גל 7 עמוד 18

harty

New member
גל 7 עמוד 18

אני מסכימה בהחלט לדברים שנכתבו על ידי הרצל אושה אך מוחה נמרצות על ביקורתו כנגד מנהל הפורום. למנהל הפורום אין יכולת שליטה על הברברת בפורום כל עוד היא עומדת בסנדרט הנדרש. אך בהחלט הברברת והשטלטות מסיבית של כותבים מסוימים גרמה גם לי לנטוש את הפורום שהינו בעיקר משעמם אני חוזרת וטוענת כי הפוליטיקה המקומית והארצית בעיקר רוקנה מכל תוכן גם את הביקורת כי המצב שנוצר כיום במישור הארצי ולפני בחירות יוצר כאוס בלתי רגיל ראש העיר יכול לנוח בשקט על כסאו ולא להגיב לביקורות כי אין מי שיפקח עליו. כולל המבקר בעיריה. לכן רבותי וגבירותי גם בבחירות אין טעם להשתתף כי בלאו הכי אין אמונה בפוליטקאים. תנו לאחרים להשפיע ובכך לפחות המצפון לא ייסר אתכם אחרי הבחירות ולבטח לא תצאו מתוסכלים. מבחינתי ש"ס או כל מפלגה ערבית ראויה לשלטון בדיוק כמו ליכוד, קדימה, העבודה וכו" אנני רוצה להצביע אנני רוצה להשפיע ומשאירה את זה לאילו הרוצים לשמש שמן לגלגלי המרבות של השקרנים.

מסכים עם כל מילה

שכתב מר אושה.... ברדק כפי שמתנהל כאן בפורום , לא קיים בשום פורום אחר הן בפורומי תפוז , והן בפורומים אחרים. אני מדבר בעיקר על הביריונות המילולית של שני משתמשים כאן שמנהל הפורום למרות בקשות חוזרות ונשנות שלי או של גולשים אחרים כאן בפורום לא מונע זאת מהם וחבל.... הבריונות המילולית כאן שברה את כל שיאי הרייטינג ואחוזי הצפיה .... בעבר הציע לי מנהל הפורום לעזור לו ולהיות העניים שלו כאן או כפי שמכנים זאת נאמן רשת. אני הרמתי את הכפפה והסכמתי , ...ולצערי המלצותי לחסימה של ביריוני רשת לא התקבלה ואותו ביון מילולי ממשיך במעשיו וללא תגובה של מנהל הפורום. אני שוב קורא מכאן למנהל הפורום מר גיא נתת מספיק הזדמנויות לבריוני המילים הכתובות . בו ואני יעזור לך להעביר הרע מקירבנו ...

sragl1

New member
מעניין למי אתה קורא בריון

הסגן במירפסת לזה שאיימתה על חייו אוו מי שקללת אותו מי הבריון זה מעניין ואייך אתה יודע מה קורא בפורום אחר בתמוז אתה רוצה שנירשום מה אתה כותבשם אני יודע ובימקום להגיד ברדק מעניין אייך אתה ניכנס לפה אים יש ברדק ושוב כמה שילמו לך לרשום מה שאמרתה

ס ד

New member
על כך נאמר: מצא מין את מינו או..

שהם הינו אך.. כמו שאמרתי, תופתעו כיצד אני יודע מי הוא מי בפורום....

פרננדז

New member
רואה פשוט זקנקן רוכב על אופניים.

בשבת נסעתי לטייל וראיתי אותך....

sragl1

New member
אני לא מבין מה את רוצה

כתבת שלא מעניין אותך אז מה רצית במה שכתבת אותו הרצל שושה שכותב בעיתון מיספר אחד לאוביקטיביות מעניין באיזה שם הוא ניכנס לפורום ואני שוב אומר שכול השמות המוזרים בפורום הם הלבשה מי שאמיתי זה שרושם בשמו ויש לא נושא לשיחה ולא כול המוחים על זה והזה אני בתפוז ב18 שמות אז מה מי יחסום

Jen74

New member
גיבורים גדולים - כולכם!!!

נראה אתכם מנהלים פורום כזה שכל יום מישהו אחר מנבל את הפה, מוחקים לו הודעות והוא שולח תגובות מגעילות עוד יותר. להיות מנהל בפורום זה לא דבר של מה בכך ואם יש לכם בעיה עם מנהל הפורום תפנו לפורום משוב. אם הנהלת תפוז תחליט שמנהל הפורום לא מתאים היא תחליף אותו בלי בעיות. כל עוד הנהלת תפוז לא מחליפה את המנהל, כנראה שהוא מנהל את הפורום בצורה סבירה לדעת הנהלת תפוז. במקום להלין את מנהל הפורום תתחילו להתנהל כמו אנשים בוגרים ולא כמו ילדים בגן שמחשקים בקקה וזורקים בוץ אחד על השני.

ס ד

New member
ג'ני, אהבתי את דברייך. ובנסוף, רק

מי שמזדהה בשמו יכול לנהל שיח אמיתי. כי אחרי מסכות ניתן לכתוב הכל ללא חשש. בזיהוי אמיתי חושב פעמיים הכותב. יש לגנות ולהוקיע את הפוגעים בגיא.

lj101

New member
קראתי בגל שבע היום את מה שכתב

הרצל אושה ידידנו לשעבר כנראה. תגובה זו תועבר כפי שהיא לעיתון בשבוע הבאה : 1. פורום תפוז הוקם ע"י מר גיא מנשרוב, אישור ההקמה ניתן לגיא מנשרוב המנהל ולא לאף אחד אחר !, לכן הסמכות במידה ויש, היא רק להנהלת תפוז ולמנהל הפורום. 2. הח"מ משתתף פעיל בפורומים אחרים ומנסיוני מתנהלת רמת סינון כזו או אחרת בעניין ההודעות ואף לפעמים המשתתפים מתעלמים מכותב זה או אחר, אשר לא נראה להם, לאחרונה אף גילתי שפורום מקביל של תפוז עשה סינון להודעות חדשות אשר מאושרות ע"י המנהל ולכן יאמר לזכותו של מנהל הפורום רמלוד כי נותן במה כמעט חופשית לכל דעה למעט קללות ו/או הוצאת דיבה שנמחקות על ידו, מילים בוטות רבותי אינם בגדר עבירה, ועל זה נאמר כל אחד אחראי על מוצא פיו. 3. פורום רמלוד אינו שייך לעיריית לוד או רמלה לכן כל פנייה לראש עיר זה או אחר בעניין הפורום היא בגדר הפעלת שיקולים זרים לגבי מטרות הפורום ואולי גם ניסיון לסתימת פיות. 4. בעיר רמלה מופעל פורום רשמי לתושבים ושכל הודעה בו מסוננת ע"י המפעילים ולכן אינו יכול בכלל להוות אלטרנטיבה להבעת דיעה כלשהיא. 5. התעסקותו של כותב המאמר לעניין שעות הכתיבה בפורום בנסיון לדאוג כביכול לנצול מקום העבודה לפעילות מסוימת אינה מעניינו של הפורום ולא של מנהליו, לכן אם יש בעיה למי מהכותבים יפנה למקום עבודתו של כותב ויעביר את המידע הרלוונטי. 6. תושבי רמלה מוזמנים לביקור בפורום ואף להשתתף ולקחת חלק פעיל ביצירת דיונים חדשים, רק חבל שעצם ההתעסקות בענייני העיר לוד תופס מקום נרחב יותר, וחברים מסויימים מתעלמים מדעות אחרות. בברכת שבת שלום LJ101

מר הרצל אושה

1 .היה וישאר אחד הכותבים , האמיתיים והמוערכים על ידי ועל ידי הרבה גולשים וותיקים כאן בפורום. 2. מנהל הפורום מתיר יותר מידי בריונות מילולית ,לא חוסם ,ולא נוקט שום פעולה הרתאתית אמיתית לבלימת התופעה של הביריונות המילולית כאן...

sragl1

New member
אתם מבינים מי החברים של סוסה {השושה

הסגן של מירפסת ועוד כמה שמקבלים שכר מבני רגב

ס ד

New member
KJ101, מאמץ בחום כל מילה שלך.

עיקרון הפורום בפרט והאנטרנט בכלל הוא חופש הביטוי במגבלות מאוד מצומצמות כפי שציינת. דיונים משפטיים וציבוריים רבים נערכו בשאלות שהעלית והוחלט שאין לכפות צנזורה על האינטרנט. פורומים שאין בהם חופש כפי שיש בפורום שלנו אינם ממלאים את יעודם. לעניין הבוטות בתגובות, אני חולק על גיא בקלות שבה הוא מוחק תגובות. בזמנו הבאתי כדוגמא את הכותבת סלבי קשת מידיעות שקראה לביבי ביביהו ולשרן דגנרל ועוד.. שימוש בבטויים שכאלה בא לבטא הערכה על משהו... אני חושד באלה שטוענים כלפיי על בריונות מילולית שכן אחד המבקרים שלח לי מסר אישי הכולל איומים ומילים גסות שמקומם לא יקירם. אז, שלא יעבדו עליכם. חוץ מזה, רבים מחכים שרק אמעד במילותיי כדי שיוכלו לתבוע אותי, עם לא עשו כן עד כה, כניראה שלא נתתי להם סיבה טובה לכך... אז להגדיר אותי בריון זה לא הגזמה זו מציאות מגוחכת של עיר כמו לוד. בקשר למועדי התגובה... לא צריך להיות שרלוק הולמס כדי להבין שזאת וזה וההוא הם כניראה אותו מקור בפורום... נפתיע אתכם בהמשך. אגב, על שינוי השעה במחשב שמעתם?

למעלה