גל-איך יצאה הסחינה?

גלcom

New member
מחר נדע......לא לביתר ירושליים כן!

מת על עוד איזה בדיחה .......מחמדון? טוב...משהו שמתאים לפורום בזמנים אלו....: ברונטית,ג``ינג``ית, ובלונדינית נתקעות על אי בודד.(נתקעות) הם מוצאות בקבוק...משפשפות אותו ויוצא שד. השד אומר להן:יש לכן שלוש מישאלות,כל אחת מישאלה. אז הברונטית אומרת:``אני רוצה לחזור הביתה``...פוף...היא בבית.. הג``ינג``ית אומרת:``גם אני רוצה לחזור עכשיו הביתה``...פוף..היא בבית. ואז..הבלונדינית אומרת:``וואלה,איזה מן חברות מפגרות אלו? אני רוצה אותם פה עכשיו!`` בקשר לסחינה ....מחר נדע איך יצאה...אני בטוחה שעשר!!! כמוני ...לא? ממליצה לך לאכול ....ייצאו לך עוד הפלצות!....המון... אגב הרגל שם של עגל...........לא של צפרדעית!!!:cool:)

גם השחורה ביקשה מישאלה

שהעוף מהפריזר ישנה צורה.. ואופס ... יש לי עוף ביין... לבית``ר ירושלים אין שום סיכוי... כדאי לאהוד את הראש לאריות...

גלcom

New member
ומה עם מכבי תל-אביב?

שם יש לי בני דודים .........פןף..........הינה אתה..........קצת שרוף...לא?

מוקצה מחמת המיאוס

לבית``ר יש עוד איזשהי הערכה כאן אך הבן משחק במכבי חיפה ואן ברירה-שרופים!!

גלcom

New member
ומה עם זוהיר בהלוללללללל?

מה איכפת לי מכדורגל או כדור-סל מספיק יחזקאל תקוע בערוץ הספורט....... אל תכניסו לי לכאן גם....כדורגל למרות.......שהכל זה ספורט! וברוח ספורטיבי זו לפני שאלך לאכול סחינה...עם רגלית .................................... שני פוזלים רבים..אם זה מזלג או שניים. הראשון אומר אחד השני אומר שניים. הם רואים איש...ושואלים אותו כמה מזלגות יש פה? האיש אומר: ``מה,שלושתכם מנסים לעבוד עלי?``.........אה?

גלcom

New member
נהנית לשתף את כולם בניחוחות!!

ואם זה מפריע למישהו מצדי......שייחנק(זו גם אופציה)! (אצלי מזמן האסימון נפל)

עם אחריות לכל החיים

האסימון לא נפל ולא יפול וזהו אסימון זהב להפלצות לכל החיים-העתיד עוד לפנייך!!!

גלcom

New member
תמיד אהבתי חציל שרוף...

יותר נכון הביפנוכו של החציל הוא הכי טעים!!! עם מיצים או בלי... אבל מה עושים עם חציל שכבר מרוב שהוא שרוף...גם הקליפה שלו שרופה? תגיד.......מה השעה שם??????? לא הולכים לישון מה באשר זמן איכות עם טלי????????? אה בטח זה בגלל העוף ביין.........התחלת להתעסק עם פרגיות???????שובב!

למעלה