גלשני סקשיין מה אתם אומרים עליהם? מישהו גלש עליהם? שמע על מישהו שגל עליהם?
א אודלינה New member 7/6/06 #1 גלשני סקשיין מה אתם אומרים עליהם? מישהו גלש עליהם? שמע על מישהו שגל עליהם?
B Ben Dor New member 8/6/06 #8 יו את ממש מציקה את יודעת!? עזבי אנלא יגיב.. אין לי כוח לחפירות שלך! ואת לא תגידי לי אם לקבוע או לא!
א אודלינה New member 8/6/06 #11 וכנסי הסבר כדי שתביני... אם את אומרת שהם סבבה ואת בכל לא גלשת עליהם? ואם אני אקנה אותם ואדפק? חשבת על זה? להבא.. כדי לא להטעות אנשים
וכנסי הסבר כדי שתביני... אם את אומרת שהם סבבה ואת בכל לא גלשת עליהם? ואם אני אקנה אותם ואדפק? חשבת על זה? להבא.. כדי לא להטעות אנשים
B Ben Dor New member 8/6/06 #12 תלמדי לקרוא! אמרתי שהם נראים!! סבבה לא אמרתי שהם סבבה! ואיך אפשר לקחת איתך דברים באיזי איך?!!?!? גרררררררררררררררר
תלמדי לקרוא! אמרתי שהם נראים!! סבבה לא אמרתי שהם סבבה! ואיך אפשר לקחת איתך דברים באיזי איך?!!?!? גרררררררררררררררר
א אודלינה New member 9/6/06 #14 תרבות יש לך? לא. בסך הכל לא פירשתי נכון,את לא צריכה להתעצבן מכל מילה שלי זה לא בריא
M maorubin New member 9/6/06 #15 גן תפוז חזר לפעולה? הי אומרת מילה ארחת מגיבה ואז יש ריב ענקי... אולי תפסיקו?!
0 068 New member 9/6/06 #17 אז רק מודלים ישנים שבירים? כי אם כן אז לא שווה לקנות שם גלשני יד שנייה \=