גלשני אוויר

מוריתי

New member
גלשני אוויר

שלום קוראים לי מוריה , ראיתי תחרות של רד בול ב"מסע עולמי" בטלווזיה שהיה בריו וממש התאהבתי בגלשון-רוח יש לי המון שאלות בקשר לספורט הזה שאשמח לשמוע מאנשים שגולשים.. איפה לומדים וכמה זמן ההכשרה ? האם צריך כושר גופני גבוה? אך החוויה? יפה גולשים? מה רמת הסיכון בה? אשמח לקבל תשובות:)

התאהבת רק בגלשן האויר או גם

בירון הגולש? בכל מקרה, תיכף תקבלי צרור תגובות לשאלותייך...

תשובות למוריה

א. זה לא גלשן רוח אלא גלשן אוויר. ב.יש לך "המון" שאלות אבל אני ספרתי רק שש. ג.לומדים בדר"כ בבית ספר "עגור" בבת ים. זמן הכשרה, תלוי בכשרונו של החניך ושל המדריך. ד. כשר גופני - כן, גבוה - לא בהכרח. ה.איך החוויה, אם תשוטטי קצת באתר, אולי תקבלי אפס קצהו של מושג. ו. יפה גולשים? לא הבנתי את השאלה. ז. רמת הסיכון? זה עניין לסטטיסטיקה. אני נפצעתי פעמיים ביותר מעשרים שנות גלישה, אבל ראיתי במו עני אנשים שנהרגו (משהו כמו מקרה מוות אחד כל שלוש שנים בממוצע). ז. (שוב "ז")- אני מנחש בין שורותיך שאת צעירה מאוד. כתבת "שהתאהבת" בגלשן, אולי זאת רק משיכה מינית...את יודעת, בגיל מסויים עוד לא ברור ההבדל. בכל אופן אם יש לך עוד שאלות את יכולה לשאול אותי או אחרים במסנג'ר

חגי

New member
אתה יודע שאתה מקלקל לי את הכיף

להיות נבזי? להלן הערותי - בתכנית שראית בטח לא ראית כלום אז ממש לא ברור ממה ההתלהבות. לימוד הספורט בארץ הוא תהליך קשה ומתיש פיזית ומעטים שעומדים בו. הטיסה עצמה כשהיא נעשית לצורכי ההנאה היא בהחלט אחד הדברים ששווה לחיות בשבילם. מקרי מוות- נדיר מאד , הסטטיסטיקה בעשרים השנה האחרונות ירדה ל- 1 בעשור. תאונות קשות עם אשפוז וניתוח בבית חולים בערך 1 ל 5 שנים. התאונות תמיד נגרמות בגלל טעות גולש בשיקול הדעת. לגבי שאלת ה"יפה גולשים" - יש כאלה שכן ויש כאלה שלא... כמו בכביש.

SENTINEL 1

New member
ממקור ראשון../images/Emo140.gif

כנסי לקישור למטה לגבי כמעט כל שאלותיך(בלינק שאלות נפוצות). אם תרצי לדעת יותר את מוזמנת ליצור קשר ישיר-במסרים אישיים או פשוט להצטרף ליום פעילות בשטח ולשמוע מי צוחק ומי דובר אמת. נכון להיום ישנו רק בי"ס אחד פעיל-עגור שמו-שלמרות שזה ישמע לך אולי קצת יקר-תגיעי שם לרמה טובה ובטוחה,אם תצרי קשר דרך האגודה יהיה אפשר לסדר לך מחיר טוב יותר. עד כאן לבינתיים, מקווה שעזרתי. יו"רון

shlomi toples

New member
מיקי וחגי נשמות טובות

שני מכורים לספורט.... שאם היו יכולים להעביר את ההנאה שבספורט באותה צורה שהם מתארים את שאר הדברים.... יכול להיות שהיו לנו יותר חברי אגודה ופחות ציניקנים .... מאחל לך שתוכלי להשלים קורס בגלישה אווירית אין יותר כיף מזה..... כל התשובות בקישור של ירון sentenal בהצלחה

אזהרה

שלומי יקירי. אני יודע שאין יותר כיף מזה, אבל גם לי יש משפחה... לא נעים אחר"כ לענות על השאלות הצפויות הבאות. חוצמיזה, מי שתברח בגלל מעט ציניות, מימילא לא תשרוד אפילו את תחילת היתר.

Guggelager

New member
שאלה נוספת בנוגע לגלשן אויר

מה המחיר להוצאת רשיון לגלישה אווירית בגלשן אויר. כמה עולה שיעור נסיון בעגור.

למעלה