גלשנים-דו"ח תאונה

ג ל נ ט י

New member
אפשר לדעת מה זה האתר הזה?

אתר פילנטרופי או שיש כאן רצון להתחרות באתרים אחרים בנושא? מענין לי לשמוע.

בטח, ברצון

לא פילנטרופי. מה פתאום? השם שלו, ככה חשבנו, די מדבר בעד עצמו. בדף הראשי של האתר, למעלה משמאל, ישנו קישור שנקרא "רקע להקמת אתר זה". אתה מוזמן לקרוא את הכתוב שם - סביר להניח שהכתוב יענה על תהיותך. ואם לא בא לך לקרוא את כל הטקסט, אתה מוזמן לקרוא את ה"פאנץ' ליין", שנמצא ב"באטום ליין". ואם גם זה לא, אז הנה, אביא אותו כאן לפניך: "ייעודו של אתר זה הינו קידום הפן המקצועי של ספורט מצנחי הרחיפה בארץ במטרה להעלות את רמת המקצוענות וליצור "אווירה תומכת בטיחות" באמצעות ריכוז חומר מקצועי רלוונטי מגוון תחת קורת גג אחת. "

ג ל נ ט י

New member
לא הבנתי

אני ממש מבולבל. יש את האגודה למצנחי רחיפה (יש להם אתר, לא?), יש אתכם ויש את רוח הקודש... למה כל כך הרבה אתרים ומה התמורה שמאחורי האנרגיה, יש לכם בכלל הכנסות מפרסום? יש לכם בכלל אינטרסים כלכלים? מה מניע אתכם לתרגם כל מני כתבות ולעסוק בעוד שאר ירקות? קראתי ולא ממש הבנתי מה עומד מאחורי הענין. ולמה שיחזיק לאורך זמן ?

אסביר

נכון להיום, בפועל, האגודה הישראלית למצנחי רחיפה אינה מתפקדת, ולכן נוצר ואקום מסויים. "רוח הקודש" לקחו על עצמם לקדם את הנושא החברתי של הענף, ואנחנו לקחנו על עצמנו לקדם את הנושא הבטיחותי. גם "רוח הקודש" וגם אנחנו, פועלים ללא מודל עיסקי, ללא פרסומים באתר (חפש - לא תמצא), ללא הכנסות וללא כל אינטרס כלכלי אחר. פשוט אנשים שעושים למען הענף. למה זה נשמע לך מוזר?

מה הקשר? לא הבנתי

העיסוק במצנחי רחיפה, כמו גם גלשני אוויר (כך לפחות אני מניח) אינו חלק מאידאולוגיה. לא אוחדו האתרים בגלל סיבות שונות. אבל עדיין, יש בין בעלי האתרים הסכמה על חלוקת תחומי הפעילות ויש פרגון גדול ביננו ועזרה הדדית. למה לא בעצם? יאללה. עזוב את השטויות. אולי אתה מתרגם עבור קהל הקוראים של האתר (ויש קהל קוראים) מאמר מעניין
או אולי כותב סיפור טיסה מעניינית שיש מה ללמוד ממנה

חגי

New member
באנגלית אומרים -

I AM INTERESTED TO HERE בספרדית אומרים- ME INTERESA OIR ובעברית - מעניין אותי לשמע בערבית שכחתי ...מישהוא?

ואיך כותבים באנגלית?

חגי... שאתה תטעה? צילמתי את המסך. או שהתכוונת ל- "I AM INTERESTED TO HEAR" או שהתכוונת ל "מעניין אותי לכאן". I AM INTERESTED TO KNOW

ובמילים אחרות

בין גלשנים ומצנחים רב המשותף מהמבדיל. ציבור הגולשים מוזמן להיות שותף בפרוייקט. מי שמוכן להשתלב ולתרום מוזמן לפנות אלי 0524291184.

חגי

New member
שיט...אחרי 44 שנה על שטות

לא יאומן הייתי בטוח שאני שובר שיא גינס

למעלה