"גם אני בא מבית הרוס ". (הרצף שלי , על נעוריו במחנה בלאטה ).
P Pigulim New member 27/1/07 #2 "גם אני בא מבית הרוס". <עולה חדש שהכרתי שעוד לא יודע איך אומרים "המולדת רוסיה">
ג גומר מהר New member 27/1/07 #6 גם אני בא מבית חורון תחתון. ( יהודה המכבי מחזר אחרי מתיוונת פולניה ).
S shamus New member 27/1/07 #7 אם את באה מבית הורס, זה אומר שאת הורסת? שיימוס מטפח תקוות בגן הירק שלו
ז זיוי בת New member 27/1/07 #8 זה קצת בעייתי לטפח תקוות בגן ירק. אולי עדיף להשקות את החסות. יותר אפקטיבי.
ש שלילולה New member 27/1/07 #10 בעיקרון אני משתדלת שלא להרוס. תכופות זה חזק ממני... טיפוח גן הירק- RESPECT
P Pigulim New member 27/1/07 #13 ריספקט?? לא נראה לך צביעות שאת שלו הוא מטפח, אבל מן המין הנשי מצפים לגיזום ברזילאי?! אם לא הייתי כ"כ בעד זה, הייתי לגמרי נגד זה!
ריספקט?? לא נראה לך צביעות שאת שלו הוא מטפח, אבל מן המין הנשי מצפים לגיזום ברזילאי?! אם לא הייתי כ"כ בעד זה, הייתי לגמרי נגד זה!
ש שלילולה New member 27/1/07 #15 היית מעדיף טיפוח נשי, וגיזום ברזילאי גברי? כי אני לא... <שלילולה, שלא ידעה שום צורה של טיפוח/גיזום בחודשים האחרונים+לא קיבלה תלונות בנושא>
היית מעדיף טיפוח נשי, וגיזום ברזילאי גברי? כי אני לא... <שלילולה, שלא ידעה שום צורה של טיפוח/גיזום בחודשים האחרונים+לא קיבלה תלונות בנושא>
P Pigulim New member 27/1/07 #20 אחרי כמה זמן מגיע הרגע שבו תקבל בברכה גם איזה יער עד של צמר פלדה. מה לא אעשה למען עתיד האנושות...
S shamus New member 27/1/07 #30 אני לא חושב שמודים לו מספיק כמה יסכימו לשלוח את ידם או זלזלם בינות העפאים הקוצניים?