גם אם זה לא מתאים לך...

ערסlight

New member
גם אם זה לא מתאים לך...

אז יש שיר כזה ברדיו, זמרת עם קול ילדותי שרה שהיא אוהבת. יענו... אני אוהבת אותך ולא מעניין אותי כלום... גם לא אתה, לצורך העניין. יש פה איזה שינוי... לא?

ורד 3

New member
ברור

ולהבדיל מרז חדד... ששר....לאהובתו.....מכל הלב..... תודה.... לנסיכה שלי ליפה שלי למאממת (חייבת לציין שכשהוא שר הוא לא מדגיש את האות ה' אלא את האות א'..וזה מהמם !!!) *** אישית ...חושבת שהרדיו קצת התחרפן...זה שיר שנשמע בטירוף ללא הפסקה ..אז OK הרדיו היום הוא ללא הפסקה..והבנו שרז אוהב את אהובתו שהיא נסיכה יפה ומאממממת.....*****

קטי30

New member
יש הבדל בין מעניין למעוניין ../images/Emo132.gif

תרגום חופשי נראה לי הולך ככה: היא מעונינת בו והוא כן מעניין אותה הבעיה מתחילה או נגמרת בקטע שהוא להוא לא מעוניין בה וזה לא מעניין אותה
דיי הזוי ~דעתי~

my sunshine

New member
לא מוזר בכלל

היא אומרת שהיא אוהבת גם אם זה לא מתאים לו גם אם זה לא נראה לו... יענו: "אל תאהב אותי אם לא בא לך, זה לא יפריע לי לאהוב אותך"...

ב ד ר ך

New member
תמי פדרמן

הבת של ... שום שינוי, זה לא השיר הראשון ובטח לא האחרון שנכתב על אהבה חד צדדית. "כמה זמן בערתי בתוך תוכי שמרתי את כל מה שהרגשתי לך כמה זמן שתקתי בשקט רק לחשתי את כל מה שרציתי ממך כי אני אוהבת אותך גם אם זה לא מתאים לך גם אם זה לא נראה לך"

a n a t i 3 3

New member
תתפלא... יש כאלה שמביעים רגשות!

מה באמת הפריע לך... הזמרת? הקול הילדותי? או זה שהיא מאוהבת? אם יש פה איזה שינוי... כדאי שבתחילה יהיה בצורת המחשבה שלך

לעומת מה ../images/Emo35.gif

לעומת הקול הילדותי של ביורק ? לעומת האהבה החד-צדדית ב"זמר שלוש התשובות" של אלתרמן ?

ערסlight

New member
הקול הילדותי לא קשור

מה שאהבתי זה שיש תובנה שאם אני מאוהב זה מצב "שלי" ולא קשור באובייקט. שינוי מרענן אחרי כל שירי הסבל והערגה בסגנון "בלעדייך אני חצי בנאדם"

מצוטטת

New member
~כן~

^^ההווה זה העתיד שכח את הפקולטות, שכח את הפגיעות בך תשתדל לחיות בסוטול אין כוח בעולם ש- שיעצור אותך מלהרגיש **תהיה כבר אמיתי, איתי, איתה, ועם כל דבר בסביבה ילדותי הוא כבר לא אבל בכלט מסימניי השינויי בתפיסה גם אצלו ~מצו' ..שלא כדרכי ממחזרת~

יערית

New member
אהבה שבלב

מסוג אהבות האלו החד צדדיות,מספיק שזה ממלא צד אחד והוא יכול להאחז בזה לאורך שנים,זה ממלא אותו מושא אהבה,גם מבלי לקבל בחזרה. זו אהבה ששוברת לבבות בד"כ,מבחינתי גם לא יכולה להעריך את המיהל אהבה כמילה בעלת ערך בסוג של אהבה כזו,אבל הייתי שם מכירה את זה. אהבה דו צדדית להבדיל,ממלאה הרבה יותר,מעשירה יותר מצמיחה יותר, מחזקת יותר ובלהב לה בלה-אבל היא הכי בריאה.

הממ...

אהבה ריקה.. כאילו.. אני אוהבת.. ולא מעניין לי כלום..גם לא אתה.. אז מה בעצם אני אוהבת..<טוב היא זאת אוהבת..>

למעלה