גם אני אפשר? הי! אני בת 41, נולדו לי תאומות לפני כמעט שנה, לא פשוט בכלל!!!! נעים מאוד!
ח חגיתי האחת המקורית New member 16/10/06 #1 גם אני אפשר? הי! אני בת 41, נולדו לי תאומות לפני כמעט שנה, לא פשוט בכלל!!!! נעים מאוד!
ט טילי2 New member 18/10/06 #7 אני צריכה שגם תגיבי ולא רק תקראי חסרה לי אינראקציה פעילה. סעדי במרומים שאני נורא משתדלת, אבל בלי שיעזרו לי אין אפשרות שזה יקרה. אז אנא.
אני צריכה שגם תגיבי ולא רק תקראי חסרה לי אינראקציה פעילה. סעדי במרומים שאני נורא משתדלת, אבל בלי שיעזרו לי אין אפשרות שזה יקרה. אז אנא.
ט טילי2 New member 17/10/06 #4 ברוכה הבאה חגיתי האחת המקורית רוצים לשמוע קצת עליך ועל התאומות שלך. זה שזה לא קל, זה ממש לא מקורי גם בגילך גם בגילי היותר מבוגר וגם כשאתה צעיר. אבל הרווח עצום, אין מה לדבר.
ברוכה הבאה חגיתי האחת המקורית רוצים לשמוע קצת עליך ועל התאומות שלך. זה שזה לא קל, זה ממש לא מקורי גם בגילך גם בגילי היותר מבוגר וגם כשאתה צעיר. אבל הרווח עצום, אין מה לדבר.