גם אמא וגם זמרת

שי33

New member
גם אמא וגם זמרת

הייתי חייב לשתף אתכם במאורעות היום אז כך... ...כמדי יום ב` אספתי את ילדתי המתוקה מהגן(4 וחצי - הגיל, לא השעה) ואחרי כל החוגים, הפעילויות, המכוניות המתנגשות ומה לא... התחילה המתוקה, בדרך חזרה, בסדרת שאלות מהות כמו למשל, איך מגיעים ילדים לעולם? ואיך הגיעו אבא ואמא ואיך סבא וסבתא ו....כבר ראיתי שאני הולך להסתבך, ולמרות העונג שהציף את ליבי לשמה שאלות קשות שכאלו ממש לא ידעתי איך להתחיל את ההסבר...לפני שהתחלתי לדקלם : ``בראשית ברא ....`` פתרה האפרוחית את כל הבעיות : ``אבא, זה בסדר, אני כבר יודעת, פשוט היה איש אחד עם מסמרים ובצק שהכין את כל האנשים ועכשיו אנחנו צריכים לשלם לו על העבודה שלו...`` קל וחומר. שכבר חשבתי שהנה נגמר עוד יום מוצלח בלי תהיות מיותרות התקילה הקטנה עוד פעם אחת, אחרי כשעה של ניגון ושירה משותפים - ובעקבות מחמאתי על כך שיום אחד היא תהיה זמרת מפורסמת...היא אומרת : ``רגע רגע רגע לא רוצה להיות זמרת - רוצה להיות אמא!`` אבל, אמרתי, אפשר גם וגם - `` מה פתאום ? היא משיבה, זמרת כל הזמן בהופעות....אחרי שעה ארוכה של שכנועים והסברים היא הסכימה! ``בסדר אני יכולה להיות אמא ועוד דבר, אז אני כל הזמן רוצה להיות כלה!`` פסקה ולא יספה. שי.

שרי42

New member
חחחחחחחח שי

והכי חשוב שהפשושה שתדע...שילדים באים מאהבה.....כי גם האיש עם הבצק והמסמרים נורא אהב לעשות אנשים.

שרי42

New member
אפרופו....

זיון גוגי.....סיפור אמיתי..... תלמידים באחד מבתי הספר בעיר כתבו פתק גדול על לוח המודעות מתי יוצאים לטיול? כתבה להם אחת המורות.....תזדיינו בסבלנות. אחלה מהומה זה יצר והמורה לא הבינה על מה המהומה....ניגשו למילון והתברר כי למילה זיון יש עוד פירושים מלבד אלה המוכרים......למשל: קישוט, יפוי, קישוט אותיות הכתב המרובע שבתורה ``שבע אותיות צריכות שלושה זיונין ואלו הן: שעטנ``ז ג``ץ`` ויש לי חברה מורה שמיד אמרה: מחר, אני הולכת למורה לאומנות ואומרת: אכפת לך לזיין לי את הקירות של הכיתה? יאללה שיהיה ערב נפלא

GUGI**גוגי

New member
יפהההההההה שריייייייייי :)

יעני אם אני חר...על מישהי.. אני צריך לומר לה..כפרה מת לקשט אותך...

noam011

New member
נן מילא היא רק בת 4.5 אבל

אני דיברתי בצ`אט לפני כמה ימים עם מישהי קצת יותר מבוגרת מהבת שלך ששאלה אותי ``תגיד, יש לך משפחה ?`` בודאי, עניתי לה. ומה חשבת ? שהגעתי לעולם על עלי כרוב בגינה ?

שי33

New member
אולי היא רצתה;-)

לשאול אם יש לך תעודות על כך שאתה נחמד ומעניין וכותב יפה ואם אפשר אז אולי איזה דוד עשיר באמריקה...

חן.

New member
שי

מה שנקרא ``מכל מלמדינו נשכיל``... כמה הרבה אפשר ללמוד עלינו ה``מבוגרים`` משיחה עם הקטנים....

שי33

New member
להערכתי

הם יודעים הרבה יותר מאיתנו, ראית איזה עיניים חכמות יש להם ? במקרים קשים במיוחד אני תמיד מסתודד עם איזה פעוטון שיפתור לי תעלומות - רבאק זה עובד ;-) שי.

שי33

New member
גם אלה וגם מפרגנת...

יאאלה, בואי נקרא משהוא משלך.. שלך שי.

למעלה