בא לי לדבר עם אנשים חדשים!
M mirushi16 New member 19/5/05 #24 איך אפשר שלא?../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif אין כמוך אורי!
ד דור האחת והיחידה New member 19/5/05 #26 לא אומרים נורא... אומרים מאוד... נורא אומרים על משהו רע ומאוד אומרים על משהו טוב...
S shirkan21 New member 19/5/05 #27 ../images/Emo99.gif כולנו אוהבים אותו... אבל לא חייבים לפתוח שרשור
י יוסטונית בדם New member 19/5/05 #51 מרגע לרגע אני מתאהבת באורי../images/Emo3.gif פשוט אין עליו... רגיש כזה, וחמוד, ויפה... וחיוך שובההה ואתמול גם ראו בפרק ת'גוף הטוב שלו והשרירים בידיים אין עליוווווווו הוא כזה מאמייייייייי
מרגע לרגע אני מתאהבת באורי../images/Emo3.gif פשוט אין עליו... רגיש כזה, וחמוד, ויפה... וחיוך שובההה ואתמול גם ראו בפרק ת'גוף הטוב שלו והשרירים בידיים אין עליוווווווו הוא כזה מאמייייייייי
מ ממי מהצפון New member 20/5/05 #52 מה אין??? מה אין עוד על מי לדבר מה יש לכם.... אורי אורי ואורי יש גבולות!!! מי חושב כמוני?
T tali212 New member 20/5/05 #55 הכי שווים זה אורי אומנותי החמודדדד ביותררררר וטלי שרוןןןןן שחקנית מדהימה!! =)
A ADIERENTAL New member 20/5/05 #57 טלי את המלכה../images/Emo99.gif טליייייייי אני מתה עלייך את משחקת מדהים.. ותגידו.. איך זה הגיוני שכתוב בתקציר שרננה ואפרת יבואו למסיבה של דנה מאושרות והכל כאילו לא קרה כלום?!
טלי את המלכה../images/Emo99.gif טליייייייי אני מתה עלייך את משחקת מדהים.. ותגידו.. איך זה הגיוני שכתוב בתקציר שרננה ואפרת יבואו למסיבה של דנה מאושרות והכל כאילו לא קרה כלום?!
T TetiBETTY New member 20/5/05 #62 ../images/Emo104.gif../images/Emo58.gif ^^ ואני חושבת ש אני לא יודעת