה לא עושה רושם של סטייליסט כזה וכנראה זה סוג של אנשים שזה ממש משנה להם חפיף יאללה ביי אחי א.

למעלה