גלריה בפורום../images/Emo70.gif
למי מביניכם שלא שם לב, התווסף קישור חדש לגלריות בין קישורי הסקר והקבצים בחלק העליון של המסך. בגלריות ניתן לפרסם תמונות הקשורות לפעילות צוותי החירום, בתי-חולים, רפואה, תמונות של עצמכם או כל נושא אחר שתרצו. בינתיים מופיעות בגלריה הראשונה מספר תמונות שצילמתי. כל מי שרוצה לחפות על כישורי הצילום העגומים שלי מוזמן להעלות תמונות נוספות לפורום, ואני אצרף אותן לגלריה
רק שימו
לכמה נקודות חשובות, לפני העלאת תמונות: - אין להעלות תמונות של גולשים אחרים ללא הסכמתם - יש לשמור על חסיון רפואי! אין להעלות תמונות של חולים/פצועים. במידה ואתם מעלים תמונה של אירוע ובה מופיע גם חולה/פצוע יש לטשטש את הפרטים המזהים - תמונות מסויימות עשוייות להיות קשות לצפייה לאנשים מסויימים (ראו מקרה fasicotomy) - במידה ואתם מעלים תמונות שכאלה צרפו אזהרה בכותרת ההודעה - _אין_ להעלות תמונות זוועה מפיגועים, או כל תמונה אחרת הפוגעת בטעם הטוב - אין להפר זכויות יוצרים
למי מביניכם שלא שם לב, התווסף קישור חדש לגלריות בין קישורי הסקר והקבצים בחלק העליון של המסך. בגלריות ניתן לפרסם תמונות הקשורות לפעילות צוותי החירום, בתי-חולים, רפואה, תמונות של עצמכם או כל נושא אחר שתרצו. בינתיים מופיעות בגלריה הראשונה מספר תמונות שצילמתי. כל מי שרוצה לחפות על כישורי הצילום העגומים שלי מוזמן להעלות תמונות נוספות לפורום, ואני אצרף אותן לגלריה