גלריה בפורום

• פותח הנושא amitp
  • פורסם בתאריך

amitp

New member
גלריה בפורום../images/Emo70.gif

למי מביניכם שלא שם לב, התווסף קישור חדש לגלריות בין קישורי הסקר והקבצים בחלק העליון של המסך. בגלריות ניתן לפרסם תמונות הקשורות לפעילות צוותי החירום, בתי-חולים, רפואה, תמונות של עצמכם או כל נושא אחר שתרצו. בינתיים מופיעות בגלריה הראשונה מספר תמונות שצילמתי. כל מי שרוצה לחפות על כישורי הצילום העגומים שלי מוזמן להעלות תמונות נוספות לפורום, ואני אצרף אותן לגלריה
רק שימו
לכמה נקודות חשובות, לפני העלאת תמונות: - אין להעלות תמונות של גולשים אחרים ללא הסכמתם - יש לשמור על חסיון רפואי! אין להעלות תמונות של חולים/פצועים. במידה ואתם מעלים תמונה של אירוע ובה מופיע גם חולה/פצוע יש לטשטש את הפרטים המזהים - תמונות מסויימות עשוייות להיות קשות לצפייה לאנשים מסויימים (ראו מקרה fasicotomy) - במידה ואתם מעלים תמונות שכאלה צרפו אזהרה בכותרת ההודעה - _אין_ להעלות תמונות זוועה מפיגועים, או כל תמונה אחרת הפוגעת בטעם הטוב - אין להפר זכויות יוצרים

ניצל"ש

ההודעה אולי תשמע מטומטמת וילדותית, אבל אני צריך תמונות קשות לצפיה, אני צריך כמה שיותר תמונות של פצועים ונפגעים קשה, וכולם מבינים בדיוק למה אני מתכוון. את התמונות אפשר להעלות לפה (למרות שלא רצוי במיוחד, מהסיבה הברורה), או להעלות כמה תמונות בקובץ ZIP, או לשלוח לי לאס"ק 156787420 תודה!

amitp

New member
ומכיוון שאני מבין מה

אני שואל למה? וחוזר ומבקש שלא לפגוע בכבוד החולה/פצוע/נפטר/בריא

ידידה שלי ביקשה ממני

היא עומדת להתנדב במד"א ורוצה לבדוק את העמידות שלה מול תמונות קשות, להיות בטוחה בעצמה שהיא תוכל לתפקד אם חו"ח תיקלע למצב כזה. אני לא נכנס לשאלה אם זה נכון או לא, אני רק עוזר לה לבקשה שלה. ובהזדמנות זו גם אני מצטרף לבקשה שלא לפגוע בכבוד החולה / פצוע / נפטר / בריא!!!

amitp

New member
תדפדף אחורה בפורום

עד שתגיע להודעה שכותרתה fasciotomy. ובהצלחה לידידה.

amitp

New member
תוצאות דקירה

מאתר trauma.org. הפצוע המצולם נפטר לאחר שפיתח זיהום כתוצאה מדקירת סכין בישבנו ופגיעה בדופן הרקטלית. ללמדכם כי גם לפציעה קלה עשוייות להיות תוצאות חמורות. *** שימו לב *** התמונה קשה לצפייה ומתארת נמק נרחב של איברים.

amitp

New member
אני חושב שזה יספיק

אתה לא צריך לבנות גלריה.

למעלה