גם אנחנו בבית!

גם אנחנו בבית!

אז אני יודעת שזה כבר משעמם כל האופטימיות והורוד הזה.. אבל הגענו גם אנחנו הביתה. כיאה להריון הקליל והנעים שהיה, המשכתי ללידה אשר מהווה התגשמות חלומה של כל גולשת בפורום "לידה פעילה וביתית". היה רק זירוז טבעי (בלון, פיטוצין, פקיעת מים) היתה תנועתיות (המיילדות רצו ממיטה למיטה והפגינו גמישות יתרה מאחר והיה עמוס כרגיל) היה פעיל מאוד (המוניטור פעל רצוף 12 שעות) ובכלל היה טבעי (המרדים השחיל בטבעיות את הצינורית של האפידורל,ממש מיומנות מולדת) בקיצור. נגמר, נגמר טוב וטוב שנגמר. ועכשיו היא ישנה לה בעריסה, כולה ורוד ואושר ואני בינתיים הצלחתי לצלוח את הבלוז של היום השלישי. אז אני מאושרת, לא האמנתי שזה באמת יגיע, ואני עדיין בודקת ומריחה וממששת לבדוק שהיא אמיתית ושמותר כבר לדבר עליה ולהאמין שהיא באמת איתנו. בשביל להישאר. תודה לכולכן על הכל. על החיזוקים, החיבוקים, האהבה והאמונה שהכל יהיה טוב אפילו שאני כבר לא האמנתי. קשה להסביר למישהו מהצד איך מדיה כמו פורום אינטרנטי יכולה כל כך לחזק, להכיל ולתמוך. אז תודה, אוהבת אתכם באמת. (ליישוב הסוגיה. בדקתי בסמס, ואכן 2852 גרם).

אםדניאל

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

כמה שמח וטוב. הורדרדות הזאת, הנעימות, ואפילו הבלוז הכל מבורך מזלטוב

../images/Emo49.gif איזה יופי!

שמחה איתך על הנס המתגשם הזה! שתדעו שפע אהבה, בריאות ומשפחתיות! את מגלה את השם בפורום או שנצטרך להתחנן ולהתחנחן במסר?
שמחה אמוד

נאשא

New member
ורודה../images/Emo214.gif ורודה../images/Emo28.gif ורודה../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif

ומקודשת. קישואית מדהימה אחת. עכשיו גם עם 3 וירוסים אני אבוא לראות אותה, את הפלא הזה שבסוף נולד (ונשמע שהיה לא קל ומפחיד, וכמה כיף שזו התוצאה). וואו, למרות שהאמנתי בלב שלם שהיא תגיע, אין ספק שעצרתי איתך מלנשום כמה פעמים, ואני שמחה כל כך שזו התוצאה הנהדרת. אתם כולכם מתוקים (כן, מקישואים אפשר לעשות גם עוגות, בדקנו את זה על הקישואים שגדלו לנו בגינה שבמשך הקיץ הגיעו לכ-2 ק"ג כל אחד...), ואני בטוחה ששני הגדולים כבר לגמרי מרוחים עליה, ושהיא יפהפיה לפחות כמוהם. אז תסניפי, ותגעי, ובעיקר תאמיני ותהני: היא שלך, והיא פה, וזה הכל היה שווה. אוהבת המון, את יודעת.

נעיתה

New member
איזה יום ורוד../images/Emo192.gif

וורודוורוד איך קוראים לכל הסגול וורוד הזה? יאללה את וואחד משפוחה עכשיו
את מכינה לחמניות ורודות השבת

טחג

New member
משעמם זה טוב!

קישוא מדהימה וכבר לא עגולה שכמוך - תהני מהנסיכה שלך המון המון. הרבה אושר ומשפחתיות טובה! מאחלים לך ולנסיכה את כל הטוב שבעולם!

ברבי28

New member
איזה לידה משעממת

אני מצטערת שנהרסה לך הפנטזיה של לידה טבעית לצד דולפינים ולצלילי מוזיקת מעמקים, העיקר הכי חשוב יש לך 2858 (+/-) של אושר ורוד שם בעריסה וזאת התגשמותה של כל גולשת בפורום הזה (לא בררניות בצבע) ברוכה הבאה לגוזלה החדשה ...

נייטי

New member
../images/Emo6.gif אכן לידה מאוד פעילה, טבעית ובייתית.

הרגת אותי מצחוק. תגידי כפרה יש שם לורודה המתוקה הזאת? או כמו שתומר אומר: "אמא, מה קוראים אותה?" מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב. אני כ"כ שמחה שאתם בבית בידיים כ"כ מלאות ושמחות. תחזיקי מעמד, תני לגיברת נשיקה גדולה מאיתנו וחיבוק ענק לך אישה אמיצה ומדהימה שכמותך. וביננו, רק בנינו, אני הכי שמחה בעולם שהעברת איתנו כאן את ההריון החרדתי שלך כי למדתי בחודשים האלה איזה מצחיקה ומדהימה את ונהנתי מכל רגע
. מתה עליך.

תמי ס

New member
ברוכות הבאות הביתה

איזה יופי שזה כבר מאחורייך ואת חובקת את הורודה המדהימה. הרגת אותי עם תיאור הלידה הטבעית, אני גועה מצחוק. ממתינה לשמוע מה שמה ושרק תהיינה לי בריאות.

אמאדובה

New member
מזל טוב!!!

(מנסה בפעם השלישית להגיב לך. תפוז מנסה פה לסכסך) הרגת אותי עם תיאורי הלידה הפעילה והטבעית. איך לא ילדת בבית, תגידי?
העיקר שיש חבילה של כמעט 3 ק"ג של אושר ורוד (2 גרם לפה או לשם, יו נואו) שנמצאת בשיא הטבעיות בידייך. מאחלת לכם המון אושר יחד
(
, אוי ואבוי אם תצנזר אותי שוב!)

עדיקים

Active member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

הרגת אותי עם תאורי ה"לידה פעילה ביתית"
. מחכה לשמוע את השם של הנסיכה. חבל שלא הספקנו להפגש לפני הלידה מקווה שבמפגש הבא נפגש.

rmmiri

New member
איזה יופי!!!

לא ברור לי מדוע אני מנסה לשלוח הודעה חמישית בערך וזה לא הולך לי... פתאום אני גם מופיעה תחת הניק הקודם... העיקר הכוונה... איזה אושר!!! תהני מכל רגע! תהיו בריאות, מאושרות עם כל בני הבית. נשיקות ביחד ננצח1- מירי

למעלה