ג'ל לשיער

בלגאנים

New member
ג'ל לשיער

אני משתמשת מדי יום בג'ל מסדרת "Cool- חזק במיוחד" (ככה קוראים לזה) לצורך קוצים בשיער. מישהי אמרה לי שזה מסוכן לשיער לאורך זמן וגורם לנשירה. האם זה נכון? זה מפחיד אותי נורא.
 

Scandalous

New member
אני לא חושבת שהג'ל ../images/Emo58.gif

עצמו גורם לנשירה אני חושבת שזו העובדה שרוב האנשים אף פעם לא שוטפים אותו כמו שצריך מהשיער ואז הוא נשאר על הקרקפת וחוסם את מעבר החמצן לעור אז פשוט כשאת חופפת תשתדלי להוריד את כל הג'ל אני משתמשת בחומרים לשיער כבר 3 שנים בערך ולא קרה לי עוד מצב של נשירה אז אני חושבת שלחפוף טוב ולהוריד הכל זה הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות כדי למנוע נשירה
 

בלגאנים

New member
צודקת, ג'ל צריך להשאיר כמה שפחות

על השיער כשאני חוזרת הביתה אני ישר שוטפת את זה עם מים, בנוסף לחפיפת ראש בערב. ואני מקווה שזה ש-3 שנים לא קרה כלום זה באמת מדד שלא יקרה אחר כך כלום.. בכולופן, תודה על התשובה!
 

אן מרי17

New member
מצד שני...

גם לחפוף כל יום מזיק לשיער, עדיף לא להתעסק בשיער יותר ממה שצריך, אמרת שיש לך קוצים? משמע השיער קצר? את בת 21? אני לא חושבת שיש לך סיבה להכנס ללחץ אני חושבת שיש לך עוד שנים מרובות עם ראש שעיר (במובן הטוב של המילה).
תמשיכי לשים ג'ל כרגיל אבל בערב לפני השינה תשטפי (לשטוף מספיק, לא צריך לחפוף תמיד).
 

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אני אמרתי את זה. ג'ל גורם לטווח הרחוק נשירה יותר מהירה. חוצמזה שכמובן שזה לא בריא ג'ל כי הוא חונק את השערה ולטעמי ג'ל לבנים זה בכלל לא יפה.
 
למעלה