גל

MiriOrit

New member
גל ../images/Emo24.gif

מזל טוב על הכחול
אנשים - מעכשיו גם גל מנהלת את הפורום שלנו... אז יאללה... ברכות.....

Eilleen

New member
מגניב לי !

פתאום אני כחולה
נורא רוקדת ושרה לי איני יודעת מה קרה אבל דבר מה קרה לי אני רוקדת כל היום ובכלל זה לא קשה לכל מי ששואל אותי אני אומרת ש.. היום אני כחולה
ולא יודעת למה היום אני רוקדת כל היום היום אני כחולה
ולא יודעת למה אפילו לא יודעת מה פתאום וכל ילדה חושבת לה שאם אני רוקדת אז בטח יש לי חג נפלא שבת או יום הולדת אני רוקדת עוד ועוד במעגל גדול אפילו אם ארצה מאוד כבר לא אוכל לחדול היום אני כחולה...
תודה מירי

dbdfu

New member
דניאל

מזל טוב גלוששששששששששששש........... כל הדברים הטובים בשבוע אחד.....

cosefi15

New member
ואחרון חביב מאחל הברכות יהיה אני :)

מממממממממזללללללל טוב!!!!!!!! והפעם אני כן מתכוון אליך! שיהיה כל טוב! אגב מה ההבדל בין הכחלה להאדמה?

Eilleen

New member
שאני מנהלת והאדמה זה...אההה

אהההההההההההההההה איפה מירי כשצריך אותה?????

הגר לי

New member
בשעה טובה../images/Emo45.gif

עם שיר כזה שהבאת לעצמך מה אני עוד יכולה להוסיף...
תהני!

SHANIA MY MUSIC

New member
../images/Emo23.gifמזל טוב גל!

על היותך מנהלת הפורום החדשה....... איך עשית את זה? ומירי אורית הסכימה? בכל מקרה ברכותיי אין שום התנגדות מצידי.

../images/Emo49.gifגל!!!!../images/Emo25.gif

כל הכבוד וברוכה הבאה לברנז'ה הכחולה
מצטער שלא הייתי כאן בזמן האחרון, אני עסוק במאמצים אחרונים להישאר בעתודה...

ת מ י מ ה

New member
גלושששששש

האחת והיחידה מזל טוב ומזל טוב שסוף כל סוף נתנו למעריצה מספר 1 לנהל את הפורום אז המון מזל טוב אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!

Eilleen

New member
כפרותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

(כן כן הניהול גרם לגנים הפרחיים שלי לקפוץ לכמה דקות) תודה רבה רבה רבה רבה רבה (אני בכלל לא מאיימת על אנשים באמצעי ענישה ורודים כדי שיכנסו לפורום.....בכלל בכלל לא!!)

aviv2222

New member
../images/Emo25.gifגלוש...

טוב..אני לא ממש גולש בפורום הזה אבל מאז ששמעתי שגל פה הייתי חייב לקפוץ לבקר ולברך.. אז גלוש המון המון מזל טוב! אוהב אותך לנצח (שתי נשיקות במצח) ואל תשכחי... משרד הבריאות קובע כי ניהול פורום פוגע בבריאות ועלול לגרום לאימפוטנציה!... אל תשכחי את הסרט..

tkhri

New member
מזל טוב בובה :]

מי יתן ותצליחי להשטלת על כל הודעות הספאם שיש בפורמים ושגל לא ירשום יותר הודעות בשביל לנסות להשיג שיחה ממך. תדעי לך שעם כוח גדול באה אחריות גדולה (כן, ספיידרמן משפיע על אנשים..) ושיהיה המון המון בהצלחה :] חולה עלייך יפיופה :p

למעלה