גלריית שוטרים עד להודעה חדשה, הגלרייה לא תפעל יותר. שי פוליס21
B BlogTV Police21 New member 20/6/04 #1 גלריית שוטרים עד להודעה חדשה, הגלרייה לא תפעל יותר. שי פוליס21
B BlogTV Police9 New member 20/6/04 #2 טעות שגויה לדעתי אבל מכבד את החלטתך הטעות נעשתה כבר ולא ניתן להשיב את הגלגל לאחור אלא רק לטפל בבעיה. חסימת הגלריה לא תעזור. מה גם שיש גם כאלו שהורידו את התמונות לתיקיות במחשב שלהם אז זה בטח לא יעזור. בכל מקרה אני את דעתי אמרתי.
טעות שגויה לדעתי אבל מכבד את החלטתך הטעות נעשתה כבר ולא ניתן להשיב את הגלגל לאחור אלא רק לטפל בבעיה. חסימת הגלריה לא תעזור. מה גם שיש גם כאלו שהורידו את התמונות לתיקיות במחשב שלהם אז זה בטח לא יעזור. בכל מקרה אני את דעתי אמרתי.
B BlogTV Police21 New member 20/6/04 #6 וחוץ מזה... הגלרייה לא ירדה לגמרי אלא שונתה סיסמתה. חוץ מזה, הגלרייה לא הבעיה... כי באותה מידה תמונות כאלו יכלו להיות כאן בתור שירשורים.
וחוץ מזה... הגלרייה לא ירדה לגמרי אלא שונתה סיסמתה. חוץ מזה, הגלרייה לא הבעיה... כי באותה מידה תמונות כאלו יכלו להיות כאן בתור שירשורים.
B BlogTV Police9 New member 20/6/04 #7 בגלל שהגלריה היא לא הבעיה אמרתי שזו טעות להוריד אותה. לי למשל התמונות שמורות במחשב