ואחרונה להפעם
ש שרימפיניון New member 27/8/02 #1 גלריית אמט בפורום נפתחה גלריה חדשה- גלריית אמט. שרשרו לכאן תמונות של אמט. השאיפה בסוף היא שלאט לאט תהיה לכל דמות גלרייה.. אז שרשרו לכאן תמונות, והשתדלו שיהיו באיכות טובה. אתכם
גלריית אמט בפורום נפתחה גלריה חדשה- גלריית אמט. שרשרו לכאן תמונות של אמט. השאיפה בסוף היא שלאט לאט תהיה לכל דמות גלרייה.. אז שרשרו לכאן תמונות, והשתדלו שיהיו באיכות טובה. אתכם
A ayaliar Well-known member 27/8/02 #7 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
A ayaliar Well-known member 27/8/02 #10 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
ל לירונדה New member 27/8/02 #8 אתם יודעים... בגלל שיש לי יותר מדי תמונות שלו אני פשוט אשלח לשרימפי באימייל ואתם תראו את זה בגלרייה
ס סילביא New member 27/8/02 #9 שימי כאן הוא ממש חמוד....לא כמו רנדי אבל חמוד מאוד.....שימי שימי , מספיק עם המונופול שיש לגייל כאן!
מ מKה אפורה New member 27/8/02 #20 נכון! אי אפשר להגיד על אמט שהוא חתיך! הוא פשוט מתוק...! אותו דבר על ג´סטין ...הם פשוט חמודים!
מ מKה אפורה New member 27/8/02 #15 וגם אני שלחתי לשרימפי תמונות... לא הרבה(6)אבל בזמן החארון הפורום עולה לי באיטיות מעצבנת...