גלשנים עליך שמשון

shlomi toples

New member
גלשנים עליך שמשון

היום ב14.00 אני מקבל טלפון ממר טפוז הידוע בכינויו חגי זיו הוא מודיע לי בשמחה שהוא נחת ליד ביתי איזו חוצפה שלושה גלשנים נוחתים לי בctr של הקיבוץ ללא קבלת אישור ממגדל הפיקוח חחחח אילן גיא וחגי הגיעו מזיכרון עמית הפסדת פעם הבאה גם אני שיחקתם אותה

חגי

New member
להלן הקובץ. התחלתי להקליט רק ש

הבנתי שיוצאים צפונה. גיא פספס הזדמנות להייות הראשון שעושה זכרון מבוא חמה דרך אוניברסיטת חיפה אחרי שנחת יזום מגובה 1000 לידינו .

מפרגן לכם

אני עשיתי טיסה צמודת גרט, תבור לקו צ.גולני-פורייה -טבריה 1600 גלייד דוח לצמח דרך העמדה במבוא חמה מעל המים נחיתה ליד מיקי וייס, ואיסוף: בן צבי( ראובן) שלא מוכן לקחת גלשנים כי האותו שלו "רק נראה חזק". בכל זאת כיף גדול לחזור-אני לא בכושר טוב, אבל מצליח להמריא ולנחות כמו שצריך. אגב שמעתי שמרינה נסחפה.... ליבניאל, מסכנה!

נימי, העברית שלך הולכת ומשתפרת

אבל אם אתה לא יודע אם "אוטו" כותבים ב"ת" או ב- "ט" כתוב פשוט רחב... סליחה - רכב, או מחונית, סליחה: מכונית. עוד טעות שאתה לא מצליח להפטר ממנה היא לאומת (יש לכתוב לעומת, אלא אם כן אתה מתכוון לאומה מסויימת) בקיצור, תפסיק להסתתר מאחרי הדיסלקציה ותתחיל לקרוא ספרים! ממך אני מצפה ליותר...אתה עולה לאוויר במלוא מערומיך, תפסיק להשוויץ.

avron

New member
אם כבר

אם כבר, אז ממתי יש לגזר ריח. או שהתכוונת לרוח? גם אתה לא חף.

amitceder

New member
למה, למה הפסדתי?

לא נכון - קבעתי שיא אישי בהגעה מהעמדה לשדה הנחיתה! ועוד בתוך קוצים - היה ממש כיף - כל הרגלים שלי מלאות שריטות מהניסיון לצאת מהשדה המגעיל. ושוב אני קורא לכולם להצטרף לאגודת ש"ז - שונאי זכרון!!! חגי, אילן , גיא - אתם תותחים, כל הכבוד.

חגי

New member
דווקא אין הרבה על מה להתגאות - כל ה

דרך היו טרמיקות בלי הפסקה . היה צריך רק לשרוד את ההתחלה בזיכרון , לחדור דרך 4 המצנחים שהתעקשו לטוס רכס כאילו טרמיקת הפלוס 3 שעוברת היא סתם עילוי אקראי, לטפס מעבר ל -700 מטר ...ועכשיו פשוט היה צריך לשים תאף בכיוון ולטוס. אם לא תתייאש תראה שבסוף תלמד לתזמן את ההמראה בעיתוי טוב יותר וגם חשוב לזכור שלפעמים צריך לנעוץ כנף באכזריות ולהסתובב בקצב של 10 שניות לסיבוב כדי להישאר בפנים.

למעלה