גל"צ דרך האינטרנט

גל"צ דרך האינטרנט

אני מנסה להקשיב לגל"צ דרך האינטרנט וזה עובד די טוב - אבל למשך 15 דקות לכל היותר. הקליטה מפסיקה משום מה תוך 2 עד 15 דקות (ממוצע 10 דקות) ואז אני מקבל הודעה ב- MEDIA PLAYER שהקשר נותק. אני לוחץ שוב על PLAY ואז אני מקבל את גל"צ עוד פעם לעוד 10 דקות... וחוזר חלילה. מישהו נתקל בבעיה דומה? האם זה בעיה בגל"צ או רק אצלי? למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?

yosense

New member
סטאטוס - תן לינק לגל"צ

לדעתי זה תלוי במהירות החיבור והפרוססינג. השידור עובר באפרינג ( לא מכיר תמושגים בעברית )- ואחר כך משמיע.

הנה הלינק

http://gifs.msn.co.il/media/glz.asx החיבור שלי לאינטרנט די מהיר (כבלים - 2Mbps). המחשב גם כן מהיר ומריץ Windows 2000. גירסת ה- Media Player היא 6.4 (לא עשיתי UPGRADE מסיבות SPYWARE ידועות...). אצלך הכל עובד בסדר? כמה זמן לוקח למחשב שלך עד שהוא מתנתק מגל"צ?

RALL

New member
Here is an all-in-one link

I find very usefull. http://kol-israel.com/​

DJNYC

New member
גל"צ ותחנות אחרות.

אצלי גל"צ וגלגל"צ מתחברים בלי בעיה, ולא מתנתקים. שבוע שעבר היתה בעיה גם גל"צ וגלגל"צ אבל היא סודרה. אם אתה רוצה לשמוע את כל התחנות הישראליות המשדרות ברשת, גש למנגל ותחלץ על הקישור של "מה נשמע?" - יפתח לך אזור שבו תוכל לזפזפ בין כל התחנות העבריות. דניאל

az ma

New member
ניסיתי למשך 15 דקות

עבד ללא בעיות. נכנסתי דרך קול-ישראל...

עובד אצלי ימים שלמים בלי הפסקה

איזה בזבוז של BANDWIDTH... הבעיה לא בגל"צ. היא יכולה להיות במודם, בקו או בISP שלך.

לא - אני ביל בי ../images/Emo6.gif

תראה - לפי הודעתך אני מבין שהבעייה לא בגל"צ. אז אני מנסה ללכת אחורה ולראות מה יכול להיות לא בסדר אצלי: ה- ISP או המחשב. למען האמת, הבעייה קיימת משני מחשבים שונים בבית (שניהם מריצים W2K עם WMP 6.4). לכן, אני חושד שהבעייה היא או ב- ISP או ב- FIREWALL שלי שדרכו מתחברים כל המחשבים בבית לאינטרנט. תודה על האינפורמציה - אני בטוח שהיא תועיל מאוד בדרך ל- troubleshooting מוצלח.

yosense

New member
גם אצלי גל"ץ זורם ללא הפסקות

אחרי שאני מריץ אותו כמה שעות. ואצלי החיבור בסך הכל 250ביטס- אדאסאל ומחשב ישן 333 מגהר"ץ 128 ראם. בהצלחה

אצלי 103FM זורם ללא הפסקות

אבל לא גל"צ. ההבדל היחיד שאני רואה כרגע הוא ה MEDIA PLAYER. מה שגורם לי לחשוב שהבעיה אינה ב- ISP שלי. יש לי חשד שה- WMP מנסה כל כמה זמן להתחבר לאתרי אינטרנט שנחסמו ע"י ה- FIREWALL שלי... אני צריך לבדוק את העניין יותר לעומק. רדיו 103FM היה די נחמד בהתחלה, אבל כבר מתחיל להימאס לי מוורדה-רזיאל-ז'קונט "הפסיכולוגית האגרסיבית"...

yosense

New member
סטטוס תקח בחשבון (בהמשך נושא)

שהתוכנות של מיקרוסופט מבצעות אין ספור פעולות חוץ מהשרות המוצהר של כל אחת. וזה כולל שידור אינפורמציה החוצה ואיסוף והעסקת מערכות בתוך המחשב פנימה. אצלי הוינ-מדיה משדרת את כל התחנות , בדרך כלל ללא הפרעה. כאשר יש עיכובים, אני מייחס אותם לקשיים בסרברים התומכים בשידור. יתכן אגב, שדווקא בארה"ב, מבצעות התוכנות של מיקרוסופט איסוף נתונים נוסף ושהעברה מוגברת של נתונים, בגלל האינטרס שלהם בקהל הבית.

תודה על הלינק. לא שיש לי מה להסתיר

מ- GOOGLE אבל למקרה שתרצה לחסום את ה- COOKIES שלהם, זה היום מאוד פשוט לעשות עם IE6 ו- MOZILLA. אם יש לך דפדפן שאין לו את היכולות האלה, אתה תמיד יכול להשתמש ב- PRIVOXY.

yosense

New member
לא מסתתר מאף אחד

לא ממיקרוסופט ולא מגוגל. הקוקיז מפריעים לי אם הם מקפיצים לי פרסומות מאתרים שמפריעות לי ואז לא נשאר לי אלא לסלק את הקוקיז. מה שאמרתי מקס זה, שמאחר והתוכנה משתמשת בו זמנית בהרבה יותר זכרון מאשר נדמה לנו, היא מתקשה דווקא בדבר שלשמו היא פועלת. וזה לא רק איסוף נתונים מהמחשב והעברתם למרכז נתונים, אלא גם למשל חיפוש תמלילים, סרטים, אינפורמציה רלוונטית לזמרים, אתרים מקבילים, אתרי הורדה ומכירה של המוזיקה שאתה משמיע, הצעות תכופות לשרותים נוספים וכו'. חוץ מהעתקה של כל פרט פעילות שבחרת. אם בנוסף לזה יושב לך גם מיסטר אקספלורר6וגם איזה תותח בטחוני כמו נורטון, אז יש לך לישכת מודיעין ושליטה ולא מה שנדמה לך - מחשב שלך. אל אין מה להתפלא אם רוחב הפס שנשאר להעברת סטרים סאונד יתכווץ, והמחשב יאלץ לקחת אויר ולעשות באפרינג מידי פעם על חשבון המוזיקה.

נכון מאוד - הנה קישור לטובת כלל

הקוראים. לחצו כאן כדי לקרוא (ואולי גם להמתיק במידת מה את רוע הגזירה). http://www.petri.co.il/wmp_spyware.htm

למעלה