ג'ל לשיער

ג'ל לשיער../images/Emo9.gif

שלום רב סיפרו לי שיש ג'ל לשיער שצובע את השיער לכחול... ובמים זה יורד... אז יש לי שאלה, יש באמת כזה ג'ל? וכמה הוא עולה? ואיפה ניתן לרכוש אותו? תודה

Shy Guy

New member
אני לא בטוח אם ההגדרה הנכונה היא "ג'ל".. :)

אני זוכר שלפני כשלוש שנים (אם אני לא טועה) היה איזשהו מוצר שהיית בעזרתו יכול לצבוע למשל איזשהו פס בשיער בצבע כחול, ירוק, ורוד ועוד.. נראה לי שזה הגיע עם מין מברשת שכזו ואני די בטוח שזה צבע שהיה יורד בקלות. ניסיתי לאתר את המוצר בחיפוש קצרצר בגוגל, אך ללא הצלחה, לצערי.
אנסה בשנית בהמשך השבוע, כשיהיה קצת יותר זמן. :)

Shy Guy

New member
ניסיתי לחפש בשנית, אבל ללא הצלחה, לצערי..

ראיתי שהמליצו לך, ככל הנראה, על הג'ל שחיפשת – הכוונה שלי הייתה לאיזשהו מוצר ששווק פעם כצבע זמני לשיער ולא כג'ל בצבעי ניאון.. :) בכל אופן, מקווה שההמלצה של jhshadi תרמה.

jhshadi

New member
ראש כחול.. ../images/Emo3.gif

בפורים שנה שעברה חילקו סמפלים (דגימות) של ג'ל עם צבע לשיער. זה הגיע בצבעי ניאון (צהוב, כחול וורוד) אני זוכר שלקחתי סמפל אחד אולם לא יצא לי להשתמש בו כך שאני לא יכול להעיד על טיב המוצר אך כמו שציינת זה נשטף במים. אני לא זוכר את שם המוצר אבל אני זוכר שהוא היה של וולה (Wella). ומחיפוש קצר בגוגל מצאתי את המוצר הזה (בלינק למטה)...

jhshadi

New member
בבקשה..

את דוגמיות הג'ל של וולה חילקו בסופר-פארם (או בניו-פארם... אני מתבלבל ביניהם) לכן אני מתאר לעצמי שניתן לקנות באחד מהסניפים שלהם. קח בחשבון שזה היה לפי שנה ואני לא בטוח שהם עדיין מוכרים את זה אולם לשאול לא עולה כסף. את הג'ל לא של וולה אתה יכול לקנות מהאתר שצירפתי בהודעה למעלה. הם עושים משלוחים ולמוצר הזה אין דמי משלוח כך שזה יוצא זול (5 ש"ח עד הבית) למרות שאני ממליץ לך להגיע לחנות שלהם בארלוזורוב 53 (תל אביב) לנסות ולראות את המוצר לפני שאתה קונה. למה אתה צריך את זה? משהו ספציפי או סתם להוסיף צבע לחיים?

למעלה