גל

E u t e r p e

New member
גל../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

קצת מוזר לי לפתוח כזה שרשור אבל כן אתה מתגייס וזה לא שרשור פרידה אלא שרשור ''חסר לך שלא תבוא לכאן כל שבוע'' אז.המ אני עוד מקווה לדבר איתך לפני באייסי וכאלה אבל באמת המון בהצלחה תזכור שהכל בראש, וכל משימה אתה יכול לעשות, באמת. אתה מוכן לזה יותר מהרבה אנשים שאני מכירה ויהיה לך שירות מאתגר ותורם ומדהים. ותחסר לנו פה על בסיס שבועי, אבל כמו שהבנת, אתה תכתוב פה עוד הרבה:], ותוציא עוד המון תסכולים, אבל גם המון חוויות. יהיה מוזר לא לחפור לך באייסי וכו', וטרי היל תגעגע, אבל אני אשמור עליה בשבילך. |מזילה דמעה| עד כאן לחפירה
אז בהצלחה כפרע נתגעגע
אלה

Dawson girl

New member
../images/Emo7.gif

גל שיהיה לך את הגיוס הכי קל שאפשר
ואני יודעת שרוב הסיכויים שהוא לא יהיה קל כי זו מערכת שקשה להסתגל אליה, וזה קרבי והכל, אבל אתה תצליח, כי זה אתה
, ואתה תדע לקחת את זה כחוויה ולהכיר אנשים ולנסות לתרום כמה שיותר, אז אני לא דואגת
שיהיה המון המון בהצלחה בכל זאת, ובאמת חסר לך שלא תחזור לכתוב חוויות
וכמובן לצרף תמונה עם המדים כדי שאני אזיל ריר
יאללה, ניפגש בתחנת רכבת .

DAN1EL

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif ../images/Emo97.gif

זה ממש מפחיד אותי כל פעם שמישהו מתגייס, ברצינות! זה גורם לי לקלוט שהזמן יעבור לי תוך שנייה ובלי שאני אשים לב גם אני אתגייס! שיהיה לך רק טוב שם!

G A L 17

New member
יהה חמודים אתם

זהו .. הכל מוכן ... סיימתי את הקניות בריקושט , אפילו הסתפרתי כי הזהירו אותי לא להשאיר את זה לספר הצבאי , יום חמישי היה גיוס חיל אויר - הלכתי לבית החייל ללות עוד חבר שמתגייס וזה היה כזה מוזר לחשוב שפעם הבאה שאני שם אני זה שמלווים אותו .. אני עוד לא חייל אבל כבר למדתי קצת על הצבא , אני יודע לזהות דרגות , יודע לזהות כומתות ותגי יחידה.. מבין קצת במונחים של הצבא ועוד כל מיני וכאלה וכאלה.. אני יודע שלא יהיה לי קל , לא מבחינה פיזית ובטח שלא מבחינה נפשית - קשה לי שאומרים לי מה לעשות , בבית ספר זה גרם לי ללא מעט בעיות אבל אני מספיק בוגר לדעת שבצבא זה שונה... אז זהו , מחר באה כל המשפחה לארוחה אחרונה , היום כמה חברים שכבר התגייסו באו לשפצר לי כל מיני דברים (יהה זה מסובך אני חושב שכל שבת שאני חוזר אני מתקשר לחברים שיבואו לעזור בשיפצור חחח ) אני לא מגזים כשאני אומר שהחצי שנה הזו מסיום בית ספר ועד לגיוס הייתה התקופה הכי טובה בחיים , בלי דאגול , בלי לימודים , רק בילוים כל יום ... עד היום הצייטנתי בכל דבר שעשיתי , בין אם זה בתחביבים או בלימודים , אני מקווה להמשיך עם זה גם בצבא .. זהו , כותב אליכם היום פעם אחרונה כגל סספורטס מספר תעודת זהות 30098300 (ואת האחרון נשמור לעצמי) שבוע הבא זה יהפוך לטוראי גל סספורטס , מס אישי מממ לא יודע עדין אז באמת תודה שהייתם פה גם כשהיה טוב וגם כשהיה רע , גם כשהייתי שמח וגם כשהייתי עצוב אני אתגעגע גם ונדבר... אגב אלה מקווה שאולי הצבא יעזור לך להדביק תקצב של טרי היל חחח , הורדתי את 308 מקווה אולי להספיק לראות היום לפני הבלאגן של מחר...

גל!../images/Emo105.gif

שיהיה לך המון המון בהצלחה,ולמרות שיהיה קשה,וגם אם תישבר תיזכר באנשים שאוהבים אותך ותתחזק! שתמצא את עצמך בצבא ושבסופו של דבר תאהב את מה שתעשה ותהנה כמה שאפשר,שתפגוש אנשים טובים ושתצבור המון חוויות! יש לי רק טיפ קטן וחשוב בקשר לטירונות-כל פעם שתרגיש שאתה כבר לא יכול,ולא מבין למה המכים צועקים עליכם ללא סיבה וגורמים לכם לעשות דברים מטופשים תזכור שזה רק משחק! תנסה להסתכל על כל החוויה הזאת של הטירונות כמשחק אחד גדול ואולי זה ירכך קצת את ההלם... המון המון בהצלחה ומחכים לשמוע חוויות עוד שבוע!

shira245

New member
גל../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif.

מחר אתה מתחיל מסגרת חדשה עם אנשים חדשים ואין ספק שהולך להיות לך מעניין,מאתגר וגם קשה לפעמים
.אני מקווה שנהנת כמו שצריך בתק' הזו שלפני צבא כי ממחר זה כבר לא סקס סמים ורוקנרול
. אז שיהיה לך גיוס קל <וכמה שפחות טראומטי> ושלא ישאירו אותך שבת על השבוע הראשון
. ותזכור-תמיד חשוך לפני עלות השחר
אז גם כשקשה ואין יותר כוח תזכור שעוד מעט יהיה הרבה יותר טוב
. אז המון המון בהצלחה
ואל תעשה לנו בושות
.

למעלה