גל מקל חי בסרט

גל מקל חי בסרט

מילא שבגלל שטויות הוא עוד לא מצא קבוצה , גם עכשיו הוא רוצה מירושלים שעיף שחרור מיידי , לא לאנ בי איי , אלא לאירופה.
דהיינו , מגיע לו באמצע עונה , ואם איזו פישרית אירופית רוצה אותו ובא לו , הוא קם ועוזב , מי יקח אותו ככה? מי הוא חושב שהוא?

tristan79

New member
גליל סתם נואשת

לא בטוח שדווקא מחליף לברנר זו הבעיה שלהם. בעקרון בסגל של ליובין יש רכז זר (קני הייז) ו 2 רכזים ישראלים צעירים (טישמן ובית יוסף) וגם לא חסרים גארדים בעמדה 2 אז אני לא בטוח שדווקא זה החור שצריך לסתום שם.
מצד שני גל מקל הוא כן מסוג השחקנים שיכולים לנהל קבוצה ואין ספק שגלבוע\גליל צריכה מישהו שינהל את העניינים שם.

אתה ממש חי בסרט...

בתור אוהד אוסישקין אני לא מצפה ממך לחשוב שיש קהל יותר טוב מכם.
מבחינתי אהדה נמדדת לא רק בכמות, אלא גם באייכות, בתוכן השירים, בצורת ההתנהלות.

יש הרבה דברים בהם אני מעריך את הקהל שלכם, אבל גם המון סלידה.
רק אחרי שהקהל שלכם באמת יתבגר, ויהיה יותר אוהב מאשר שונא, תהיה לכם את הפריווילגיה להחשב "הקהל הטוב בליגה"
וכל עוד אוהדים שלכם ימשיכו ללבוש חולצות סטייל "שתהיה שואה למכבי" וישירו לאשקלון "שיפלו עליכם קסאמים"
אתם מבחינתי מהקהלים הגרועים בליגה, ומאלה שמדרדרים את הספורט ואת אהדתו.

סתם לשם השוואה, כשגלעד שליט הגיע למלחה למשחק של הפועל נגד מכבי, איך קיבלו אותו? במחיאות כפיים סוערות(למרות שהיה ברור לכל אוהד הפועל בהיכל שגלעד אוהד מכבי)

תגיד...אם בדרבי שיהיה בבית מכבי...גלעד שליט יגיע כאורח כבוד עם צעיף צהוב עליו, איך אתם חושב תהיה קבלת הפנים שלו?
ותענה לי עם יד על הלב, ולא בצורה פופוליסטית.

ולגבי הקהל של חולון...הם אפילו יותר גרועים מהקהל שלכם.
הם אומנם לא עושים שימוש ציני בשואה ובקסאמים, אבל הם חבורה של עארסים חוליגנים מהזן הנחות ביותר.
הם אלימים, הם גועליים, הם בהמתיים, ולולא הכמות שהם מביאים, הייתי אומר שהם הדבר הכי מיותר בליגה.
אבל עדיין, כל עוד הם מביאים 1,000 לכל משחק בית, ו100-200 לכל משחק חוץ, יש להם זכות קיום בליגה(לפחות עד שיגיעו קהלים אחרים איכותיים סטייל רמת גן והפועל חיפה, ואז באמת מצידי שירדו ליגה)

אבל ברצינות עכשיו, אם אתה חושב שהקהל של חולון טוב משל הפועל ירושלים ושל מכבי ת"א...אתה פשוט חי בסרט.
(אפילו הקהל של חיפה שבא בחצי מהכמויות, אבל מורכב מאנשים תרבותיים, עדיף בהרבה)

צא קצת מהבועה שלך...כנראה שהייתם יותר מדי זמן בלאומית, דברים השתנו בעשור האחרון...

1krembo1

New member
נו באמת

אפשר לשאול מתי בפעם האחרונה היית במשחק של חולון?

נכון, זה עדיין לא מושלם ויש תופעות (מעטות מאוד, והן הולכות ופוחתות מעונה לעונה) שהייתי שמח שיעלמו, אבל עדיין אי אפשר להתווכח עם זה שזה הקהל שמגיע בכמויות הגדולות ביותר בליגה למשחקי חוץ,
ממלא כל משחק את הפחים, תומך ומעודד גם בזמן הפסדים, המון שירים חדשים ומקוריים שאין לאף קבוצה בארץ, תפאורות מטורפות למשחקים ועוד...

נראה לי שאולי אתה צריך קצת לצאת מהבועה ולהבין שדברים השתנו ואפילו בצורה דרסטית.

צ י נ י

New member
אין לך מושג שזה פשוט מביך

ראשית, אני לא אוהד הפועל ת"א אלא הפועל חולון.
אם הקהל של נמדד בכמות אז אין ספק בכלל מי הקהל הטוב בליגה, אין עוד קהל כמו הפועל חולון שנוסע אחרי הקבוצה לכל מקום, ממלא את האצטדיון בכל משחק ב2000-2500 אוהדים שמעודדים ללא הפסקה,
הן בניצחונות והן בהפסדים. אפילו אם זה 20 הפרש בפיינל פור כמו בשנה שעברה.
לפני חמש וחצי שנים אוהד אחד מטומטם זרק חזיז ומאז כל הזמן מזכירים את כאילו מדובר בכל הקהל.
מה טוב בקהל של מכבי? זה שהוא רץ לחניה כדי לא להיתקע בפקקים? זה קהל מגעיל, מתנשא ומייצג את כל הרע שיש לנו במדינה.
אוהדי הפועל ת"א הם קהל נפלא שהיה חסר מאוד לליגה וכולי תקווה שהקבוצה תתקע יתד בליגה הראשונה. במיוחד שהקבוצה נותנת לישראלים כ"כ הרבה לשחק.
אוהדי מגדל הם קהל מעולה אבל מלחיץ, זה לא מיקרה שכל המאמנים הבכירים בליגה לא הצליחו שם.

Puskas

New member
יש הרגשה שאנשים חיים על סטיגמות

הקהל של הפועל כבר לא שר שירי שואה ומקרים כמו האוהד משבוע שעבר הם בודדים בים של אהדה חיובית.
הקהל של חולון מאז תקרית הנפץ השתנה מאוד וגם הם היום חיוביים ומגיעים במסות מרשימות מאוד.
אין ספק ששני הקהלים הללו יחד עם אלו של הפועל י"ם ושל ראשל"צ הם הקהלים הטובים בליגה BY FAR.

למעלה