אתה ממש חי בסרט...
בתור אוהד אוסישקין אני לא מצפה ממך לחשוב שיש קהל יותר טוב מכם.
מבחינתי אהדה נמדדת לא רק בכמות, אלא גם באייכות, בתוכן השירים, בצורת ההתנהלות.
יש הרבה דברים בהם אני מעריך את הקהל שלכם, אבל גם המון סלידה.
רק אחרי שהקהל שלכם באמת יתבגר, ויהיה יותר אוהב מאשר שונא, תהיה לכם את הפריווילגיה להחשב "הקהל הטוב בליגה"
וכל עוד אוהדים שלכם ימשיכו ללבוש חולצות סטייל "שתהיה שואה למכבי" וישירו לאשקלון "שיפלו עליכם קסאמים"
אתם מבחינתי מהקהלים הגרועים בליגה, ומאלה שמדרדרים את הספורט ואת אהדתו.
סתם לשם השוואה, כשגלעד שליט הגיע למלחה למשחק של הפועל נגד מכבי, איך קיבלו אותו? במחיאות כפיים סוערות(למרות שהיה ברור לכל אוהד הפועל בהיכל שגלעד אוהד מכבי)
תגיד...אם בדרבי שיהיה בבית מכבי...גלעד שליט יגיע כאורח כבוד עם צעיף צהוב עליו, איך אתם חושב תהיה קבלת הפנים שלו?
ותענה לי עם יד על הלב, ולא בצורה פופוליסטית.
ולגבי הקהל של חולון...הם אפילו יותר גרועים מהקהל שלכם.
הם אומנם לא עושים שימוש ציני בשואה ובקסאמים, אבל הם חבורה של עארסים חוליגנים מהזן הנחות ביותר.
הם אלימים, הם גועליים, הם בהמתיים, ולולא הכמות שהם מביאים, הייתי אומר שהם הדבר הכי מיותר בליגה.
אבל עדיין, כל עוד הם מביאים 1,000 לכל משחק בית, ו100-200 לכל משחק חוץ, יש להם זכות קיום בליגה(לפחות עד שיגיעו קהלים אחרים איכותיים סטייל רמת גן והפועל חיפה, ואז באמת מצידי שירדו ליגה)
אבל ברצינות עכשיו, אם אתה חושב שהקהל של חולון טוב משל הפועל ירושלים ושל מכבי ת"א...אתה פשוט חי בסרט.
(אפילו הקהל של חיפה שבא בחצי מהכמויות, אבל מורכב מאנשים תרבותיים, עדיף בהרבה)
צא קצת מהבועה שלך...כנראה שהייתם יותר מדי זמן בלאומית, דברים השתנו בעשור האחרון...