גל מאמי...

גל מאמי...

1. מה זה המיספרים ליד השמות של הפרקים? 2. שימי
שכשאת מגיבה על הודעה ישנה היא לא קופצת ולא שמים
אליה. יש לכך 2 פתרונות- א. להוסיף כותרת לשרשור (אחד היתרונות שיש לך בתור מנהלת), ואז הוא יקפוץ עוד 72 שעות ב. לפתוח שירשור חדש.

~*~gaL

New member
כמובן, תשובות -

1. ה-7 וה-8 הם מספר העונה, וה-10 וה-17 הם מספר הפרקים שבעונה זו. 2. אני פשוט לא רוצה לגרום לאי סדר ואני רוצה שהכל יהיה מרוכז. זו לא בעיה כזאת גדולה לרדת עם העכבר עד לתחתית העמוד, נכון? :) (מתי זה לא קפץ? אני לא זוכרת הודעה שלי היום שלא קפצה.. וגם אם כן, אז היא לא הייתה חשובה.. או שאני פשוט עייפה מהחום).

עייפה מחום!

אני לא יכולה לסבול את החום הזה יותר! איזה עצבים! אני ראיתי כמה הודעות שלך כתובות אי שם למתה... אבל אם את אומרת שלא אז יכול להיות שעד שאני ראיתי אותן הן כבר נדחקו... בכל מקרה, אם את כותבת הודעה בקשר לשירשור ישן תתני כותרת לשירשור, ותשרשרי את ההודעה לכותרת. ככה זה יקפוץ. או... תפתחי נושא חדש... עדיין אין בפורום שלנו כל כך הרבה הודעות שיהיה קשה להתמצא, אז אין בעיה... חוץ מזה, תמיד את יכולה לשרשר את ההועות לשרשור הקושם אחרי שסיימנו לדבר אליהן. חוץ מזה... את יודעת איך מחליפים את הטאג ליין? ראיתי באיזשהו פורום שהכניסו לטאג ליין שירשורים... אז אם יש שירשור מעניין הוא יכול להיכנס לשם... נ.ב השורש ש-ר-ש-ר חזר הרבה יותר מדי פעמים בהודעה הזו.

~*~gaL

New member
בקשר לטאג ליין..

אני רציתי לשים שם שרשור, אבל רציתי.. איך לקרוא לזה.. שרשור חשוב, או שחשוב זו לא המילה.. בכל מקרה, אני אנסה לעבור שוב על ההודעות בפורום ולחפש משהו שמתאים לטאג ליין.. ותגידי, שירה, את מנהלת איזשהו פורום? נשמע כאילו יש לך ניסיון :)

ממש לא!

לא מנהלת שום פורום... אבל גולשת הרבה... ומספיק זמן כדי להבין איך דברים עובדים. את יכולה לקחת שירשור על פרק מסויים או משהו... ולכתוב בטאג לין "אריק לה סאל עוזב את אי אר- מה חשבנו..." או כדומה.

~*~gaL

New member
את מתאימה לנהל אבל..

יש לך איזה נושא שמעניין אותך? אני מוכנה כמובן להמליץ עלייך לניהול של משהו (ולא רק עליה, על כל אחד מהפורום הזה - כולכם מקסימים
) וכן.. אני אעשה את זה באמת..

למעלה