גלקסי S4 מארה"ב

Wuthering

New member
גלקסי S4 מארה"ב

אני מנסה להבין ללא הרבה הצלחה, האם מכשיר שאני קונה ב-TMOBILE ללא חוזה (600$ בערך) הוא גם Unlocked?
יש מושג למישהו?
במידה והוא נעול, אבל ניתן לפריצה בקלות, יש בדיקות שאני צריך לעשות לפני כדי לוודא שהמכשיר יעבוד בארץ?

תודה

BobboVilla

New member
אם כבר הגעת לקנות ב-600$, אז אל תיקח מכשיר

של מפעילה אמריקאית. כמו שלא נכון לקנות מכשיר במפעילה ישראלית, כך גם המכשירים של המפעילות האמריקאיות מלאים ב-Bloatware (אין לזה מילה בעברית? אם אין, אני מציע "נופחה"
). בנוסף, יכול להיות שהמכשיר יהיה מתת דגם ספציפי, ותהיה בעיה בהתקנה של רומים חליפיים או עדכונים שיהיו תלויים ברצונה הטוב של המפעילה, ובקהילת מפתחים מצומצמת (לפחות ביחס למכשירים ה"רגילים").

Wuthering

New member
אני כבר די אובד עצות לגבי איפה לקנות

כי קראתי דברים בעייתים על הזמנה מאמזון (דגמים מאפריקה או מערב הסעודית) ובחנויות הגדולות המחירים גבוהים בהרבה מהארץ

pengel

New member
רכשתי מאמזון 3 מכשירים ללא בעיות

כמובן שניסיתי למזער סיכונים וקראתי בחוות הדעת של הקונים האחרים. אכן לעיתים שילמתי יותר בשביל מכשיר מספק מסויים שלא היו עליו תלונות.

Wuthering

New member
יכול להיות שלא תהיה לי ברירה

אלא להזמין משם. האם אני אוכל להזמין מאמזון למלון?
(מעולם לא הזמנתי משם)

pengel

New member
אמזון שולחת למלונות

ממליץ לשלוח מייל למלון ולהודיע להם שצפויה חבילה ושים לב לתזמן את הגעת החבילה שלא יהיו פאדיחות.
לי אישית אף פעם לא היו בעיות עם שליחה למלונות (טפו טפו, עשיתי את זה כ 20 פעמים) אבל לפחות פעם אחת קיבלנו את החבילה של מישהו אחר במלון אז השיטה לא חפה מטעויות.
תנסה שהחבילה תגיע יום לפניך וככה תוכל לעקוב באתר, לראות שהיא הגיעה ואם לא אז לפנות לשירות לקוחות ולפתור את הבעיה.

eladts

New member
זה מכשיר מתת דגם יעודח לטימובייל

הוא נעול לטימובייל ומותקנות עליו תוכנות שרלונטית רק להם. אם כבר גלקסי S4 בארה"ב, קנה את הגרסה של גוגל.

Wuthering

New member
חשבתי על זה ואני מחבב את הרום

של סמסונג. אני גם נורא ספציפי בתאריכים והמקומות שאני אוכל לאסוף את המכשיר, ועצם העובדה שהם נעלו את האתר להזמנות מישראל, ממש מקשה עליי לבדוק

peraline

New member
אני הייתי קונה בארץ בחנות פרטית.

ההבדל בין המחיר בארץ לארהב לא משמעותי . ובארץ תקבל אחריות ותמיכה בעברית מלאה אם תצטרך.וגם תוכל לשלם בתשלומים.

למעלה